- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
Artık sağlık önemli değil para önemli resmen ticarethane oldular inanırım canım biz burada bende doktorda 500tl ödedim testlereEvet cnm istanbul besiktas fulyadaki bahcecide testlerde amh.ve alerji testi 3.5tane test icin okadar ucret aldilar ve klinigin icinde birde eczane kurmuslar ordada balik yagi Demir vitamini birde baska bir vitamin daha var onu da ordan satiyolar 3sise yada paket ilac 900 tl di ve ben bunlari ve remzi beyi kibris bahceci zehra onar hanima anlattigimda basladi arkadasini kotulemeye .ben iki yildir arastiriyorum tum kurummlari doktorlari neyse rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Hayırlı olsun olumlu sonuçlar ile dönersiniz umarımMerhaba arkadaşlar kısmetse bende 15 kasım da transfer olacağım
Size son derece ve şiddetle katılıyorum.Ama cnm ben netten gorundugu gibi olmadigini paylastim ben bahceci tupbebek merkezine gittim vede adamlar resmen darphane bizden 3saat icinde 5000 tl aldilar uyduruk testler icin sorma .ve sonrada birseyiniz yok kendiliginden olur dedi asalak dr remzi bey
Size son derece ve şiddetle katılıyorum.
Bana bahçeci de cem beyi önerdiler.
Ön görüşmeye gittim.
(Kısaca hikayemi anlatayım, yumurtam var fakat az, esiminde ayiklamada kalite spermleri var.
Dogal yolla bir kerede hamile kaldim fakat hemen düştü. Bir tüpüme hidroselpenks dediler. Ameliyat oldum. Ameliyatta hidroselpenks olmadığı bagirsaga yapisik ve seklinin bozuk oldugu söylendi. Hidroselpenks olmadigi icin tupumu de almadilar. Normal tuplerden biraz genis. Rahme sivi akar embriyo tutmaz dedikleri icin ameliyat olmustum.)
Ön görüşme ücretsiz ya cabuk cabuk konusma, konusurken odaya hemşire mi yada baska bi görevden birimi bilmiyorum girmeler, kapilari acip kapamalar, gelip konusmayi bölme, bişey bekliyorlarmis galiba o olmus doktora hemen gelin yapalim demekler. Ben sanki orda yokum.
Cem bey cevher gibi bilgi vermis edasiyla. Size tavsiyem yumurtalarını toplat havuz olustur ondan sonra dene dedi. Sanki ben bunu akil edemeyecegim.
Hic begenmedim. Son derecede soğuklardı.
Tamamen para avı gibi görüyorlar bizi.
Sonra iste halka iliskilerinden aradilar tup bebek 7 bin arti ilaclar size ait. Yumurta havuzu içinde, her havuz denemesi 4200 dedi.
Ya arkadaş kaz mıyız ya, tavukmuyuz. Bizi yolmaya cikmislar.
Devlette denedim 1300 ilaclar+ muayene paraları ve 410 tl yumurta toplatma parasi verdik. Toplam 1710 tl, git gel benzin parasi yeme içme 2000 tuttu.
Yumurtalarimdan sadece bir tanesi döllendi.
İnşallah transferini görürüm.
Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin.
Geçmiş olsun benimde 2 ay önce hüsranla sonuçlanan bi deneyimim olduArkadaşlar merhaba,
Bence bu kadar gerginliğe yer vermeyelim bu sayfada. Zaten hepimizin stresi almış başını gitmiş, acabalar diz boyu. Hepimiz anne olabilmek adına burada deneyimlerimizi, olumlu olumsuz transferlerimizi, muhatap olduğumuz doktor ve ekibinin yaklaşımlarını tabiiki de paylaşmalıyız. Yoksa bir diğerimize yardımcı olamayız. Benim de düşükle sonuçlanan bir deneme sonrası yoğurdu üfleyerek yeme durumum söz konusu. Onca emek,para ve sabır... Hepimizin emeklerinin karşılığını alacağımız günlerin gelmesi dileğimle.
Geçmiş olsun benimde 2 ay önce hüsranla sonuçlanan bi deneyimim oldu
Bu sefer daha cok araştırdım kliniği .kendimi hazır hissedince deniyecegim kliniği hazırladiım.Herkesin gönlüne göre olsun.
Dereyi görmek için ne yapmak lazım ki paçaları sıvayalim.Bu gercekleri yazdigimiz vede paylastigimiz zaman bazi arkadaslar kabullenmiyo hic yakismiycak tarzda yazi yaziyolar bana biri demiski dereyi gormeden pacalarini sivama demis ben o arkadasi allahima havale ediyorum rabbim onun cevabini versin terbiyesiz insanlarla hic muhatap olamiycam
Hangi merkezdesinbizim donozden 12 yumurta cikti 11 tanesi dollendi 6 tanesi 5 ci gune gitti 2 tane transfer yapildi 4 tane de dondurduk hepsi de 5aaa emvriyolar insallah seninde olur bu arada amh in kac fsh in kac yasin kac canim?
