Çok teşekkür ederim arkadaşım. Sağlıklı doğum, sağlıkla büyüt inş. Allah'a emanet ol.

Çok teşekkür ederim herşey gönlünce olsun arkadaşım Mutlu yarınlarınız olsun yavrularınızla inşallah .

Can'ım akidem. İyi düşüncelerine teşekkürler. Yaş 40benim. Yarın ne yaşarım inan bilmiyorum. Ama Allah çok büyük onu biliyorum. İnşallah Rabbim bu koca dünyada tek başına bırakmaz beni. Ne gelirse haktan yapacak bişey yok tabi. Hayat hepimize güzellikler getirsin . