- 18 Ocak 2017
- 117
- 120
- 23
Kızlar birşey sorucam;
Bu inralipid serum alan arkadaşlar kaç haftaya kadar doktor alıcaksınız dedi?
Canım merhaba hayırlı olsun tedavin öncelikle inş bu sefer olacak diyelim biraz durumundan bahsetsene yaş kaç sıkıntı neydi nerde tedavi oldun ilki neden olmadı vs.. ben de yeni transfer oldu. Bugün 6. günüm heyecanla bekliyorum benim iki gündür akıntım var ama ilk 12 günden önceki belirtileri var veya yok önemsememek gerekiyormuş canım asıl belirtiler 12 günden sonra başlarmışKizlar sizde transefferden sonra akintiniz varmiydi.bende hicbir belirti yok ne kasik agrisi ne bel agrisi ne goguslerde hassasiyet bilmem basil olacak
Mucize ekip firdevs hanimda yaptirdim yas 39 sorun erken menepoz bir kizim var bir dusugum var..bir tane normal tup bebek denemem var oymayinca donasyon denedim bugun 4. Gun sali gunu yaptirdimCanım merhaba hayırlı olsun tedavin öncelikle inş bu sefer olacak diyelim biraz durumundan bahsetsene yaş kaç sıkıntı neydi nerde tedavi oldun ilki neden olmadı vs.. ben de yeni transfer oldu. Bugün 6. günüm heyecanla bekliyorum benim iki gündür akıntım var ama ilk 12 günden önceki belirtileri var veya yok önemsememek gerekiyormuş canım asıl belirtiler 12 günden sonra başlarmış
Devlet hastanesine gitmen yeterli doktora yapilacak tahlilerini soyle kayit acip yapiyorlarKızlar bir şey sormak istiyorum, kıbrıs tan istenen testleri yaptırmak için herhangi bir labratuara gitsek yaparlar mı, yoksa doktor kaşesi gerekiyor mu ?
Ilki cok fazla kabizlik yasadim doktor kabizliga bagladi be kadar dogru bilmiyorumMucize ekip firdevs hanimda yaptirdim yas 39 sorun erken menepoz bir kizim var bir dusugum var..bir tane normal tup bebek denemem var oymayinca donasyon denedim bugun 4. Gun sali gunu yaptirdim
Bana 1 kez alınacak dedi
Benim cd56 normal sadece bebek tutunsun diye verdiler. Transfer yapildiktan sonra Rahim kasilmasin diye fitil de verdilerSenin cd56 yüksek değildir ozaman cnm
Genelde 1 den fazla veriyorlar
hoş geldin arkadaşımKizlar sizde transefferden sonra akintiniz varmiydi.bende hicbir belirti yok ne kasik agrisi ne bel agrisi ne goguslerde hassasiyet bilmem basil olacak
Sanırsam kalitesi 3bb ydiPek iyi değildi dediyin kalitelerini hatırlıyormusun?
Arkadaşım merak etme.. benim ne bir ağrım ne bir batmam yani hiçbişeyim olmadı kendinde belirti arama..sadece kan testine güven olmuş tutmuş olacağını düşün..Kizlar sizde transefferden sonra akintiniz varmiydi.bende hicbir belirti yok ne kasik agrisi ne bel agrisi ne goguslerde hassasiyet bilmem basil olacak
Ihsallah verilen onca emek maddi külfet hepsi bit arada bugun 4. GunundeyimArkadaşım merak etme.. benim ne bir ağrım ne bir batmam yani hiçbişeyim olmadı kendinde belirti arama..sadece kan testine güven olmuş tutmuş olacağını düşün..
Rabbim kavustursun insallh hepimizi meleklerimize dualim seninleKızlar nasılsınız bende dün doğuma 4 hafta kaldığını öğrendim erken gidecegiz.kizim cabuk büyümüş galiba.dün ilk defa yüzünü o kadar ayrıntılı gordumki gozyaslarima hakim olamadım.dilerimki rabbim hepimize bu duyguları yasatsin.Sizlerin çoğunu belki yakından tanımıyorum belki ama kaderdasiz biz ve kahraman kadinlariz.benim bütün dualarim sizinle sizde benden esirgemeyin.
Histeroskopi yapabilirlerKızlar, bu gün arhim filmi çektirdim, uteri kavite üst segment sağ duvarı ve uterus istmusu solunda küçük yapışıklıklar çıktı..İnşallah çok ciddi değillerdirSon kontrülümde 14. gün rahim duvarı 12 mm, iyi demişti doktor ama, henüz konuşamadım...Önümüzde ki ay transfer olur diye hayal ediyordum ama bu durumda bakalım ne olacak.......
Hayırlısı olsun arkadaşım benim de 14. gün 12 mm ydi o ay transferi yaptılar ama yapışıklıklar için emin olamazsanız hiç riske girme derim ben histeroskopi gerekebilirKızlar, bu gün arhim filmi çektirdim, uteri kavite üst segment sağ duvarı ve uterus istmusu solunda küçük yapışıklıklar çıktı..İnşallah çok ciddi değillerdirSon kontrülümde 14. gün rahim duvarı 12 mm, iyi demişti doktor ama, henüz konuşamadım...Önümüzde ki ay transfer olur diye hayal ediyordum ama bu durumda bakalım ne olacak.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?