- 29 Eylül 2017
- 29
- 50
- 3
Ben henuz yapmadim aslinda ucakla yolculuk sarsmadigi icin karayolu ile yapilandan daha guvenli.Bayanlar birsey sormak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.benimde transferim olucak haftaya nelere dikkat etmem gerekiyor .neler yapmaliyim .neler yapmamaliyim .ve bende diger arkadaslar gibi yurtdisinda yasiyorum ucakla yolculuk nasil yaptiniz siz
Bayanlar birsey sormak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.benimde transferim olucak haftaya nelere dikkat etmem gerekiyor .neler yapmaliyim .neler yapmamaliyim .ve bende diger arkadaslar gibi yurtdisinda yasiyorum ucakla yolculuk nasil yaptiniz siz
Transferin hayirli olsun canim.Insallah sonucun istedigin gibi olumlu olur.Cnm ben yeni transfer oldum ve bugün döndüm..
Aynı gün dönen çok varmış ama ben 2 gece kaldım
Hiç bir sorun teşkil etmiyor için rahat olsun
Hayırlı olsun umarım olumlu olur inşallahCnm ben yeni transfer oldum ve bugün döndüm..
Guzel sonuclar olsun inşallahCnm ben yeni transfer oldum ve bugün döndüm..
Hayirli, guzel sonuclar alirsin insallahCnm ben yeni transfer oldum ve bugün döndüm..
merhaba arkadasim bende yurtdisinda yasiyorum hic merak etme ben ayni gun ucak yolculugu yaptim sadece transferden sonra 3 saat uzandim okadar icini ferah tut bu arada ikiz lere hamisimBayanlar birsey sormak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.benimde transferim olucak haftaya nelere dikkat etmem gerekiyor .neler yapmaliyim .neler yapmamaliyim .ve bende diger arkadaslar gibi yurtdisinda yasiyorum ucakla yolculuk nasil yaptiniz siz
hayirli olsun arkadasim duallarim seninleCnm ben yeni transfer oldum ve bugün döndüm..
Hayirlisi olsun insallah bebislerin 9 ay boyunca seninle kalirlar.Cnm ben yeni transfer oldum ve bugün döndüm..
Canimbenim basilsin ?bebislerin hareketlerini hissetmeye basladinmihayirli olsun arkadasim duallarim seninle
Test yaptinmi merakla sonucunu bekliyorumKızlar kasıklarım çok ağrıyor ve çok gazım var dik bile duramıyorum daha önce böyle olmamıştım tranferin ilk günleri böyle durumda kalan oldumu
Oy oy masallahh .gozunaydin canim.ben artık 7 'nin içindeyim zorlu zamanlar başladı migde yanmasi kasik ağrıları akintilar ve uçan tekmeler ama hamdolsun az kaldi.seni ve bebisi oputorummCanim arkadaslarim gūnler sonra tlfonu elime alabildim hersey yolunda gitti ve oğlumuza kavuştuk bugūn 22 gūnlūk oldu hala inanamiyorum biz ona o bize alişmaya calisiyor aklimda sizde neler yaptinizakideciknane , Zaza74 ve digerleriniz neler yaptiniz hersey yolundadir umarim 9 ay hergūn burdaydim yazdik birbirimize , çok iyi olun .. Bu arada Doktorum Halil Ïbrahim Tekin ve tūm çalisanlarina sonsuz teşekkūrler... Sevgiler
Canim senin sonuc ciktimi hayirlisiyla evde de test yaptinmiTransfer gününü saymazsak 3. Gün canım, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayirli olsun anali babali saglikla buyusun insallahCanim arkadaslarim gūnler sonra tlfonu elime alabildim hersey yolunda gitti ve oğlumuza kavuştuk bugūn 22 gūnlūk oldu hala inanamiyorum biz ona o bize alişmaya calisiyor aklimda sizde neler yaptinizakideciknane , Zaza74 ve digerleriniz neler yaptiniz hersey yolundadir umarim 9 ay hergūn burdaydim yazdik birbirimize , çok iyi olun .. Bu arada Doktorum Halil Ïbrahim Tekin ve tūm çalisanlarina sonsuz teşekkūrler... Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?