Sağol canım hepimize inşallahCanim guzel hayırlı sonuclar insallah
Bolvitamin senin 5. gün embriyosumuydu. 5. gün ebmriyosu transferden 7. günden sonra belli olabiliyor diyorlar, az kalmış, nasıl hissediyorsun, inşallah minikler seninledir canım...Bu arada sigarayı bırakması gereken arkadaşlar mümkünse tranaferden bir süre önce ne yapıp edip bırakın ben bir gün öncesine kadar içtim malesef tabi transfer sabah erkenden oldu sonra bebeklerim için mecburen bir nefes bile içemedim bugün 5 gün oldu sigara çok illet bişey şu anda test gününü beklemekten daha zor sigara içmemek nasıl bi bağımlılıksa artık önceden bırakmaya çalışın
KROM PİKOLİNAT AL KULLAN İYİ GELİR HAMUR İŞİNE ZAAFIN YOK OLURHaklısın benimde hamur işine zaafım var sigaram Yok ama oda sigara gibi kötü bana göre işte o stresin bir çözümünü bulsak olumla yapmaya çalış evrene kitap oku transfer sonrası işimiz çok zor hele benim daha tüp bebeğe bile başlayamadık reglim gelmedi ptesi gideceğim
Gerçekten mi hemen alıyorum çok sağol canımKROM PİKOLİNAT AL KULLAN İYİ GELİR HAMUR İŞİNE ZAAFIN YOK OLUR
Transfer öncesi ilaçlarımı düzgünce kullandım beslenmeme dikkat ettim protein ve kalsiyum ağırlıklı beslendim sadece sigarayı bırakamadım ama çok azaltmıştım transferden birgün önce gittim kıbrısa erkenden uyuyup dinlendim sabah kahvaltıdan sonra su içmeye başladım sıkışınca işleme aldılarNeler yaptın başka kıbrıs a mı gittin sen kaldın mı bende cumartesi son kontrole gideceğım herşey yolunda ise çars transfer oacagım cımartesi bırakayım biraz vucudum hazırlansn istiyorum
Evet canım üç tane 5. gün embriyosu benim bugün transfer dahil beşinci günüm kendimi baya hamile gibi hissediyorum oturup kalkarken o kadar dikkat ediyorum ki hamileymişim gibi :) ilk günler kasıklarım ve belim çok ağrıyordu şimdi azaldı arada hafif sol kasığım sızlıyor batma gibi belim de birax ağrıyor ama genel olarak iyiyim doktorum belirti arama bunlar transferin etkileri dedi bebek iyice tutunup yerleşmeden belirti olmazmış test günüm 16 sı o tarihe kadar test yapmayı düşünmüyorum son bir iki gün şeytan dürtmezse tabi :) ama artık vakit geçmiyor sigarayı da aynı gün bıraktığım için büyük sıkıntı oldu bana büyük bir boşlukta gibiyim yani günün nerdeyse yarısını bi tane yaksam mı acaba diye düşünerek geçiriyorum tabi her seferinde yakmadığım için daha da eziyet oluyor ama yüzüp yüzüp kuyruğuna geldim bu saatten sonra onlara zarar verecek birşeyi asla yapmamBolvitamin senin 5. gün embriyosumuydu. 5. gün ebmriyosu transferden 7. günden sonra belli olabiliyor diyorlar, az kalmış, nasıl hissediyorsun, inşallah minikler seninledir canım...
Canım ben de kullanıyordum ama transfer günü çok gerilemeyeyim diye o hafta boyunca transfer de dahil 3-4 tane içtim. Hatta hemşire bana üç dördü geçme dedi. Tabi hiç içmemek en iyisi aslında ama kendimi daha kötü hissediyordum meşguliyet yok sadece vücudumu dinlemeye başlamıştım..ama sonucu aldıktan sonra zaten kesinlikle içmiyosun. Mide bulantıları da başlarsa nefret ediyosun hatta.. yani diyeceğim o ki sen kendini çok da bunaltma biranda kesmek de tehlikeli.Evet canım üç tane 5. gün embriyosu benim bugün transfer dahil beşinci günüm kendimi baya hamile gibi hissediyorum oturup kalkarken o kadar dikkat ediyorum ki hamileymişim gibi :) ilk günler kasıklarım ve belim çok ağrıyordu şimdi azaldı arada hafif sol kasığım sızlıyor batma gibi belim de birax ağrıyor ama genel olarak iyiyim doktorum belirti arama bunlar transferin etkileri dedi bebek iyice tutunup yerleşmeden belirti olmazmış test günüm 16 sı o tarihe kadar test yapmayı düşünmüyorum son bir iki gün şeytan dürtmezse tabi :) ama artık vakit geçmiyor sigarayı da aynı gün bıraktığım için büyük sıkıntı oldu bana büyük bir boşlukta gibiyim yani günün nerdeyse yarısını bi tane yaksam mı acaba diye düşünerek geçiriyorum tabi her seferinde yakmadığım için daha da eziyet oluyor ama yüzüp yüzüp kuyruğuna geldim bu saatten sonra onlara zarar verecek birşeyi asla yapmam
