Merhaba NC1907 ilac tedavisinden baska neler yapiyorsun basla vitamin falan aliyormusun?Dere otu hipotiroidide onerilmiyor mu bilgin varmi bu konuda?

Merhaba NC1907 ilac tedavisinden baska neler yapiyorsun basla vitamin falan aliyormusun?Dere otu hipotiroidide onerilmiyor mu bilgin varmi bu konuda?

D3 demir birde b12 alıyorum
Valla bana doktor dereotu ile ilgili bişey demedi ben yiyorum
Sadece patates tuz karbonhidrattAn uzak duruyorum
Spor yapıyorum mutlaka zayıf olmaya bak
Değerlerim şu an çok iyi gidiyor
Anti tpo heep yüksek ama

Demir ,b12 Hangi ürünleri kullanıyorsunuz

Anti TPO degerin kac bir de patatesten neden uzak durdugunu anlayamadim karbonhidrat degerinin yuksek oldugu icinmi?

Merhaba arkadaşlar 4 senedir bende uğrasıyorum ama yüksek fsh yüzğnden anne olamıyorum. Artık kıbrıs konısında karar verdim mapusa tıp merkezi hakkında bilgisi olan varmı ve bir duyun aldım devlet artık yakın markaja almıs bu konuyı ve yapan dr larada hastalara da hapşs cezasına kadar olan cezalar geliyormus rlinizi çabuk tutun dediler bize

Cezalar kıbrıs mi türkiye içinmi konuşuluyor, merak ettim, biraz açıklarsan sevinirim arkadasim...

Türkiye için. Türkiyede. Kıbrısa giden hstalara da yönlendiren dr lara da ceza gelecekmiş

Kontrolu cok zor bir konu, anca birileri sikayet ederse belki bir sey yapabilirler, ama kaldi ki herkeze çocuk kimden diye genetik testmi yapacaklar....Ensest le ilgilensinler hiç olmazsa hayırlı bir şey yapmış olurlar... insan sinirleniyor böyle şeylere.. .

Haklısın arkadaşım bence de.. mağusa tıp merkezi nasıl bilgisi olan var mı

Anti TPO degerin kac bir de patatesten neden uzak durdugunu anlayamadim karbonhidrat degerinin yuksek oldugu icinmi?

Anti TG: 312
Anti TPO: 509

Doktorun dedi çok tüketme diye
Cnm zaten karbonhidrat tüketmek iyi birşey değil diyetisyen bile vermiyor..
Protein ağırlıklı beslen..

Miyav su galiba sen hic karbonhidrat almiyorsun.Ekmek te yok sanirim diyetinde. Iskence gibi bir sey her bir seyden mahrum olmak. Gulu seven dikenine katlaniyor ne diyeyim. Eger oyleyse tebrikler arkadasim.
Aynen öyle canım ben ekmekçi bir insandım Karatay ve ketojenik diyet ile -37 kg verdim insülin direncimi düşürdüm teşekkür ederim canım tip 2 diyabetim ayrıca

@NC 1907 canım birde dvit kullan canım oda faydalı biliyorsundur Emin'im

Arkadaşlar cumartesi acil bebegimi aldi Halil bey 6 haftalik kalbi durmuş suan daha iyiyim sevincimizi.paylaştık üzuntümuzude paylasmak istedim arkadaşlarim halil.hoca kendiliginden düsmez dedi kese o kadar duzgunmusku fitille dusmez dedi cumartesi tekrar görücek randevu verdi vardir bundada bir hayır dedik sevgiler

Canım benim evet vardır bunda da bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…