- 15 Ekim 2015
- 86
- 235
- 93
@akideciknane kimin hesabının ticari olduğunu düşünüyor isen bence yazmalisin? Aksi halde çok havada kalacak bu yorumun ne dersin?
Benim aklımdan bazen ilkbahar ve morkanatlar gerçek hesap mi diye geçmiştir mesela ama benim için önemli de değil!! Öyle değilseniz de kusura bakmayın kizlar!!
Zaten beni etkilemeleri sözkonusu değil.
Sen kimin ticari olduğunu düşündün?
Bak arkadaşım emin olmadığın bir konuda fikir beyan etmeye KUL HAKKİ denir.Iftira attıkdan sonrada kusura bakmayın demenin bi önemi de kalmaz.Cok ayıp.Sahip olduğun bu yeni kul hakkıyla .(tabi inançlı insanlar olduğumuzu düşünüyorum) muhatabın Yaradan ben değilim.Bol şans.@akideciknane kimin hesabının ticari olduğunu düşünüyor isen bence yazmalisin? Aksi halde çok havada kalacak bu yorumun ne dersin?
Benim aklımdan bazen ilkbahar ve morkanatlar gerçek hesap mi diye geçmiştir mesela ama benim için önemli de değil!! Öyle değilseniz de kusura bakmayın kizlar!!
Açıkçası hiç samimi gelmiyorsunuz. Umarım günahınızı almıyorumdur (Bu arada beta hcg değeriniz baya yüksek 12. Gün için. Sanirim üçüz, dorduz geliyor masallah). Eğer düşündüğüm/ düşündüğümüz gibiyseniz de bu yolda deva arayan, yıllarca uğraşan çile çeken , varini yogunu maddi manevi ortaya koyan insanları dusunmenizi rica ederim...
hayırlı olsun sana .iyi cesaret maşallah .Ben hamile olsam başkaşınîn ASLA günahına giremem Korkarım yavrularım etkilenir bu iftiramdan diye.Gözü karalîk böyle bişey galiba : ) Onca emeklerle sahip olduğumuz yavrularımızı taşırken kalbi ferahlık, iyi niyetin daha olumlu olacağı görüşündeyim.Hasetlik.kötülük yapmanın bi yararı olmaz.Ruhunu temiz tut arkadaşım.Sevgiler..Açıkçası hiç samimi gelmiyorsunuz. Umarım günahınızı almıyorumdur (Bu arada beta hcg değeriniz baya yüksek 12. Gün için. Sanirim üçüz, dorduz geliyor masallah). Eğer düşündüğüm/ düşündüğümüz gibiyseniz de bu yolda deva arayan, yıllarca uğraşan çile çeken , varini yogunu maddi manevi ortaya koyan insanları dusunmenizi rica ederim...
hayırlı olsun sana .iyi cesaret maşallah .Ben hamile olsam başkaşınîn ASLA günahına giremem Korkarım yavrularım etkilenir bu iftiramdan diye.Gözü karalîk böyle bişey galiba : ) Onca emeklerle sahip olduğumuz yavrularımızı taşırken kalbi ferahlık, iyi niyetin daha olumlu olacağı görüşündeyim.Hasetlik.kötülük yapmanın bi yararı olmaz.Ruhunu temiz tut arkadaşım.Sevgiler..
bir tane kelimem kötü degildi.sana iftira mı attım.olmadıgın bi seyle mi suçladım.Yoo.Sadece annelik kutsaldır.Ve bu da temiz kalbi getirir.içindeki öfke sanada yavrularinada iyi gelmez.iyi niyetli olmak rahatlatır..Sevgiler (not=öfkeli oldugunda suya konus .ama iftira atma/atmayın) Bu yersiz yasatmış oldugunuz gerginlikle diger arkadaslarimizi rahatsiz etmeyelim.Bu sebeple seni Allaha havale eder .selametini dilerim.Arkadasim sen önce o kötü düşünceli zihnini temizleyip öyle yaz cevabını. Sen kalbini, zihnini ve agzini temiz tut. Bebekleri neden ise karıştırıyorsun? Burada kac kisinin dikkatini cekmissiniz. Emin ol sadece 3 kisi de degil. Umarim biz yanlis, siz dogrusunuzdur ve saglikla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza. Bir daha da bebeklerimi ağzına alma!!!
