- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
Hadi ya . Neyse sağlık olsun gec olsun guc olmasin canım benim.dualarim seninleSavanacım inşallah rabbim dualarını kabul etsln
Meleğine güzel baht yasın
Kızlar benim transferim iptal her halde
Rahim kalınlaşsada ve üç çizgi olsada doktor bey transfer provosu yaptı ama yinede o rahimin orta kısmı kapalı
Yani transfer olsa bile iyi yere geçemezler
Şimdi beni histeroskopiya alıcaklar sonucumu yazıcam
Bunada şükür
Kızlar inşalkah başarıcam anne olmayı
Bunu tüm kalbimle giss ediyorum
Hayırlısı olsun canım dualarım seninle ve tüm isteyenlerleSavanacım inşallah rabbim dualarını kabul etsln
Meleğine güzel baht yasın
Kızlar benim transferim iptal her halde
Rahim kalınlaşsada ve üç çizgi olsada doktor bey transfer provosu yaptı ama yinede o rahimin orta kısmı kapalı
Yani transfer olsa bile iyi yere geçemezler
Şimdi beni histeroskopiya alıcaklar sonucumu yazıcam
Bunada şükür
Kızlar inşalkah başarıcam anne olmayı
Bunu tüm kalbimle giss ediyorum
Canım inşallah gebesin ve çok kullandırmaz doktorunOo fenaymış acıtıyor çünkü diğer iğneler gibi değil ama şeyi merak ettim normal hamilelere hiç kullandırılmıyor pıhtılaşma sorunu yoksa bizde tutunmayı sağlamak için tedbir olsun diye kullandırıyorlar artık bebek tutunup düşme riski de pek yoksa artık normal bir hamile gibi olmayacak mıyız neden hala kullanıyoruz aylarca
doktorun ne söylediyse odurarkadasim bana burdaki doktorlar biraktirdi 16 haftada acaba sakincasi olurmu simdi bebeklere korktum yoksa devammi etseydim simdi 24 haftaligiz
buketcim histeroskopi sayısını artık kayb ettim-)Canim her seyin hayirlisi tabiki önceden histereskopi olmadinmi hic
Sana katılıyorum arkadaşım bazılarının yazdıkları hiç de inandırıcı gelmiyor:) bu arada senin de az kaldı inşallah..ah ben de gelebilsem o haftalara hayırlısıylaArkadaşlar sik sık yazamasamda takip ediyorum sizleri.yanliz şunu söylemeden geçemeyeceğim aramızda sahte nicklerin olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle bu profiller ticari amaçla açılmış profiller.insanların en aci noktalarından faydalanmanin adı ticaret ve sahtekarliksa Allah büyük deriz.lütfen azıcık dikkatli olalım.opuyorum sizi
Arkadaşlar sik sık yazamasamda takip ediyorum sizleri.yanliz şunu söylemeden geçemeyeceğim aramızda sahte nicklerin olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle bu profiller ticari amaçla açılmış profiller.insanların en aci noktalarından faydalanmanin adı ticaret ve sahtekarliksa Allah büyük deriz.lütfen azıcık dikkatli olalım.
Canım ben de bugün seni aklımdan geçirmiştim pozitif aldı bİzi unuttu diye buralardaymışsın :) nasılsın nasıl gidiyor hamişlik ultrasona girdin miAma suda bir gercek yasim 40 ustunde neden insanlarin canini acitayimki ben yine diyorum arkadaslar nikim asla sahte degil bunu idda edenlere isbat ederim
tesekkurler bu olgun cevabın için. İçimden geceni yazdım sen de olgunlukla değilim demissin. Bana da biri dese değilsem değilim derdim. Kolay gelsin sana umarım sonuna kadar saglikla devam edersinBenim ticaretle isim olaz cnm burada ticari amacla yazanlarada kiziyorum bende sizin gibi bir hastayim ve asla umut tacirligi yapmam vede yapmadimda onun vebalini bilen biriyim ben nasil tedavimde guzel vede hayirli bir sonuc aldiysam herkesinde bu guzl haberi almasini isterim .
Daha önce ikiz gebelik geçirdim..ikili testi yaptırdığında sorun olsa bile hangisinden kaynaklandığını bilmedikleri için bi anlam ifade etmiyor o yüzden doktorlar ense kalınlıklarına bakıyorlar genelde.bir de detaylı ultrason.Kizlar 12. Hafta 2li test yaptirdiniz mi ? Bizim yasimiza gore mi kan testi hesaplanicak. Bi de ikiz olunca neler oluyor haberiniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?