Gözün aydın arkadaşımBenim 3tane embiryo 3 gun embiryosuydu buyuk ihtimalle ikiz diyo dr ama kesin sonuc 15 gun sonra ultrasonda belli olacak ins .boyle guzel haberleri sizde en kisa zamanda alirsiniz ins .rabbim herkesin kucagini evlatla doldursun
dondurulmusun varmi?Hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim arkadaslar allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun
Hayırlısı olsun.. Allah sonuna kadar sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah..Canim.evet sonucum pozitif rabbim isteyen herkese bu heycani ve sevinci yasatsin
Canım senin embriyoların 3 günlük değilmiydi4cc derecesinde vardi embiryo onlarida dondurmak istemedik cnm
kızlar doktordan yeni çıktım her şey yolunda çok şükür
kısmet olursa haftaya cuma transferim olucak
çok teşekkür ederim canımSüper haber hadi inşallah hayırlı güzel haberler vericeksin sende sıra
Çokk güzel bir haber.. hakkında hayırlısı olsun canım :))kızlar doktordan yeni çıktım her şey yolunda çok şükür
Ne güzel haber, daha da güzel haberler olsun insallah Zaza...kızlar doktordan yeni çıktım her şey yolunda çok şükür
Çok sevindim zazacım harika haber arka arkaya transfer olucaz hadi hakkımızda hayırlısıkızlar doktordan yeni çıktım her şey yolunda çok şükür
canım inşallah mutlu sonucumuzu ardarda alırızÇok sevindim zazacım harika haber arka arkaya transfer olucaz hadi hakkımızda hayırlısı
coook cokk sevindim zazacigimkızlar doktordan yeni çıktım her şey yolunda çok şükür
Maşallah dualarım seninlekızlar doktordan yeni çıktım her şey yolunda çok şükür
Kızlar benim transferim oldu bende şimdi sonuç bekliyorum umarım bu sefer olur sperm donosyonu olduğu için eşimi bir daha ikna edemem[/QUOTE
inşallah hayırlısıyla tutunur bebegin sana.Güzel haberini bekliyorumKızlar benim transferim oldu bende şimdi sonuç bekliyorum umarım bu sefer olur sperm donosyonu olduğu için eşimi bir daha ikna edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?