insallah arkadasim olacak busefer allahin izniyle duallarim seninle

Tesekkurler zazacim verdigin bilgiler icin.Umarim sende en kisa zamanda gebeler kervanina katilirsin

Bende iki Dr arasında kaldım hit ve Firdevs Firdevs hanım daha cazip geliyor kararsızım tecrübeli arkadaşlar bilgi paylaşabilirmisiniz rica etsem

Umarim tez zamanda sizlerde hamile kalir bebeginize kavusursunuz.

Amin arkadasim darisi tez zamanda sizinlerinde basina.Ben Kibris da cok yiprandim son umut Prag ı denedim.Prag ingilizce ,Fransizca,Almanca ile iletisime gecebiliyorsunuz.

Amin arkadasim darisi tez zamanda sizinlerinde basina.Ben Kibris da cok yiprandim son umut Prag ı denedim.Prag ingilizce ,Fransizca,Almanca ile iletisime gecebiliyorsunuz.
Tesekkurler umut14. Biz de yurtdisi dusunuyoruz.Ucak yolculugu implantasyona engel olmaz sanirim transferden kac gun sonra dondunuz?

Tesekkurler umut14. Biz de yurtdisi dusunuyoruz.Ucak yolculugu implantasyona engel olmaz sanirim transferden kac gun sonra dondunuz?
Ben yurtdisinda yasiyorum Prag a arabamizla gidip geldik.Ama ucakla ya da arabayla yolculuk yapmanizin tutynmayi engellemiyor.Benim fikrim imkaniniz varsa bir gece kalin psikolojik olarak kendinizi rahat hissedersiniz.Donasyonda psikolojik durumunuz gercekten cok onemli,kendinizi anne olacaginiza inandirin ve butun olumsuzluklardan sıyrılarak transfere gidin.Embriyo kalitesi iyi ve rahim kalinliginizda uygunsa olmiycak diye birsey yok.Sececeginizin laburatuvari ve embriyologlari iyi olmasi isim yapmis doktorlardan oncelikli seciminiz olmali.Cok zorlu ve yipratici süreçler yasiyoruz Allah hepimize yardim etsin birgün hepimiz anne olalim.

Bizde Kanada da yasiyoruz okyanus gecmemiz lazim ben de inaniyorum rahim kalinligi iyiyse ve embriyo kaliteleri iyi olduktan sonra olmamasi icin bir neden yok.Amin Allah hepimize yardim etsin.Psikolojinin de etkili olduguna inaniyorum cok zorlu sikintili surecler..

CANIM ARKADAŞIM BİZE EN ÇOK MORAL VE DESTEK SENSİN
ÇOK HIRPALANDIN AMA PES ETMEDİN

CANIM ARKADAŞIM BİZE EN ÇOK MORAL VE DESTEK SENSİN
ÇOK HIRPALANDIN AMA PES ETMEDİN
Sende bu yolda cok emek harcayip fedakarliklarda bululundun Zazacigim inaniyorumki sende sabrinin ve emekkerinin mükafstini kucagina alacaksin.Anneligi hak eden bütün kadinlarin kucaklari evlatlaryla dolsun.

canım donasyon yaptırdınmı bilemem ama kalitesiz yumurta tedavisi yapıyor doktorlar.hormanlar normalse insülin direnci kalitesizlik yapabiliyor mesala.arkadaşım halit fırat erdemde tedavi olmuştu.kızı büyüdü şimdi.hakkında hayırlısı olsun hayatım.

Canim arkadaslarim gūnler sonra tlfonu elime alabildim hersey yolunda gitti ve oğlumuza kavuştuk bugūn 22 gūnlūk oldu hala inanamiyorum biz ona o bize alişmaya calisiyor aklimda sizde neler yaptiniz akideciknane , Zaza74 ve digerleriniz neler yaptiniz hersey yolundadir umarim 9 ay hergūn burdaydim yazdik birbirimize , çok iyi olun .. Bu arada Doktorum Halil Ïbrahim Tekin ve tūm çalisanlarina sonsuz teşekkūrler... Sevgiler

hayirli olsun arkadasim allah anali babali buyutsun massallah

hayirli olsun arkadasim allah anali babali buyutsun massallah

ÇOK ŞÜKÜR VERENE KAVUŞTURANA
BONCUĞU ÖP BİZİMÇİN
BEN ADETİMİ BEKLİYORUM OLUNCA YİNE BAŞLIYCAM İNŞALLAH

Bayanlar birsey sormak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.benimde transferim olucak haftaya nelere dikkat etmem gerekiyor .neler yapmaliyim .neler yapmamaliyim .ve bende diger arkadaslar gibi yurtdisinda yasiyorum ucakla yolculuk nasil yaptiniz siz

Hayirli ugurlu olsun ne kadar guzel bebegine kavusmussun.Umarim biz de arkandan seni takip ederiz.IVF once yaptigin ozel bir seyler var miydi?Nelere dikkat ettin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…