Ne guzel..Bir engel daha asilmis. Devami da gelsin hayirlisiyla

Bebeğe giden yolda bir güzel adım daha atmış olmanız , bebek kokusuna yaklaştınız demek : )

allahim sanada versin insallah cok sevindim zazacigim cok cok sevindim

Sağ olun kızlar icimi rahatlattiniz. Kirmizi renkte degildi hafif pempe renkliydi ama tedirgin oldum yine de. Insallah hayirli haberdir bu. 5. Gün embriyosu evde idrar testi yapmadim. Cuma gunu kan testi yapicam..

Zazacım o güzel haberin şerefine toplaşıp kutlama yapmamız lazım emin ol şu an herkes kendiyle birlikte senin için de dua ediyor
CANLARIM BENİM İKİ GÜNDÜR BİLGİSAYARDAN GİRİŞ YAPAMADIM İNANIN SİZİ KAYB ETMEKTEN OKADAR KORKTUMKİ SİZİ ÇOK SEVİYORUM
ÇOK İSTERDİM HEPİNİZLE TANIŞ OLMAK
İNŞALLAH RABBİM O GÜZEL GÜNÜ BİZE NASİP ETSİN
HEPİMİZ BEBİŞLERLE DÖBÜŞLERLE TOPLANALIM
YER MEKAN KIBRIS OLSA DAHA İYİ OLUR -)))

Valla yapalım bence tedaviler bitsin bebişler kucaklara alınsın bi topluca Kıbrısta çektiğimiz şu acıları unutarak bi oturalım gezelim

Firdevs hocanin sayfasina yazdim ama buraya da yaziyim :) Kızlar bugün transferimin 8. Günüydü, kan verdim ve sonuç 201 çıktı.. Mutluluktan birkac saat kendime gelemedim. O kelimeyi sonunda yaziyorum HAMILEYIM :)) Rabbim insallah devamını da getirir. Dualarınızı esirgemeyin. Dilerim bu duyguyu hepiniz yasarsiniz kaderdaşlarım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Allah kucaginada almak nasip etsin darisi bizlere canim kac embriyo transfer ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…