Orayı söylediler bana da hastaneden hem yakın dediler ama yorumaşra baktım hep öğrenciler kalıyormus gürültü bir otelmiş ondan öerak ettim
evet öyrenciler kalıyor onunçin daha ucuz
birde hastaneden ayarlayınca daha indirimli oluyor
temiz oda veriyorlar ve sabah kahvaltı ücretsiz
öylen akşam yediklerinizi ödiyeceksiniz
birde palm bichdede kala bilirsiniz ama orası biraz pahalı

Tesekkurler

Kızlar merhabalar zazacım çok sevindim senin adına inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek bebişlerle döneceksin transferin 20. Gün olması önemli bu arada ben de öyle duydum ona göre ayarlandı tedavi

Canim benim artık 8 aydayiz çok yorgunum ve uykusuz bu uzun en zor yani bu zamanlar is.uykusuzluk huzursuz bacak sendromu cok zOr geçiyor.şükür az kaldı dualarim sen ve diğerleriyle .
Canim benim artık 8 aydayiz çok yorgunum ve uykusuz bu uzun en zor yani bu zamanlar is.uykusuzluk huzursuz bacak sendromu cok zOr geçiyor.şükür az kaldı dualarim sen ve diğerleriyle .
Senin çektiğin şu zorluklara nasıl da özeniyoruz biliyorsun değil mi :) Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına al inşallah bizleri duandan eksik etme

Bu arada bana laboratuvardan haber geldi kızlar dün yumurta toplama ve dölleme günüydü bugün itibariyle 9 adet embriyocuğum olmuş inşallah 5. Güne sağlıkla kavuşur tosuncuklarım inanılmaz heyecanlıyım

inşallah sağlıcakla bölünür ve çoğalır hücreleri yavrucuklarının : )

Ayyy ne güzel, maşallah maşallah, hepsi sağlıkla büyüsünler inşallah.. .

Allahım rahatlık ve kolaylık versin
Az kaldı canım birazda sabr et meleğine kavuşucam inşallah

ilkbaharcigim
sonucun ne oldu arkadasim?olmustur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…