Evet beklemekte oldukça yorucu oluyor, bana her zaman filmler iyi gelmişti, özellikle neşeli filmler moralimi düzeltiyordu, tavsiye ederim :)Evet canım üç tane 5. gün embriyosu benim bugün transfer dahil beşinci günüm kendimi baya hamile gibi hissediyorum oturup kalkarken o kadar dikkat ediyorum ki hamileymişim gibi :) ilk günler kasıklarım ve belim çok ağrıyordu şimdi azaldı arada hafif sol kasığım sızlıyor batma gibi belim de birax ağrıyor ama genel olarak iyiyim doktorum belirti arama bunlar transferin etkileri dedi bebek iyice tutunup yerleşmeden belirti olmazmış test günüm 16 sı o tarihe kadar test yapmayı düşünmüyorum son bir iki gün şeytan dürtmezse tabi :) ama artık vakit geçmiyor sigarayı da aynı gün bıraktığım için büyük sıkıntı oldu bana büyük bir boşlukta gibiyim yani günün nerdeyse yarısını bi tane yaksam mı acaba diye düşünerek geçiriyorum tabi her seferinde yakmadığım için daha da eziyet oluyor ama yüzüp yüzüp kuyruğuna geldim bu saatten sonra onlara zarar verecek birşeyi asla yapmam
Vallahi buraya yazdığım şikayetleri onlara da söyledim sigarayla ilgili çok zorlandığımı falan belki acırlar aynen senin söylediğin gibi bir iki tane iç derler falan ama kesinlikle içmeyin dedilerCanım ben de kullanıyordum ama transfer günü çok gerilemeyeyim diye o hafta boyunca transfer de dahil 3-4 tane içtim. Hatta hemşire bana üç dördü geçme dedi. Tabi hiç içmemek en iyisi aslında ama kendimi daha kötü hissediyordum meşguliyet yok sadece vücudumu dinlemeye başlamıştım..ama sonucu aldıktan sonra zaten kesinlikle içmiyosun. Mide bulantıları da başlarsa nefret ediyosun hatta.. yani diyeceğim o ki sen kendini çok da bunaltma biranda kesmek de tehlikeli.
oyle diyorlar arkadasim benim ben malesef birakamadim hic bir sekilde gunde 5 tane bisey yapmiyo korkma ama tabi kisiden kisiye degisirVallahi buraya yazdığım şikayetleri onlara da söyledim sigarayla ilgili çok zorlandığımı falan belki acırlar aynen senin söylediğin gibi bir iki tane iç derler falan ama kesinlikle içmeyin dediler
merhaba zazacigim benim yumurtalarimi 5 gunlugune dondurmuslardi benim rahim kalinligim yuzunden biliyosun transferimde anca 7 mm olmustu normalde biz 1 haziranda yumurta yoplama ve sperm verme yaptik ama transferim 10 haziranda oldu zehra hanimda yaptirdiydim ve biliyosun ikizler onun icin kafana takma donmus olmasinikızlar günaydın size bir şey sorucam dondurulmuş embriyolardan gebe kalanlar lütven yazın
embriyolarınız hangi kalitedeydi
hangi merkezde oldu
lütven cevap bekliyoru
Çok teşekkür ederim cevabınız içinmerhaba zazacigim benim yumurtalarimi 5 gunlugune dondurmuslardi benim rahim kalinligim yuzunden biliyosun transferimde anca 7 mm olmustu normalde biz 1 haziranda yumurta yoplama ve sperm verme yaptik ama transferim 10 haziranda oldu zehra hanimda yaptirdiydim ve biliyosun ikizler onun icin kafana takma donmus olmasini
2 emriyo haziran ayında donduruldu biri 4bb diğeri 3bb eylül ayında transferim oldu tek gebelik devam ediyor canım, zehra hanım dakızlar günaydın size bir şey sorucam dondurulmuş embriyolardan gebe kalanlar lütven yazın
hangi merkezde oldu
lütven cevap bekliyoru
maşallah canım2 emriyo haziran ayında donduruldu biri 4bb diğeri 3bb eylül ayında transferim oldu tek gebelik devam ediyor canım, zehra hanım da
Mina cım allahım sağlıkla kucağına aldırsın. Beni unutmamışsın çok Mutlu oldum. Burda annelik yolunda mücadele veren tüm kadınlar umarım tez zamanda anne olurlar. Benim ise artık hayal bile değil. Oysa en çok anne olmak istemiştim. Sizleri uzaktan da olsa ara ara takip etmekteyim. Ne yazık ki eşimle ayrıldık. Çok mücadele verdim ama Rabbim beni anne olmaya layık görmedi. Herşeyde bir hayır vardır mutlaka insan tevekkül etmezse dayanamazdı sanırım. Dualarımdasınız. Hamile olanlara sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar, tedavisi devam edenlere tez Zamanda Mutlu hamilelikler diliyorum . Z Zaza74 @xfilo@mavisufi anne olmanızı canı gönülden diliyorum. Hayat daha neler yaşatır bilmiyorum ama hepinize aile huzuru sağlık mutluluk diliyorum. Sevgilerimle ....Merhaba arkadaşlar. Hepinizi takip ediyorum ama uzun zamandır yazmıyordum. Biz de 29. Haftadayız. Az kaldı stres başladı. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Öncelikle @Melisam12 benim ikiz olduğu için 12. Haftada sadece ultrasona girdim ve harmony test yaptırdım. Eğer yumurta donasyonu ise kendi yaşını söylersen riskin yüksek çıkar bu yüzden donörün yaşını söylemen gerekiyor. @Bahar44 bende akidecik arkadaşımıza katılıyorum profiller konusunda. Açıkçası benim de senin bahsettigin 2 profille ilgili şüphelerim var baştan beri. Gerçi arkadaş cevaplamış senin sorunu ama birden fazla kişinin aklına aynı şey gelmesi de enteresan açıkçası. Arkadaş şimdi beni de cahillikle suçlar ama :) ...
