Sevgili arkadaşım sen çok güzel anne olucaksın buna tüm kalbimle inanıyorum.♡

Simdi sira senin guzel haberinde canim ins hersey guzel olucak
öncesinde hüsranla sonuçlanan bi denemeden sonra insan daha bi korkuyo. Iyi düşünmeye çalısmakdan başka çare yok.Hayırlısıyla vakti gelince deniyeceğim.Bu arada bebegimizin genetik yapısı bi donöre ait olduğu için merak ediyorumbiz taşıyan annelerden ne özellikler alıyor.Bu konuda senin ve diğer arkadaşların bilgilerini merak ediyorum.Doktorlar neler söyledi sizlere buna dair?

Kesinlikle bana ve esime benziycegini biliyorum cnm sende bunlari dusunce kafani oldukca rahat birak ozaman gorucen hersey kusursuzca halloluyo .rabbim kimseye dermansiz dert vermesin yeterki

havuc suyu gercekten ise yariyor bende transferden hemen sonra icmistim

havuc suyu gercekten ise yariyor bende transferden hemen sonra icmistim
Son zamanlarda çok ciddi olarak araştırılan epigenetik diye bir konu var..Bebegin kromozom yapısı kesinlikle donordon gelmesine rağmen bebeklerin protein bazında anne rahminden oldukça etkilendiğini soyluyor. Gen yapısı oluşurken hangi genlerin daha baskın olacağına mesela anna rahmindeki çevrenin belirlediginden bahsediyorlar..

Otelde biz bulamadik ama biz girnede kaldigimiz icin carsinin icinde 3yerde vardi ama iki otelde kaldik ikisindede yoktu

Sonuc olarak rahimde kim besliyorsa cocuk onun ozelliklerini hareketlerini mimiklerini aliyor zaten normal yollada anne olsaydikda bebegimiz bizden sadece yuzde kirk hal tavir yada genini alicakti ama yuzde altmisi herzaman baba geni baskin geliyor bunuda arastira bilirsini

Sonuc olarak rahimde kim besliyorsa cocuk onun ozelliklerini hareketlerini mimiklerini aliyor zaten normal yollada anne olsaydikda bebegimiz bizden sadece yuzde kirk hal tavir yada genini alicakti ama yuzde altmisi herzaman baba geni baskin geliyor bunuda arastira bilirsini

Birşey soracam kızlar
Kalmayı düşündüğüm otel merkeze 15 dk falan 2 gün araçla ipne olmaya hastanege gitsem sizce tutunmayı etkşler mi otel de hemşire yokmus çünkü

Bu yeni bilgi için teşekkürler hemen incelemeye başlıyacağım.Epigenetik duymamiştım.

Bu yeni bilgi için teşekkürler hemen incelemeye başlıyacağım.Epigenetik duymamiştım.
Aslında bende hep bunu merak ettim keşke donasyonla Doğum yapanlar buraya yazsalar bebek doğunca ne hissettiler sonra belli bir yaştan sonra bebeğin karakteri kime benziyor anneden alıyor mu

Bebeğe karşı nasıl hissettiler o büyüdükçe filan merak ettiğim konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…