CANIM ARKADAŞIM GÜZEL ANNE
ALLAH SENİ EN MUTLU ANNELERDEN BİRİ ETSİN

cnm Euthyrox 25mg lik kullanıyorum sürekli kullanman lazım ama değerlerinin dengelenmesi için..
coraspirini herkese veryorlar pıhtılaşma olmaması kan akışını hızlandırmak için.
aksine iyi bir şey corasprin:)

Kizlar Kibrista donor resimleri gosteriliyor mu? Yoksa sadece donorle ilgili bilgileri mi iceriyor?
Canım sperm donörü ise eğer sperm bankasının resmi sitesinde donörün tüm bilgileri oluyor zaten ordan bakabiliyorsunuz ama hiçbir donörün şimdiki hali olmuyor bebeklik ya da çocukluk resmi oluyor ama yumurta donöründe malesef hiçbir bilgi gösterilmiyor

Kizlar Kibrista donor resimleri gosteriliyor mu? Yoksa sadece donorle ilgili bilgileri mi iceriyor?
Yakındoğu üniversite hastanesinde Yumurta donörünün fiziksel özelliklerini.hobilerini.eğitim durumunu.evlimi çocuğu varmı nereli gibi bir cok tedaylı bilgiye sahibim.Tabiki kişinin adıni.adresini gibi özel şeylerini söylemezler zaten bizlerinde bilmek istediğimiz sey onlar degil.Bebegimizin neye benziyeceğini bilmek istiyoruz. ve hatta hersey netleştiğinde resminide göreceğim.

Tabiki de adi soyadi adresi bizim icin onemli degil fakat insan yumurta donorunu de merak ediyor sonucta pazardan karpuz almiyoruz.Morkanatlarim hersey netlestiginde derken o merkezde donor IVF yaptirmaya karar verip kontrat veya sozlesmeyi imzaladiginiz da mi gosteriliyor? Genelde donorler Turklerden mi olusuyor? Kusura bakma belki cok soruyorum ama bilmedigim ve ogrenmek istedigim icin soruyorum
Herhalde bazi merkezlerde yumurta donoru anonim ve resmi de gosterilmiyor Kibrista. Kizlar kalacak yerin parasi da ucrete dahil mi degilmi?

Kızlar kasıklarım çok ağrıyor ve çok gazım var dik bile duramıyorum daha önce böyle olmamıştım tranferin ilk günleri böyle durumda kalan oldumu
transferin kacinci gunu bendede olmustu feci sekilde gaz sanci pozitiftir insalhhla biz 7. Ayimiza girdik cok sukur butlrdaki tum kardeslerimde yasar bu duygulari insalllhh

transferin kacinci gunu bendede olmustu feci sekilde gaz sanci pozitiftir insalhhla biz 7. Ayimiza girdik cok sukur butlrdaki tum kardeslerimde yasar bu duygulari insalllhh
Transfer gününü saymazsak 3. Gün canım, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…