- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.751
- 133
Sevgili arkadaşım sen çok güzel anne olucaksın buna tüm kalbimle inanıyorum.♡Transfere giden arkadaslar lutfen sakin olun gergin yada stres yapinca embiriyolari vucusumuz kabul etmiyomus bunu benim burdaki dr ve bana islemi yapan burcu hoca ve embiriyologum ayfer hanimda soylediler ve ben oraya tatile gitmis gibi yaptim
.lutfen arkadaslar rahat ve relaks ve kendinizi hamileymis gibi hissedin o zaman o minik melekler daha siki tutunuyormus anneyeve evet bana morkanatlarim arkadsimin dediginI yaptim transfer gunu eve uc gun sureklu oglenleri taze sikilmis havuc suyu ictim
öncesinde hüsranla sonuçlanan bi denemeden sonra insan daha bi korkuyo. Iyi düşünmeye çalısmakdan başka çare yok.Hayırlısıyla vakti gelince deniyeceğim.Bu arada bebegimizin genetik yapısı bi donöre ait olduğu için merak ediyorumbiz taşıyan annelerden ne özellikler alıyor.Bu konuda senin ve diğer arkadaşların bilgilerini merak ediyorum.Doktorlar neler söyledi sizlere buna dair?Simdi sira senin guzel haberinde canim ins hersey guzel olucak
Aminnn♡ imtihan dünyası.Kesinlikle bana ve esime benziycegini biliyorum cnm sende bunlari dusunce kafani oldukca rahat birak ozaman gorucen hersey kusursuzca halloluyo .rabbim kimseye dermansiz dert vermesin yeterki
havuc suyu gercekten ise yariyor bende transferden hemen sonra icmistimTransfere giden arkadaslar lutfen sakin olun gergin yada stres yapinca embiriyolari vucusumuz kabul etmiyomus bunu benim burdaki dr ve bana islemi yapan burcu hoca ve embiriyologum ayfer hanimda soylediler ve ben oraya tatile gitmis gibi yaptim
.lutfen arkadaslar rahat ve relaks ve kendinizi hamileymis gibi hissedin o zaman o minik melekler daha siki tutunuyormus anneyeve evet bana morkanatlarim arkadsimin dediginI yaptim transfer gunu eve uc gun sureklu oglenleri taze sikilmis havuc suyu ictim
Son zamanlarda çok ciddi olarak araştırılan epigenetik diye bir konu var..Bebegin kromozom yapısı kesinlikle donordon gelmesine rağmen bebeklerin protein bazında anne rahminden oldukça etkilendiğini soyluyor. Gen yapısı oluşurken hangi genlerin daha baskın olacağına mesela anna rahmindeki çevrenin belirlediginden bahsediyorlar..havuc suyu gercekten ise yariyor bende transferden hemen sonra icmistim
hastaneye sor orda restorantlarvar satiyorlarKıbrısta havuc suyunu nerden bulcaz otelde verirler mi ki
çok teşekkür ederim canım
sen nasılsın
meleğinin kalp atışlarını duydun inşallah
İki gün araca binip yol yapmam sukıntı olmaz yani değil mi canımHer sehirde hastane veya dispanser var orlardada yaptirabilirsin canim
İNŞALLAH KUZUMBu hafta duyucaz inş cnm daha minikler
Bu yeni bilgi için teşekkürler hemen incelemeye başlıyacağım.Epigenetik duymamiştım.Son zamanlarda çok ciddi olarak araştırılan epigenetik diye bir konu var..Bebegin kromozom yapısı kesinlikle donordon gelmesine rağmen bebeklerin protein bazında anne rahminden oldukça etkilendiğini soyluyor. Gen yapısı oluşurken hangi genlerin daha baskın olacağına mesela anna rahmindeki çevrenin belirlediginden bahsediyorlar..
Aslında bende hep bunu merak ettim keşke donasyonla Doğum yapanlar buraya yazsalar bebek doğunca ne hissettiler sonra belli bir yaştan sonra bebeğin karakteri kime benziyor anneden alıyor muBu yeni bilgi için teşekkürler hemen incelemeye başlıyacağım.Epigenetik duymamiştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?