- 26 Temmuz 2017
- 211
- 325
- 53
- 36
Hadi hayırlı olsun canım sevindir inşallah bizleriBenim bugun transferim oldu kizlar hersey yolunda gitti ins sonucuda guzel olucak bebislerimize kavusuruz .dua edin bana
Guzel sonuclar insallah kac embriyo kacinci gunBenim bugun transferim oldu kizlar hersey yolunda gitti ins sonucuda guzel olucak bebislerimize kavusuruz .dua edin bana
3 embiryo 3.gunlukama aa kalitede yani en iyileri ve bende gordum transferde embiryolari cnm
Burasi universite hastanesi 3embiryo transfer ediyo ve 1sinif embiryosuydu .neden 3.gun embiryosu dersen onun tutunmasi daha kolay oluyomus cnm o yuzden
Sen bence kendin yaptircagin yeri arastir cnm .herkesin moralinide bozma nerden biliyosun 3. Gun embiryo tutmaz diye sen doktormusun ve mumkunse insanlarin moralini bozacak yorumlarda yapmayin.
Canım nasılsın iyi misin ? Tekrar başladın mı tedaviye ? Birde düşüğün neden olduğu bulundu mu ?Inşallah güzel haberlerini aliriz.arkadaşim dualarımız seninle
Sebebi ne olur dediler canım anlıyorum 3 ay sonra hem toparlamış olursun vücûd olarak kan pıhtısı için coraspirin vermediler miArkadaşım 3 ay sonra gel.dedi.Halil.bey sebebi.olabilir.dediler ama ben kan pıhtısına.bağlıyorum ve bu sefer bununl.ilgili test istiycem sil baştan yapıcaklar yine benim.donmuşlarım.yok.çünkü
Anladım canım inşallah o değildir Allah yardımcımız olsunİcmemmi ama yaş 42 ve bizlere corospin yeterli gelmiyo.artik.cok.araştirdım bu konuyu
Amin.arkadaşım amin siz.ne.zaman başlıyosunuzAnladım canım inşallah o değildir Allah yardımcımız olsun
Biz şimdilik tüp bebek dedik 4 tane folikül çıktı şuan reglimi bekliyoruz o olmazsa zaten donasyon diyorum canım gelişmeleri burayada yaz olur muAmin.arkadaşım amin siz.ne.zaman başlıyosunuz
Halil Hocanın ilaç listesi hic mantıklı gelmiyor kı zlar bana. 8. Haftada birden estrofem i kesiyor progestranı. Ama ayrıca burda devam ettigim doktor bu ilaçları 200 mg progestran ve 3 adet estrofem şeklinde 12. Haftaya kadar almak gerekiyor diyor. Kime inanıcaz ?? Kan sulandırıcı kesinlikle gerek yok diyor Selda Hanım sadece corasprin. Şaşırdım kaldım. Kafamıza göre mi vurdursak clexane igneyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?