- 6 Nisan 2017
- 511
- 572
- 23
saagolumutcugum evet doktorum istedi 24 hafta ile 28 hafta arasi sekertesti yaptirmam gerekiyor simdilik 24 haftaligiz defterde ayni gidiyor sen nasilsin ? nasil gidiyor defterde kac haftaliksin normalde kac ? seker testi yasin 35 i geciyorsa yap derim ben iki haftaya kadar yaptirmayi dusunuyorum bakalimCanimbenim nasilsin?seker testi yapmani istedimi doktorun.Benim kilom cok olmamasina ragmen test yaptirmami istiyor ben cok kararsizim.Senin anne defterinde kacinci haftada görünüyorsun ?
bu arada benim kilomda fazla degil sag olsun boyumdan dolayi ama doktor seker testi yapmami istiyor yastan diyorumCanimbenim nasilsin?seker testi yapmani istedimi doktorun.Benim kilom cok olmamasina ragmen test yaptirmami istiyor ben cok kararsizim.Senin anne defterinde kacinci haftada görünüyorsun ?
Evet yarisini gecirdik darisi hepinize canimMasallah sen yolu yarilamissin cnm darisi bize .morkanatlim arkadasim evet hep olumlu vede pozitif dusun cnm gerisi hayirlisiyla geliyo
Benim tefter 5 gün arkadan geliyor doktorum nasil hesapladi bilemiyorum.bes gün pek birsey degistirmiyor ben transfer günüm ve 5 gün embriyoru oldugu icin ona göre hesapliyorum zaten.Bebegimin hareketlerini daha iyi hissediyorum ve buda daha rahat olmamami sagliyor.gün gün hafta hafta sayiyorum : )saagolumutcugum evet doktorum istedi 24 hafta ile 28 hafta arasi sekertesti yaptirmam gerekiyor simdilik 24 haftaligiz defterde ayni gidiyor sen nasilsin ? nasil gidiyor defterde kac haftaliksin normalde kac ? seker testi yasin 35 i geciyorsa yap derim ben iki haftaya kadar yaptirmayi dusunuyorum bakalim
Yarin icin bol sans arkadasim insallah bebislerin sana sımsıkı tutunurlar.Cok rahat ol ve bebislerin senin olacaklarina inan bebislerine pozitif bir enerji ver.Transfer sonrasi taze sıkılmıs havuc suyunu test gunune kadar bir su bardagi ic.Zamaninida 24 saat uzanarak gecirme inan bir faydasi olmuyor.Ne kadar rahat olursan o kadar faydasini gorursun.Bebislerin seninle olacaktir guzel haberlerini alma dilegiyleKızlar biz vardık hastaneye herşey çok güzel çok ilgililer yarın sabah transferim var dualarınızı esirgemeyin
Canim benim aldinmi bebislerini hayirli guzel sonuclar insallahKızlar biz vardık hastaneye herşey çok güzel çok ilgililer yarın sabah transferim var dualarınızı esirgemeyin
Aldım canım sabah oldu transfer ama internet sıkıntlı ancak yazabildim üç tane 5. gün embriyosu transfer edildi dinleniyorum bugün yarın artık dönücez yüm korkularım heyecanlarım geçti burdaCanim benim aldinmi bebislerini hayirli guzel sonuclar insallah
hayirli olsun arkadasim insallah guzel haberlerini duyarizAldım canım sabah oldu transfer ama internet sıkıntlı ancak yazabildim üç tane 5. gün embriyosu transfer edildi dinleniyorum bugün yarın artık dönücez yüm korkularım heyecanlarım geçti burda
Kendimi baya hamile gibi hissediyorum:)
Hayırlı olsun gecmis olsun canım, melekler annelerine sıkı sıkı tutundular inşallah..Aldım canım sabah oldu transfer ama internet sıkıntlı ancak yazabildim üç tane 5. gün embriyosu transfer edildi dinleniyorum bugün yarın artık dönücez yüm korkularım heyecanlarım geçti burda
Hayırlı olsun canımAldım canım sabah oldu transfer ama internet sıkıntlı ancak yazabildim üç tane 5. gün embriyosu transfer edildi dinleniyorum bugün yarın artık dönücez yüm korkularım heyecanlarım geçti burda
Canim benim heyecan diz boyu eminim guzel sonuclar insallah Allah ol derse olacak sonundaAldım canım sabah oldu transfer ama internet sıkıntlı ancak yazabildim üç tane 5. gün embriyosu transfer edildi dinleniyorum bugün yarın artık dönücez yüm korkularım heyecanlarım geçti burda
Hadi hayırlısı canımKızlar bende dun adet oldum ve bugun tedaviye basladim hayirlisiyla artik on gun sonra rahim kalinligini olcturecegim heyecan basliyorr
Bende ozenirdim zor cokk zor desemde bende inanmazdım.insaĺlah basiniza gelsin insallahSenin çektiğin şu zorluklara nasıl da özeniyoruz biliyorsun değil mi :) Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına al inşallah bizleri duandan eksik etme
Iki ayin kalmis doguma..günler ne cabuk geciyorB bolvitamin insaĺlah tez vakitte canım sizlerede
Belki 2 ay bile değil inan ben hep tetikdeyim. Çabuk geçiyor evet doğru korkularla panikle 7 inci aya kadar bende kolay.önce kaybetme korkuları şimdi suyummu geliyor ay erken mi olucak neler neler .rabbim herkese insallah yarabbimIki ayin kalmis doguma..günler ne cabuk geciyor
Zaten hamilesinkiAldım canım sabah oldu transfer ama internet sıkıntlı ancak yazabildim üç tane 5. gün embriyosu transfer edildi dinleniyorum bugün yarın artık dönücez yüm korkularım heyecanlarım geçti burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?