KIZLAR D3 BÜYÜK DOZ ZARARLI ECZANENDE GÜNLÜK 1000 ÜNİTELİ DOZLU SPREYLER VAR ONU ALIN VEYA KAPSÜL 1000 ÜNİTELİ SOLGARDAN TERCİH SİZİN
AMPUL YASAK KULLANMAYIN DR TAVSİYESİ OLMADAN 3 MLN ÜNİTE OLUYOR
Almanyada yumurta donasyonu yasak,bi tane güzel Embryo olusdu dediler bilemedim isteCANIM ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUN AMA SANA TAVSİYEM 35 YAŞ ÜSTÜ ÇOKTA KENDİ YUMURTANA GÜVENME
E ZATEN SPERM DONASYONU YAPTIRIYORDUN KEŞKE DİREK HAZIR SAĞLIKLI EMBRİYO TRANSFERİ YAPTIRSAYDIN
Günaydın canım ben aradım fakat bulamadımHurriyet arsivinden 12 Eylul 2017 tarihli gazeteye bakin. Buraya yukleyemedim..haber orada. Turk ceza kununun ilgili maddesi yeniden duzenlenmis. Haber dogrudur.
GÜZEL GÖZÜKEN EMBRİYO İÇİNİN SAĞLIKLI OLDUĞUNU GÖSTERMİYORAlmanyada yumurta donasyonu yasak,bi tane güzel Embryo olusdu dediler bilemedim iste
Aynen bende sasirdim, maddi durum düzeltince tekrar gidip iyice konusacagiz bir yandanda kibrisi arastiracagim Burda bi abla kibrisda halil Ibrahim beye gitmis gecen sene 42 yasinda ikizleri var ama tabiki donasyonmu bilmuyorumGÜZEL GÖZÜKEN EMBRİYO İÇİNİN SAĞLIKLI OLDUĞUNU GÖSTERMİYOR
ALMANLARADA ŞAŞIRDIM SPERM DONASYONUNA RAZILAR YUMURTA DONASYONUNA NEDEN KARŞIYMIŞLAR
BAHAR BEN BULAMADIM O HABERİ KISACA ANLATSANA NE DİYORLARMIŞHurriyet arsivinden 12 Eylul 2017 tarihli gazeteye bakin. Buraya yukleyemedim..haber orada. Turk ceza kununun ilgili maddesi yeniden duzenlenmis. Haber dogrudur.
BAHAR BEN BULAMADIM O HABERİ KISACA ANLATSANA NE DİYORLARMIŞ
Günaydın canım ben aradım fakat bulamadım
Haberi kopyaladim yukari.Benim yorumum: zaten yasakti yeni bi sey degil neyi denetleyecekler
Evet yasak ama suan sadece din otoriteleri yasak olduğunu söylüyor ohal le beraber bşr gece anzısın bu yasalaşırsa o zaman cezalar olacak. Suan yapan yönlendiren tüm dr lar zaten biliniyor ama bir ceza hükmü yok ama o zaman olacak malesef o sebeple elimizi çabuk tutalım :)Haberi kopyaladim yukari.Benim yorumum: zaten yasakti yeni bi sey degil neyi denetleyecekler
Kıbrıs olmazsa yurtdışı olur canım Gürcistan Yunanistan var sonuçta oraya gider herkesEvet yasak ama suan sadece din otoriteleri yasak olduğunu söylüyor ohal le beraber bşr gece anzısın bu yasalaşırsa o zaman cezalar olacak. Suan yapan yönlendiren tüm dr lar zaten biliniyor ama bir ceza hükmü yok ama o zaman olacak malesef o sebeple elimizi çabuk tutalım :)
Kıbrısta yasal zaten onlara bşr ceza olmuyor tc vatandaşı olmamız aorun ve bunun için yurt dısı ülkelere gidiyor olmamız gerçi onun da yolu bulunur biz buluruz :)Kıbrıs olmazsa yurtdışı olur canım Gürcistan Yunanistan var sonuçta oraya gider herkes
Değil miKıbrısta yasal zaten onlara bşr ceza olmuyor tc vatandaşı olmamız aorun ve bunun için yurt dısı ülkelere gidiyor olmamız gerçi onun da yolu bulunur biz buluruz :)
Evet ya gelenler gidenler bilgi versin bakayimBence bu konu bizi tedirgin etmesin. Gündeme de getirmeyelim arkadaşlar. Gündem kaldığı yerden devam etsin :) Durumlar nasıl?
Zaten Türkiye de yasak, kıbrıs da yasak değil. Dolayısı ile kanunu türkiye vatandaşları dünyanın hiç bir yerinde donasyon yaptıramaz, yaptırıp türkiyeye dönmeleri yasak olarak düzenlemeleri lazım, eh bunu da yapamazlar herhalde :))))Bence bu konu bizi tedirgin etmesin. Gündeme de getirmeyelim arkadaşlar. Gündem kaldığı yerden devam etsin :) Durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?