Bolvitamin senin 5. gün embriyosumuydu. 5. gün ebmriyosu transferden 7. günden sonra belli olabiliyor diyorlar, az kalmış, nasıl hissediyorsun, inşallah minikler seninledir canım...

KROM PİKOLİNAT AL KULLAN İYİ GELİR HAMUR İŞİNE ZAAFIN YOK OLUR

Neler yaptın başka kıbrıs a mı gittin sen kaldın mı bende cumartesi son kontrole gideceğım herşey yolunda ise çars transfer oacagım cımartesi bırakayım biraz vucudum hazırlansn istiyorum
Transfer öncesi ilaçlarımı düzgünce kullandım beslenmeme dikkat ettim protein ve kalsiyum ağırlıklı beslendim sadece sigarayı bırakamadım ama çok azaltmıştım transferden birgün önce gittim kıbrısa erkenden uyuyup dinlendim sabah kahvaltıdan sonra su içmeye başladım sıkışınca işleme aldılar

Bolvitamin senin 5. gün embriyosumuydu. 5. gün ebmriyosu transferden 7. günden sonra belli olabiliyor diyorlar, az kalmış, nasıl hissediyorsun, inşallah minikler seninledir canım...
Evet canım üç tane 5. gün embriyosu benim bugün transfer dahil beşinci günüm kendimi baya hamile gibi hissediyorum oturup kalkarken o kadar dikkat ediyorum ki hamileymişim gibi :) ilk günler kasıklarım ve belim çok ağrıyordu şimdi azaldı arada hafif sol kasığım sızlıyor batma gibi belim de birax ağrıyor ama genel olarak iyiyim doktorum belirti arama bunlar transferin etkileri dedi bebek iyice tutunup yerleşmeden belirti olmazmış test günüm 16 sı o tarihe kadar test yapmayı düşünmüyorum son bir iki gün şeytan dürtmezse tabi :) ama artık vakit geçmiyor sigarayı da aynı gün bıraktığım için büyük sıkıntı oldu bana büyük bir boşlukta gibiyim yani günün nerdeyse yarısını bi tane yaksam mı acaba diye düşünerek geçiriyorum tabi her seferinde yakmadığım için daha da eziyet oluyor ama yüzüp yüzüp kuyruğuna geldim bu saatten sonra onlara zarar verecek birşeyi asla yapmam

Canım ben de kullanıyordum ama transfer günü çok gerilemeyeyim diye o hafta boyunca transfer de dahil 3-4 tane içtim. Hatta hemşire bana üç dördü geçme dedi. Tabi hiç içmemek en iyisi aslında ama kendimi daha kötü hissediyordum meşguliyet yok sadece vücudumu dinlemeye başlamıştım..ama sonucu aldıktan sonra zaten kesinlikle içmiyosun. Mide bulantıları da başlarsa nefret ediyosun hatta.. yani diyeceğim o ki sen kendini çok da bunaltma biranda kesmek de tehlikeli.

Evet beklemekte oldukça yorucu oluyor, bana her zaman filmler iyi gelmişti, özellikle neşeli filmler moralimi düzeltiyordu, tavsiye ederim :)
Sigara tam baş belası maalesef bende içiyorum ve belki 1.5 ay sonra tansferim olacak ve hala devam ediyorum..Sadece nikotini çok az olan (1 olan) sigaralara döndüm, bakalım artık iyice bırakmam lazım. Sabır, ha gayret az kaldı, sigara canın istediğinde üst üste derin nefes almak iyi geliyormuş, birde pipetle bardaktan bir şeyler içmek.. Gerçekten işe yaradığını duymuştum, o sigarayı içine çekme refleksini pipetle giderebiliyor insan, birde bol bol su içmiş oluyor .......:)

Vallahi buraya yazdığım şikayetleri onlara da söyledim sigarayla ilgili çok zorlandığımı falan belki acırlar aynen senin söylediğin gibi bir iki tane iç derler falan ama kesinlikle içmeyin dediler

Vallahi buraya yazdığım şikayetleri onlara da söyledim sigarayla ilgili çok zorlandığımı falan belki acırlar aynen senin söylediğin gibi bir iki tane iç derler falan ama kesinlikle içmeyin dediler
oyle diyorlar arkadasim benim ben malesef birakamadim hic bir sekilde gunde 5 tane bisey yapmiyo korkma ama tabi kisiden kisiye degisir

kızlar günaydın size bir şey sorucam dondurulmuş embriyolardan gebe kalanlar lütven yazın
embriyolarınız hangi kalitedeydi
hangi merkezde oldu
lütven cevap bekliyoru

kızlar günaydın size bir şey sorucam dondurulmuş embriyolardan gebe kalanlar lütven yazın
hangi merkezde oldu
lütven cevap bekliyoru
merhaba zazacigim benim yumurtalarimi 5 gunlugune dondurmuslardi benim rahim kalinligim yuzunden biliyosun transferimde anca 7 mm olmustu normalde biz 1 haziranda yumurta yoplama ve sperm verme yaptik ama transferim 10 haziranda oldu zehra hanimda yaptirdiydim ve biliyosun ikizler onun icin kafana takma donmus olmasini

Çok teşekkür ederim cevabınız için
benim embriyolar mart ayından dondurulmuşlar

hangi merkezde oldu
lütven cevap bekliyoru
2 emriyo haziran ayında donduruldu biri 4bb diğeri 3bb eylül ayında transferim oldu tek gebelik devam ediyor canım, zehra hanım da

Mina cım allahım sağlıkla kucağına aldırsın. Beni unutmamışsın çok Mutlu oldum. Burda annelik yolunda mücadele veren tüm kadınlar umarım tez zamanda anne olurlar. Benim ise artık hayal bile değil. Oysa en çok anne olmak istemiştim. Sizleri uzaktan da olsa ara ara takip etmekteyim. Ne yazık ki eşimle ayrıldık. Çok mücadele verdim ama Rabbim beni anne olmaya layık görmedi. Herşeyde bir hayır vardır mutlaka insan tevekkül etmezse dayanamazdı sanırım. Dualarımdasınız. Hamile olanlara sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar, tedavisi devam edenlere tez Zamanda Mutlu hamilelikler diliyorum . Z Zaza74 @xfilo@mavisufi anne olmanızı canı gönülden diliyorum. Hayat daha neler yaşatır bilmiyorum ama hepinize aile huzuru sağlık mutluluk diliyorum. Sevgilerimle ....

Canım ya çok üzüldüm durumuna.. Ama ben, bazı şeylerin olmayışında çok fazla hayır gördüğüm için, senin için de belki de hayırlısı bu olmuştur diye düşünüyorum.. Allah sağlık , sıhhat versin . En önemlisi bu kesinlikle.. İnşallah bundan sonra hayatında güzel günler seni bekliyor olur.Ümidini de hiçbir zaman kaybetme.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım.. Sağlıcakla kal.. Sevgiler..

Ary bende çok üzüldüm vanım. Ama xfilo ne güzel yazmış, bazen bazı şeyler daha hayırlı oluyor, kabul etmesi hele çok arzularken çok zor ama inşallah bundan sonra karşına en güzelleri çıkar, allah sana en iyilerini nasip eder arkadaşım. İyi dileklerin için çok çok teşekkürler, öpüyorum, sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…