Kilolu biriyim boyum 1.52 kilom 80kg belkide kilodan yumurtam olmadi,maddi durumu hallederken basta kiloda vermeye calisacam,bilgiler icin tesekkürler canim

Almanyada sperm donasyonu yapiliyor,Ben iki kere yaptirdim olmadi, kibrisi bende düsünüyorum ama artik nezaman kismet olur bilmiyorum
Yumurta donasyonu yasak mi ilginc. Herseyde vardir bir hayir belki Kibris sizin icin daha iyi olacak. Ben de yer arastiriyorum.Karar veremedim henuz gerci benim TSH hormonum yuksek cikti onun icin dr ilac yazdi onu kullaniyorum.Hakkimizda hayirlisi ve olumlusu olsun .

Kizlar yurtdisinda Kibris disinda
donasyon yaptiran veya bilgisi olan var mi .Ben bu aralar ukraynayi arastiriyorum bana cazip gibi geldi.
UKRAYNAYI BENDE ARAŞTIRDIM HATA BİR KLİNİKLE DR SKAYPLA KONUŞTUM
EĞERKİ KIBRISTA İLKİNİ DENEMESEYDİM UKRAYNAYA GİDERDİM
AMA İLK 5000 EURODAN SONRA İNDİRİMLİ OLUYOR

UKRAYNAYI BENDE ARAŞTIRDIM HATA BİR KLİNİKLE DR SKAYPLA KONUŞTUM
EĞERKİ KIBRISTA İLKİNİ DENEMESEYDİM UKRAYNAYA GİDERDİM
AMA İLK 5000 EURODAN SONRA İNDİRİMLİ OLUYOR
Tesekkurler zazacim. Benimde icime sindi gibi Ukraynaya gitmek baya bir uzak olsada.Bu aralar TSH degerimi dusurmeye calisiyorum glutensiz diyete de basladim bugun ekmegimi misir unundan yapiyorum zaten sadece ekmegi sabahlari yerim.Buyuk bir ihtimalle benim TSH yukselmesi gluten iceren gidalari tuketmemden kaynaklaniyordu.bakalim nasil etkileyecek.Zaza sen hangi klnigine gidiyorsun 2. girisimde ne kadar indirim uyguluyorlar?Otel ucreti 5000 euronun icinde mi?

Kizlar yurtdisinda Kibris disinda
donasyon yaptiran veya bilgisi olan var mi .Ben bu aralar ukraynayi arastiriyorum bana cazip gibi geldi.
Ben Haziran ayında Prag da yumurta donasyonu yaptirdim.Su an 20 haftalik hamileyim.Uygun paket secimleri olmakla birlikte istek cıtanizi yukselttikce rakamlarda Yükseliyor.Web:www.pronatalplus.eu incelemek isterseniz.Su an adini unuttugum dr David Kult un calistigi merkezin basari orani oldukca iyi fakat paket secenekleri biraz daha pahalli okdugu icin biz Pronatal i tercih etmek zorunda kaldik.

Ben de merak ediyorum pragi. Kibris yerine orasini mi dusunsem diye sorguluyorum. Inceliycem yolladiginiz adresi. Donor cek miydi nasil bi paket aldiniz?

Ben de merak ediyorum pragi. Kibris yerine orasini mi dusunsem diye sorguluyorum. Inceliycem yolladiginiz adresi. Donor cek miydi nasil bi paket aldiniz?
Bizim aldigimiz paket 5600 eu du.İlk transferinde negatif alirsan ikinci transferin 900 eu.ikinci transferin de olumsuz olursa ücüncü transfer ucretsiz.olurda ucuncu transferine hic embriyon kalmaz yada 1 tane embriyo kalsa bile yeni bir donör ile embriyo olusturuyorlar.iki yil embriyolarin dondurulmasi da ücrete dahil.Avrupa daki merkezler yasak oldugu icin asla iki embriyodan fazla transfer etmiyorlar.Donor buyuk ihtimal cek ti acikcasi uyruguyla ilgilenmedim kisisel ozellikleri,egitim duzeyi,meslegi hakkınız nda bilgi verdiler.Ben bu konuda butun merkezlerin duyulmasi istenilen yani beklentilerimize gire klasik ozellikleri saydiklarini dusunuyor.Egitim duzeyi yuksek iyi kariyerlere sahip kisilerin yumurta bagisinda bulunduklarina inanmiyorum.Benim onceligim daha once anne olmus benim fiziki yapilarima uygun alkol ve sigara kullanmayan donor olmasi.Saglikli donorler sectiklerini dusunuyorum.(Psikolojik durumlari ? )

Ben halil beyin hastasıyım
İlki 5000 eu verdim otel yol hariç
Donmuşların teansferi 1000 eu
Embriyo kalmayınca yeni donörle sil baştan 1000 eu ve sonrasında donmuşların transferi 500eu

Tebrikler umut14.Insallah saglikla kucagina alirsin. Ikiz sanirim bebekler.Ne guzel mutlu sona yaklasmana az kalmis.Darisi olmayanlarin basina. Yanliz bu web sitesi cekce sanirim biz ingilizce biliyoruz bu siteden pek birsey anlamadim.Ingilizce veya turkce konusan doktorlari olan merkez tercihimiz.basari oranlari zaten hep yuksek ne kadar dogru bilmiyorum.
Ben halil beyin hastasıyım
İlki 5000 eu verdim otel yol hariç
Donmuşların teansferi 1000 eu
Embriyo kalmayınca yeni donörle sil baştan 1000 eu ve sonrasında donmuşların transferi 500eu
Aslinda iyiymis fiatlari avrupa veya amerika ile kiyasladiginda. Bu saydigim yerlerde ikinci veya daha sonraki IVF lerde indirim yapmiyorlar gibi cek cumhuriyeti haric.Sormak istedigim mesela donor yumurta icin ne kadar kalmak gerekiyor kac defa gitmek gerekiyor?

Cok tesekkurler.. insallah saglicakla alirsin kucagina yavrunu..donor konusunda ayni dusunuyorum ruh ve beden sagligi ile fiziksel ozellikleri yerinde olsun yeter..nihayetinde ihtiyactan yapiyodur..esimi ikna ediyorum gibi..avrupa olursa daha kabul edecegini dusunuyorum nedense..hayirlisi

Eşiniz donordan yumurta alınan günü gide bilir aynı günde döne bilir
5 gün sonra siz transfere gide bilirsiniz aynı günde döne bilirsiniz
Eğer donmuşlar varsa eşinize gerek yok bir günde transfere gidip döne bilirsiniz
Benim eşim beni yalnız burakmadığı için biz bir haftalık gidip hem tatil hem tedavi bir arada yaptırıp döndük sonuç iyi olmasada

İnşallah bu sefer olucak canım benim dua ediyorum herkese özellikle senin gibi defalarca deneyen insanlara rabbim artık ol desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…