Fitilledüşmez nasıl oluyor canım ,bende 9 haftalık hamileyim fitili bıraktım doktorun kullanmazsan bebekler düşer dedi tekrar başladım

Benim.doktorum Halil bey ve 10.tane.negative olsa yine ondayim ki.pozitivede gorduk.onda sükur :)

Sonucu tahmin ediyordum ama duymak aciymis,Ben almanyada yaptirdim maddi yönden cok zorlandik bidaha kimbilir nezamana deneriz yas oldu 38

Kıbrıs'ta neden denemedin Almanya daha mı iyi bilemiyorum tabii. Aynı merkez belki diğer denemeyi daha uyguna yapar bi konuş bence

Malesef benim sonucum negativ

Canlarim sonuclar acı cok üzüldüm Allah tez zamanda sevindirsin sizleri insallah

Kıbrıs'ta neden denemedin Almanya daha mı iyi bilemiyorum tabii. Aynı merkez belki diğer denemeyi daha uyguna yapar bi konuş bence
Uygunmu bilmiyorum donosyona 2000€ tüp bebek 1800€ ilaclar 1000€ extra muayene icin 300€ verdik, kibrisda fiyatlar nasil bilmiyorum arstiracagim artik, burda tekrar ayni fiyatlar ödeniyor bidahaki denemedede,ben almanyadayim o yüzden burda denedik

CANIM SENİN DEMİR B12 EKSİKSE SÖYLERİM İYİ ÜRÜN KULLAN AMA BİRİLERİ KULLANIYORSA BENDE KULLANIM YAPMA
Eksik canım benim hepsi sınırda maltofer solüsyon ve hapını kullanıyorum b12 için iğne Dodex ve ilaç kullanıyorum

@NC 1907 canım birde dvit kullan canım oda faydalı biliyorsundur Emin'im
KIZLAR D3 BÜYÜK DOZ ZARARLI ECZANENDE GÜNLÜK 1000 ÜNİTELİ DOZLU SPREYLER VAR ONU ALIN VEYA KAPSÜL 1000 ÜNİTELİ SOLGARDAN TERCİH SİZİN
AMPUL YASAK KULLANMAYIN DR TAVSİYESİ OLMADAN 3 MLN ÜNİTE OLUYOR

Sonucu tahmin ediyordum ama duymak aciymis,Ben almanyada yaptirdim maddi yönden cok zorlandik bidaha kimbilir nezamana deneriz yas oldu 38
CANIM ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUN AMA SANA TAVSİYEM 35 YAŞ ÜSTÜ ÇOKTA KENDİ YUMURTANA GÜVENME
E ZATEN SPERM DONASYONU YAPTIRIYORDUN KEŞKE DİREK HAZIR SAĞLIKLI EMBRİYO TRANSFERİ YAPTIRSAYDIN

Hani nerde bu haber? Paylaşır mısın kim söylüyor nerede söylüyor? Yok öyle bir şey arkadaşlar..
Hurriyet arsivinden 12 Eylul 2017 tarihli gazeteye bakin. Buraya yukleyemedim..haber orada. Turk ceza kununun ilgili maddesi yeniden duzenlenmis. Haber dogrudur.

Hurriyet arsivinden 12 Eylul 2017 tarihli gazeteye bakin. Buraya yukleyemedim..haber orada. Turk ceza kununun ilgili maddesi yeniden duzenlenmis. Haber dogrudur.
Evet bahar bende okudum. Bu durumda hazırlık sürecinde ve gebelikte doktor bulmak zor olacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…