- 26 Temmuz 2017
- 211
- 325
- 53
- 36
Kızlar biz vardık hastaneye herşey çok güzel çok ilgililer yarın sabah transferim var dualarınızı esirgemeyin
Bütün dualarımızı seninle canım umarım herşey olumlu geçerKızlar biz vardık hastaneye herşey çok güzel çok ilgililer yarın sabah transferim var dualarınızı esirgemeyin
Ay çok sevindimKizlar beta HCG test degerim 1278,5 cikti .buyuk olasillikla ikiz galiba
Doğru şimdi hatırladım çok sevindim canım umarım sağlıcakla gelir bebişlerCanim cok sagol allahim herkese boyle haberler almayi nasip etsin ben yakindogu unv hastanesinde yaptirdim ve ilk denemem cnm
ALLAH muradına erdirsinKızlar biz vardık hastaneye herşey çok güzel çok ilgililer yarın sabah transferim var dualarınızı esirgemeyin
maşallah çok yüksek çıkmış allah tamamına erdirsinKizlar beta HCG test degerim 1278,5 cikti .buyuk olasillikla ikiz galiba
Hayırlı olsun darısı tüm isteyenlere canım sağlıkla kavusursun inş bebeişlerineCanim cok sagol allahim herkese boyle haberler almayi nasip etsin ben yakindogu unv hastanesinde yaptirdim ve ilk denemem cnm
Birşey soracam kızlar
Kalmayı düşündüğüm otel merkeze 15 dk falan 2 gün araçla ipne olmaya hastanege gitsem sizce tutunmayı etkşler mi otel de hemşire yokmus çünkü
olmaz arkadasim ben ayni ucaga bindim ertesi gunde birdaha ucaga bindim 4 saatlik ikizlere hamisim allahin izniyle bisey olmazİki gün araca binip yol yapmam sukıntı olmaz yani değil mi canım
duallarim seninle arkadasimKızlar biz vardık hastaneye herşey çok güzel çok ilgililer yarın sabah transferim var dualarınızı esirgemeyin
Kızlar bana akıl verin. Kıbrısta kaç gğn kalayım. Hastanenin yanındaki otel de kalıp iğneleri olmaya hastaneye mi gideyim yoksa daha uzakta olsa taksiyle falan gidip geleyim mi kararsızm çok ve stresli
kacinci gunu transferininKizlar beta HCG test degerim 1278,5 cikti .buyuk olasillikla ikiz galiba
ozaman ikizdegil ucuz galiba arkadasim hayirli olsunZaza cnm 3.gun 3 embiryo ve 13 gunde yaptirdigim test cnm
benim 5 ci gunu embriyosuydu 2 taned transfer olmusttum 4 tanede 5 aaa dondurmustuk ikizlere hamisim 12 ci gunu 866 hcg idiZaza cnm 3.gun 3 embiryo ve 13 gunde yaptirdigim test cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?