Kötü söz sahibine aittir canım. O lafı başka taraflarından anlamışssım sen.diyeceğim o ki sonucu görmeden kimseye güvenme sonuçta her merkezde olduğu gibi bu iş parayla yapılıyor .. yoksa istediğin yeri seç.gönlüne göre olsun herşey. Allahıma bin şükür ki ben yıllardır bu işim içindeyim .inşallah sonunu da hayır eyler.beddua etme dua et bence bol bol..biz bunu yapıyoruz..Bu gercekleri yazdigimiz vede paylastigimiz zaman bazi arkadaslar kabullenmiyo hic yakismiycak tarzda yazi yaziyolar bana biri demiski dereyi gormeden pacalarini sivama demis ben o arkadasi allahima havale ediyorum rabbim onun cevabini versin terbiyesiz insanlarla hic muhatap olamiycam
Amin cnm ins.herkes istedigine kavusur .ama sunuda es gecemiycem aramizda art niyetli insanlar var
İnşallah her şey güzel gider bir an önce bebeğinize kavuşursunuzDereyi görmek için ne yapmak lazım ki paçaları sıvayalim.
Para gözler.
Kosmoca profesör doktor Faruk Buyru 5 bin e tüp bebek yapıyor ilaclar bize ait heryerde olduğu gibi.
Ve acayip isinde iyi bi prof.
Bahçecinin nesi var sadece 7 bin tedavi+ ilaclar+ yok o test yok bu test eksta paralar.
Herkes gibi fikrimizi yazmakta özgürüz.
Ben eurofertil tüp bebeğe gittim Özge beyle görüşmüştüm o zaman bu sureclere yeni baslamistim. Rahim filmi cekilme tüp bebek yapacaksin gel deneyelim hemen dedi. Ya bunu bi doktor nasil der. Rahim filmi cektirme. Ve benim rahim filminde tupumdeki sorun çıktı.
Olumlu olan olumlu sürecini yazar, bizde yasadigimiz olumsuz durumları yazdık.
Ben devlette denedim.
Cok da memnunum transferim ins olur.
Dereyi görmek için ne yapmak lazım ki paçaları sıvayalim.
Para gözler.
Kosmoca profesör doktor Faruk Buyru 5 bin e tüp bebek yapıyor ilaclar bize ait heryerde olduğu gibi.
Ve acayip isinde iyi bi prof.
Bahçecinin nesi var sadece 7 bin tedavi+ ilaclar+ yok o test yok bu test eksta paralar.
Herkes gibi fikrimizi yazmakta özgürüz.
Ben eurofertil tüp bebeğe gittim Özge beyle görüşmüştüm o zaman bu sureclere yeni baslamistim. Rahim filmi cekilme tüp bebek yapacaksin gel deneyelim hemen dedi. Ya bunu bi doktor nasil der. Rahim filmi cektirme. Ve benim rahim filminde tupumdeki sorun çıktı.
Olumlu olan olumlu sürecini yazar, bizde yasadigimiz olumsuz durumları yazdık.
Ben devlette denedim.
Cok da memnunum transferim ins olur.
İNŞALLAH GEBE KALIRSINIZ VE BEBİŞİNİZE KAVUŞURSUNUZSize son derece ve şiddetle katılıyorum.
Bana bahçeci de cem beyi önerdiler.
Ön görüşmeye gittim.
(Kısaca hikayemi anlatayım, yumurtam var fakat az, esiminde ayiklamada kalite spermleri var.
Dogal yolla bir kerede hamile kaldim fakat hemen düştü. Bir tüpüme hidroselpenks dediler. Ameliyat oldum. Ameliyatta hidroselpenks olmadığı bagirsaga yapisik ve seklinin bozuk oldugu söylendi. Hidroselpenks olmadigi icin tupumu de almadilar. Normal tuplerden biraz genis. Rahme sivi akar embriyo tutmaz dedikleri icin ameliyat olmustum.)
Ön görüşme ücretsiz ya cabuk cabuk konusma, konusurken odaya hemşire mi yada baska bi görevden birimi bilmiyorum girmeler, kapilari acip kapamalar, gelip konusmayi bölme, bişey bekliyorlarmis galiba o olmus doktora hemen gelin yapalim demekler. Ben sanki orda yokum.
Cem bey cevher gibi bilgi vermis edasiyla. Size tavsiyem yumurtalarını toplat havuz olustur ondan sonra dene dedi. Sanki ben bunu akil edemeyecegim.
Hic begenmedim. Son derecede soğuklardı.
Tamamen para avı gibi görüyorlar bizi.
Sonra iste halka iliskilerinden aradilar tup bebek 7 bin arti ilaclar size ait. Yumurta havuzu içinde, her havuz denemesi 4200 dedi.
Ya arkadaş kaz mıyız ya, tavukmuyuz. Bizi yolmaya cikmislar.
Devlette denedim 1300 ilaclar+ muayene paraları ve 410 tl yumurta toplatma parasi verdik. Toplam 1710 tl, git gel benzin parasi yeme içme 2000 tuttu.
Yumurtalarimdan sadece bir tanesi döllendi.
İnşallah transferini görürüm.
Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin.
Ben evet tecrubwlweimi gorduklerimi paylaatim ha dikkate alanalir almayan almaz benim kurumlarla ticaret bagimda yok olmasida imkansiz ama bu yazdiklarima tepki verenlerin var galiba o yuzden hic kimseyi artik akaile almiyorum caholle cahil olunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?