DEĞERİN ÇOK YÜKSEK MAŞALLAH ÜÇÜZ OLA BİLİRZaza cnm 3.gun 3 embiryo ve 13 gunde yaptirdigim test cnm
Dualarımız seninle canım, inşallah her şey güzel geçek, komedi filmleri beklerken iyi gelebilir :)Kızlar biz vardık hastaneye herşey çok güzel çok ilgililer yarın sabah transferim var dualarınızı esirgemeyin
Benimde en merak ettiğim konu gerçekten :)Aslında bende hep bunu merak ettim keşke donasyonla Doğum yapanlar buraya yazsalar bebek doğunca ne hissettiler sonra belli bir yaştan sonra bebeğin karakteri kime benziyor anneden alıyor mu
Maşallah ilkbahar, gerçekten 3 üz olabilir, değerin çok güzel..Tekrar test yapacakmısın, gerçi gerek yok gibi :) artıştan da anlaşılabilir, üzüçse ona göre artar...Kizlar beta HCG test degerim 1278,5 cikti .buyuk olasillikla ikiz galiba
Gozun aydin İlkbahar,saglikli guzel bir hamilelik gecirmeni diliyorum.Senin icin zorluk asil simdi basliycak bunu seni korkutmak icin degil dikkatli ve temkinli hareket etmen icin yaziyorum.Egerki ikizse iki misli dikkatli olman gerekiyor ilk uc ay icin.Kendini munkun mertebe yorma.Benim endise ve korkum hala devam ediyor kuzulari kucagimiza alinca derin bir nefes aliriz.Az emekler harcamadik dikkatli olmak gerekiyor.Allah burdaki butun arkadaslarimizada bu guzel sonucu gostersin 2018 butun arkadaslarin anne olcagi bir yil olsun.Sagolun kizlar darisi sizlerin basina .yok test yapilmayacak ama 15ultrasona randevum var keselere bakilacak.hayirlisiyla herkes mujdeli haberler alir insallah
Gozun aydin İlkbahar,saglikli guzel bir hamilelik gecirmeni diliyorum.Senin icin zorluk asil simdi basliycak bunu seni korkutmak icin degil dikkatli ve temkinli hareket etmen icin yaziyorum.Egerki ikizse iki misli dikkatli olman gerekiyor ilk uc ay icin.Kendini munkun mertebe yorma.Benim endise ve korkum hala devam ediyor kuzulari kucagimiza alinca derin bir nefes aliriz.Az emekler harcamadik dikkatli olmak gerekiyor.Allah burdaki butun arkadaslarimizada bu guzel sonucu gostersin 2018 butun arkadaslarin anne olcagi bir yil olsun.
Bu dönemin tadini cikar birak esin her türlü hizmetini yapsin : ) Bende öyle yaptim keyifli oluyor : )Vallaha elimden geldigimce dikkat ediyorum cnm esim sagolsun herisi o yapiyo ve yaparda sagolsun ben bol bol dinleniyorum .amin cnm ins .herkes 2018 anne olur
Canimbenim nasilsin?seker testi yapmani istedimi doktorun.Benim kilom cok olmamasina ragmen test yaptirmami istiyor ben cok kararsizim.Senin anne defterinde kacinci haftada görünüyorsun ?benim 5 ci gunu embriyosuydu 2 taned transfer olmusttum 4 tanede 5 aaa dondurmustuk ikizlere hamisim 12 ci gunu 866 hcg idi
Bu dönemin tadini cikar birak esin her türlü hizmetini yapsin : ) Bende
Canimbenim nasilsin?seker teti yapmani istedimi doktorun.Benim
Firdevs hanımla canımCanım sen hangi doktorla işlemi yaptırıyorsun? İnşallah güzel bir transfer olsun ve sana tutunsun
inan o kadar çok mutlu oldum ki Rabbim hayırlısıyla doğdukları günüde yaşatsın.Benimde hayırlısıyla tedaviye başlıyacağım hastane de Yakındoğu üniversite hast.Burcu hocanın başarısı Allahında izniyle 3. embiriyosuyla çogul gebelik.Şükürler olsun.Iyi düşünen herkese iyi sonuçlar olsun.Hepimizin gayesi aynı.Kizlar beta HCG test degerim 1278,5 cikti .buyuk olasillikla ikiz galiba
Insallah işlem güzel geçer.Yaşının genç oluşu ve embriyo donasyonundan dolayı ben bebeklerini alıp geleceğine inanıyorum.Rabbim umudunu boşa çıkarmasın.Sakin ol sakın stres yapma biz kadınlar stres yapında ilk bacaklarımızı kasarmışız ona tutunmaya calisan yavrucuğa titreşim olarak gidiyormuş.Aklına geldikce bacakların ve vucudu komple gevşet.Firdevs hanımla canım
24 cü haftamdayim.bes ayi gectik.insallah saglikla kucagimiza aliriz.Umut arkadasim sen kac aylik hamilesin
Sağol tavsiyelerin için ve güzel hislerin için canım arkadaşım inşallah tek tek anne olacağızInsallah işlem güzel geçer.Yaşının genç oluşu ve embriyo donasyonundan dolayı ben bebeklerini alıp geleceğine inanıyorum.Rabbim umudunu boşa çıkarmasın.Sakin ol sakın stres yapma biz kadınlar stres yapında ilk bacaklarımızı kasarmışız ona tutunmaya calisan yavrucuğa titreşim olarak gidiyormuş.Aklına geldikce bacakların ve vucudu komple gevşet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?