Z Zaza74 ,mavisufi , @Ary3301 X xfilo en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız ınsallah.
Bu arada donasyona hazırlanan arkadaşlar lütfen stres yapmayın ve rahat olun. Hamile kalacağınız gerçekten inanarak gidin transfere. Rahminizi ve kendinizi çok iyi hazırlayın. Merkez seçiminizde önceliği canım cicimli davranışlara değil, laboratuvar kalitesine verin. Tiroit kontrolunuzu mutlaka yaptırın. Mümkünse 5.gun embriyosu transferi yaptırın. Eşinizin sperm kalitesini arttırmaya çalışın
Bu arada eğer bir merkeze kafanız yattıysa her anlamda lütfen yorumların kafanızı bulandirmasına izin vermeyin. Sizin negatif aldığınız bir yerde baskasi pozitif sonuc almis olabilir. Ayrica şunu da eklemeliyim ki ben transferden önce bizzat gidip merkezlerle yüz yüze görüştüm (gyno life, firdevs hn ve lefkoşa tüp bebek) ucu de merdiven altı yerler değildi. Herkese çok sevgiler...
kızlar günaydın size bir şey sorucam dondurulmuş embriyolardan gebe kalanlar lütven yazın
hangi merkezde oldu
lütven cevap bekliyoru
Canım ya çok üzüldüm durumuna.. Ama ben, bazı şeylerin olmayışında çok fazla hayır gördüğüm için, senin için de belki de hayırlısı bu olmuştur diye düşünüyorum.. Allah sağlık , sıhhat versin . En önemlisi bu kesinlikle.. İnşallah bundan sonra hayatında güzel günler seni bekliyor olur.Ümidini de hiçbir zaman kaybetme.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım.. Sağlıcakla kal.. Sevgiler..Mina cım allahım sağlıkla kucağına aldırsın. Beni unutmamışsın çok Mutlu oldum. Burda annelik yolunda mücadele veren tüm kadınlar umarım tez zamanda anne olurlar. Benim ise artık hayal bile değil. Oysa en çok anne olmak istemiştim. Sizleri uzaktan da olsa ara ara takip etmekteyim. Ne yazık ki eşimle ayrıldık. Çok mücadele verdim ama Rabbim beni anne olmaya layık görmedi. Herşeyde bir hayır vardır mutlaka insan tevekkül etmezse dayanamazdı sanırım. Dualarımdasınız. Hamile olanlara sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar, tedavisi devam edenlere tez Zamanda Mutlu hamilelikler diliyorum . Z Zaza74 @xfilo@mavisufi anne olmanızı canı gönülden diliyorum. Hayat daha neler yaşatır bilmiyorum ama hepinize aile huzuru sağlık mutluluk diliyorum. Sevgilerimle ....
Ary bende çok üzüldüm vanım. Ama xfilo ne güzel yazmış, bazen bazı şeyler daha hayırlı oluyor, kabul etmesi hele çok arzularken çok zor ama inşallah bundan sonra karşına en güzelleri çıkar, allah sana en iyilerini nasip eder arkadaşım. İyi dileklerin için çok çok teşekkürler, öpüyorum, sevgiler...Mina cım allahım sağlıkla kucağına aldırsın. Beni unutmamışsın çok Mutlu oldum. Burda annelik yolunda mücadele veren tüm kadınlar umarım tez zamanda anne olurlar. Benim ise artık hayal bile değil. Oysa en çok anne olmak istemiştim. Sizleri uzaktan da olsa ara ara takip etmekteyim. Ne yazık ki eşimle ayrıldık. Çok mücadele verdim ama Rabbim beni anne olmaya layık görmedi. Herşeyde bir hayır vardır mutlaka insan tevekkül etmezse dayanamazdı sanırım. Dualarımdasınız. Hamile olanlara sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar, tedavisi devam edenlere tez Zamanda Mutlu hamilelikler diliyorum . Z Zaza74 @xfilo@mavisufi anne olmanızı canı gönülden diliyorum. Hayat daha neler yaşatır bilmiyorum ama hepinize aile huzuru sağlık mutluluk diliyorum. Sevgilerimle ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?