- 9 Eylül 2013
- 476
- 661
- 103
Yani hakkaten sanki keyiften mi ugrasiyoruz. Baska konu kalmadi bunla mi ugrasiyorlarHİÇ KİMSE KEYİFTEN GİDİP YUMURTA VEYA SPERM DONASYONU YAPTIRTMIYOR
ANNE OLMAK BİZİMDE HAKIMIZ
Insallah hersey yolunda gider cocuk sahibi olmaya az kalmis. Hangi merkezde yapilacakPazartesi transferim var..
var mı haftaya transfer olacak?
Insallah hersey yolunda gider cocuk sahibi olmaya az kalmis. Hangi merkezde yapilacak
Insallah emekler bosa gitmez pozitif sonucu alirsiniz canim.Bahçecinin yeri yeni adı british
İnş cnm allah kimsenin emeğini boşa vermesin
Sonucu güzel olur
Pozitif alinca da bizlere cocugu olmayanlara dua etmeyi unutma hamilelerin duasi kabul olur derler yaInsallah emekler bosa gitmez pozitif sonucu alirsiniz canim.
Her sey guzel olacak insallahPazartesi transferim var..
Her sey guzel olacak insallah
Pozitif alinca da bizlere cocugu olmayanlara dua etmeyi unutma hamilelerin duasi kabul olur derler ya
Arkadaslar aranizda kibrisda sperm donasyonu yaptiran varmi yada hem sperm hem yumurta donasyonu? ?nerde yaptirdiniz ve nekadara mal oldu?bilgi veren olursa sevinirim
Hamile kaldinmi canim,birde ilac otel tahmini nekadar Tuttu,ben almanyadayim iki kere denedik olmadi,ilkinde 2 Embryo ikincide tek Embryo Transfer edildi,simdiden arastirmak istiyorum,maddi yönden düzelince tekrardan denemek istiyoruzBnmki sperm donasyonu
2.700eur verdim sadece hastaneye
Nasıl ilerledi süreç. Benimde eşim haftaya gidecek bende öbür ay gideceğimPazartesi transferim var..
Hamile kaldinmi canim,birde ilac otel tahmini nekadar Tuttu,ben almanyadayim iki kere denedik olmadi,ilkinde 2 Embryo ikincide tek Embryo Transfer edildi,simdiden arastirmak istiyorum,maddi yönden düzelince tekrardan denemek istiyoruz
Nasıl ilerledi süreç. Benimde eşim haftaya gidecek bende öbür ay gideceğim
Umarım güzel haberler alırsın bebeğiniz sıkı sıkı tutunmustur size :)Yum donasyonu ozaman sizin?
Valla gittiğim yerdeki doktorumun aynı zamanda ist da muayenhanesi vardı ölçümleride hep kendisi yaptı..
Adetten 18 gün sonra herşey yolunda ise transfer oluyorsun
Bahçecinin yeri yeni adı british
İnş cnm allah kimsenin emeğini boşa vermesin
Sonucu güzel olur
CANIM TÜM KALBİMLE GÜZEL HABERİNİ BEKLİYORUMİnş cnm sağol
CANIM ARKADAŞIM SEN DİREK EMBRİYO TRANSFERİNE GEL KIBRISAArkadaslar aranizda kibrisda sperm donasyonu yaptiran varmi yada hem sperm hem yumurta donasyonu? ?nerde yaptirdiniz ve nekadara mal oldu?bilgi veren olursa sevinirim
EMBRİYO TRANSFERİ SANIRIM 5000 EURO ALMANYADAN HER HALDE TÜRKİYEYE KENDİ AİLENE GELİRSİN ORDAN YOL PARASINI ÇÖZERSİNHamile kaldinmi canim,birde ilac otel tahmini nekadar Tuttu,ben almanyadayim iki kere denedik olmadi,ilkinde 2 Embryo ikincide tek Embryo Transfer edildi,simdiden arastirmak istiyorum,maddi yönden düzelince tekrardan denemek istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?