Ben donorun yasiniDaha önce ikiz gebelik geçirdim..ikili testi yaptırdığında sorun olsa bile hangisinden kaynaklandığını bilmedikleri için bi anlam ifade etmiyor o yüzden doktorlar ense kalınlıklarına bakıyorlar genelde.bir de detaylı ultrason.
Bende yaptirmak istemiyorum ve dediginiz gibi ikiz olunca ense kalinligina bakiliyor diye duydum..ben yurtdisinda yasiyorum ve donasyon deyince donorun tum bilgilerini kayit yapiyorlar. Kan alicaz dediler sanirim ikili test icin o zaman benim yasima gore islem yapilcagi icin sonuc dogru olmuycak degil mi ? Ayrintili ultrason da net cikiyor degil mi ?Daha önce ikiz gebelik geçirdim..ikili testi yaptırdığında sorun olsa bile hangisinden kaynaklandığını bilmedikleri için bi anlam ifade etmiyor o yüzden doktorlar ense kalınlıklarına bakıyorlar genelde.bir de detaylı ultrason.
Minharker arkadaşım iyi olmanıza cook sevindim..Meleklerin büyümüş bile inşallah hamilelik rahat geçiyordur..Zaman ne çabuk geçiyor, her şeyin sağlıkla ilerlemesini, bebeklerinin sağlıkla gelmesini dilerim ...Merhaba arkadaşlar. Hepinizi takip ediyorum ama uzun zamandır yazmıyordum. Biz de 29. Haftadayız. Az kaldı stres başladı. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Öncelikle M Melisam12 benim ikiz olduğu için 12. Haftada sadece ultrasona girdim ve harmony test yaptırdım. Eğer yumurta donasyonu ise kendi yaşını söylersen riskin yüksek çıkar bu yüzden donörün yaşını söylemen gerekiyor. @Bahar44 bende akidecik arkadaşımıza katılıyorum profiller konusunda. Açıkçası benim de senin bahsettigin 2 profille ilgili şüphelerim var baştan beri. Gerçi arkadaş cevaplamış senin sorunu ama birden fazla kişinin aklına aynı şey gelmesi de enteresan açıkçası. Arkadaş şimdi beni de cahillikle suçlar ama :) ...
@Zaza74 ,mavisufi , @Ary3301 @xfilo en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız ınsallah.
Bu arada donasyona hazırlanan arkadaşlar lütfen stres yapmayın ve rahat olun. Hamile kalacağınız gerçekten inanarak gidin transfere. Rahminizi ve kendinizi çok iyi hazırlayın. Merkez seçiminizde önceliği canım cicimli davranışlara değil, laboratuvar kalitesine verin. Tiroit kontrolunuzu mutlaka yaptırın. Mümkünse 5.gun embriyosu transferi yaptırın. Eşinizin sperm kalitesini arttırmaya çalışın
Bu arada eğer bir merkeze kafanız yattıysa her anlamda lütfen yorumların kafanızı bulandirmasına izin vermeyin. Sizin negatif aldığınız bir yerde baskasi pozitif sonuc almis olabilir. Ayrica şunu da eklemeliyim ki ben transferden önce bizzat gidip merkezlerle yüz yüze görüştüm (gyno life, firdevs hn ve lefkoşa tüp bebek) ucu de merdiven altı yerler değildi. Herkese çok sevgiler...
