Allah kucaginada almak nasip etsin darisi bizlere canim kac embriyo transfer ettiler
Masallah kuzucuklarimaAmin canim insallahhh..3 tane ettiler
Arkadaslar hit in orda calisan kubra dr tanıyor musunuz ben ekim sonu dondurulmuslari denesemmi derken hit yurt disinda olacakmış o zamanlar hemsire bekle istersen diyor kasim sonu olursada soguk bir yandan izin almak zot bir yandan kafam karisti kubra hanimmi yapsin takibi bilemedim yardim edin lutfen
Arkadaslar hit in orda calisan kubra dr tanıyor musunuz ben ekim sonu dondurulmuslari denesemmi derken hit yurt disinda olacakmış o zamanlar hemsire bekle istersen diyor kasim sonu olursada soguk bir yandan izin almak zot bir yandan kafam karisti kubra hanimmi yapsin takibi bilemedim yardim edin lutfen
Allah sagliklica kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım, gözünüz aydın. İkiz ya da üçüz olabilir. Benim 9. Gün değerim 108 ve biraz önce muayeneden geldik, üstten ultrasonda iki kese gözüktü. Birinin keseyi çok iyi görmedim dedi doktor ama şu an birşey diyemem daha çok yeni haftaya az çok belli olur dedi.Firdevs hocanin sayfasina yazdim ama buraya da yaziyim :) Kızlar bugün transferimin 8. Günüydü, kan verdim ve sonuç 201 çıktı.. Mutluluktan birkac saat kendime gelemedim. O kelimeyi sonunda yaziyorum HAMILEYIM :)) Rabbim insallah devamını da getirir. Dualarınızı esirgemeyin. Dilerim bu duyguyu hepiniz yasarsiniz kaderdaşlarım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
cok cok sevindim bu arada ikiz ler haberin olsun aileni ve seni kutlarimFirdevs hocanin sayfasina yazdim ama buraya da yaziyim :) Kızlar bugün transferimin 8. Günüydü, kan verdim ve sonuç 201 çıktı.. Mutluluktan birkac saat kendime gelemedim. O kelimeyi sonunda yaziyorum HAMILEYIM :)) Rabbim insallah devamını da getirir. Dualarınızı esirgemeyin. Dilerim bu duyguyu hepiniz yasarsiniz kaderdaşlarım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
ay canim sana ne demistim ikizlerin insallah hep tutunurlar annelerine kutlarimAllah sagliklica kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım, gözünüz aydın. İkiz ya da üçüz olabilir. Benim 9. Gün değerim 108 ve biraz önce muayeneden geldik, üstten ultrasonda iki kese gözüktü. Birinin keseyi çok iyi görmedim dedi doktor ama şu an birşey diyemem daha çok yeni haftaya az çok belli olur dedi.
canim tekrar kutlarim benim 9 cu gunu 260 ti ikiz veya hatta 3 cuz olabilirFirdevs hocanin sayfasina yazdim ama buraya da yaziyim :) Kızlar bugün transferimin 8. Günüydü, kan verdim ve sonuç 201 çıktı.. Mutluluktan birkac saat kendime gelemedim. O kelimeyi sonunda yaziyorum HAMILEYIM :)) Rabbim insallah devamını da getirir. Dualarınızı esirgemeyin. Dilerim bu duyguyu hepiniz yasarsiniz kaderdaşlarım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Teşekkür ederim yardımların ve desteğin için canım, dediğin gibi ikiz ve keseleri gördük, inşallah bir sonrakinde kalp atışlarını da duyarız.ay canim sana ne demistim ikizlerin insallah hep tutunurlar annelerine kutlarim
canim tekrar kutlarim benim 9 cu gunu 260 ti ikiz veya hatta 3 cuz olabilir
Teşekkür ederim yardımların ve desteğin için canım, dediğin gibi ikiz ve keseleri gördük, inşallah bir sonrakinde kalp atışlarını da duyarız.
Sağol canım, inşallah :)Seninde tekrar gozun aydin canim. Insallah sirada kalp atislari var..
Canım değerin çok güzel maşallahFirdevs hocanin sayfasina yazdim ama buraya da yaziyim :) Kızlar bugün transferimin 8. Günüydü, kan verdim ve sonuç 201 çıktı.. Mutluluktan birkac saat kendime gelemedim. O kelimeyi sonunda yaziyorum HAMILEYIM :)) Rabbim insallah devamını da getirir. Dualarınızı esirgemeyin. Dilerim bu duyguyu hepiniz yasarsiniz kaderdaşlarım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Maşallah ne güzelSlm arkadaşlar..39 yaşındayım amh 0.01
4 tüp bebek denedik olmadı..artık donasyona doğru incelemelere başlamıştım. 5. Tüp bebek Denememizde transferi beklerken normal hamile kaldım.. hiç ama hiç umudunuzu kaybetmeğin.. Allah isteyen her kadına bebeğini kucaklamayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah..
Gecmiyormus gibi gelse de çok çabuk geçiyor canım, kendine uğraşacak birşeyler bul, kafan dağılırTransferimin 2. Günü zaman geçmiyor
Canım çok sevindim allah tamamına erdirsin ne güzel umutlu haberler bizler içinFirdevs hocanin sayfasina yazdim ama buraya da yaziyim :) Kızlar bugün transferimin 8. Günüydü, kan verdim ve sonuç 201 çıktı.. Mutluluktan birkac saat kendime gelemedim. O kelimeyi sonunda yaziyorum HAMILEYIM :)) Rabbim insallah devamını da getirir. Dualarınızı esirgemeyin. Dilerim bu duyguyu hepiniz yasarsiniz kaderdaşlarım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?