Kizlar merhaba aranizda benexol kullanan var mi? Ben transfer oncesinden bu yana kullaniyorum. Ama hamileleikte kullanmayiniz yaziyor kafam takildi?

Ç
benim bugün transferin 9.günü dun dayanamayip kan tahlil yaptırdım.0_5.0 düşük çıktı.Cuma günü gercek tahlil günüm insallah yükselir.Ben klinikden pek memnun degildim.(firdevs uğur)[/QUOT
merhabalar prag da hangi merkezi seçtiniz isim ya da link paylaşmanız mümkün mü acaba

Ç

merhabalar prag da hangi merkezi seçtiniz isim ya da link paylaşmanız mümkün mü acaba
Pronatal Plus /Web:www.pronatalplus.eu Tel:420 226 218 192 numaradan satt 15:00 kadar hafta ici ulasabilirsiniz.Farkli detayli paketlerde vardi bizim butcemizi astigi icin bize uygunu secmistik.tercihiniz neresi olursa olsun labarutuarin iyi olmasina dikkat edin.Doktorlar ne kadar kisiyebozel tedavi deseler de hepimisze ayni ilac protokolunu uyguluyorlar ve onun disinda da birsey yaptiklari yok.En yakın n zamanda bebeginize kavusmaniz dilegiyle

Arkadaşlar transfer sonrasında nelere dikkat ettiniz, transfer sonrası 3, 4 gün daha Kıbrıs'da kalacağız, ilk deneme kimyasal olunca biraz endişeliyim.
Canim sen transfer oldunmu ne zaman gidiyorsun kibrisa ilk denemen ne zaman oldu Allah guzel haberler vermek nasip etsin insallah

Canim sen transfer oldunmu ne zaman gidiyorsun kibrisa ilk denemen ne zaman oldu Allah guzel haberler vermek nasip etsin insallah
Amin canım sağol, bugün rahim kalınlığına baktirdim 11 mm çıktı, 6 eylül gidiyoruz, 15 eylül dönüyoruz, ilk 2016 şubat ayında ada hastanesi verda da denemiştik, kısmet olmadı, şimdi firdevs de deneyeceğiz inşallah bu sefer olacak :)

Ikinci denemelerde hamile kalan cok sendende guzel haberler gelecek insallah

Akidecik sen bebisinin hareketlerini kacinci haftada hissettin ben henüz birsey hissetmiyorum

Evet kizlar yarin son kontrol ve ayin 18 inde doğum :)) Doğum kağitlarimiz eve geldi bugūn ,Oğluşum biraz būyūk 4kg :) kompikasyon olmasin diye epidural sezeryan yapacaklar sağlikla doğsunda çok bekledik çok dualar ettik rabbim isteyen tūm arkdaslarima versin .. Dūğūnde bekar arkadaslarimizin isimlerini ayakabilarimizin altina yazardik , hamilelerin dualari kabul olurmuş bende tek tek sizin isimlerinizi söyleyip dualar edicem doğum esnasinda .. Zaza öncelikle senin :) kendinize iyi bakin ...

Savana yolun sonuna gelmissin ne mutlu sana .Saglikla kucagina al oglusunu.Darisi diger kizlarin basina insallah.

Saglikla kolaylikla kucaginiza alin guzel haberlerinizi bekliyoruz

Benide unutma lütfen Allahım yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…