Minharker arkadaşım iyi olmanıza cook sevindim..Meleklerin büyümüş bile inşallah hamilelik rahat geçiyordur..Zaman ne çabuk geçiyor, her şeyin sağlıkla ilerlemesini, bebeklerinin sağlıkla gelmesini dilerim ...
Arkadaşlarla ilgili benimde şüphelerim oldukça yüksek, ama cahillikten yanlış anlıyorum sanirim:) Fakat temennim öyle olmaması yönünde, bu kadar hassas konularda yapılan ticaret çok ciddi vicdan hesaplaşmaları getirebilir, dikkatli olmak lazim.
Ben de iyiyim, bizde başladık, önerilerin için teşekkürler, adim adım saydıklarını yapmaya calisiyorum, yenin yila yeni hayaller yeni mutluluklara girmeye hazırlanıyoruz...
2018 in hepimize uğurlu gelir inşallah, melekelerimizi getir..
Evet arkadaşım donörün yaşını söylemek zorundasın zaten ikili testte yani doktorunun bilmesi lazım.. ama ikizlerde zaten gerek yok..hepsi allaha emanet..içini ferah tut.benimki tek olmasına rağmen ben bile yaptırmadım doktorum yaptırma dedı hatta..Ben donorun yasini
Bende yaptirmak istemiyorum ve dediginiz gibi ikiz olunca ense kalinligina bakiliyor diye duydum..ben yurtdisinda yasiyorum ve donasyon deyince donorun tum bilgilerini kayit yapiyorlar. Kan alicaz dediler sanirim ikili test icin o zaman benim yasima gore islem yapilcagi icin sonuc dogru olmuycak degil mi ? Ayrintili ultrason da net cikiyor degil mi ?
Yaaaa ne güzel haber, bıcır bıcır ne güzel olacaklar maşallah kuzularaIyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım. Cinsiyet yazmamıştım biri kız biri erkek :) yazmasam da hepinizi takip ediyorum. Kanamalardan sonra rahat gecti hamilelik ama bu haftalarda cok zorlaniyorum artik. Uyku vs kalnadi ama sukur yine de. Umarım yeni yıl saglikli bir bebek getirir sana. Bana da saglikla kavusturur bebeklerimi. Cok opuyorum arkadaşım.. .
olcmedilerki burda fransada kullanilmaz dediler ve kes dediler bide bagirarakdoktorun ne söylediyse odur
demek ki pıhtı sorunun yok
aynen hepinize katiliyorum banada inandirici gelmeyen var zazacigim biliyoSana katılıyorum arkadaşım bazılarının yazdıkları hiç de inandırıcı gelmiyor:) bu arada senin de az kaldı inşallah..ah ben de gelebilsem o haftalara hayırlısıyla
ikizlerde kan testi yapilmaz yapilsada yanlis cikar arkadasim sadece detayli ultrasonda incelenir bana yapilmadi 24 cu haftadayimKizlar 12. Hafta 2li test yaptirdiniz mi ? Bizim yasimiza gore mi kan testi hesaplanicak. Bi de ikiz olunca neler oluyor haberiniz var mi
bende aynen dusunmustum arkadasim@akideciknane kimin hesabının ticari olduğunu düşünüyor isen bence yazmalisin? Aksi halde çok havada kalacak bu yorumun ne dersin?
evet korkma kanda zaten yanlis cikiyor sen soyleme bos ver ayrintili ultrason cok onemli ense kalinliklari tabi bu dedigim cogul ggebelikler icin gecerliBen donorun yasini
Bende yaptirmak istemiyorum ve dediginiz gibi ikiz olunca ense kalinligina bakiliyor diye duydum..ben yurtdisinda yasiyorum ve donasyon deyince donorun tum bilgilerini kayit yapiyorlar. Kan alicaz dediler sanirim ikili test icin o zaman benim yasima gore islem yapilcagi icin sonuc dogru olmuycak degil mi ? Ayrintili ultrason da net cikiyor degil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?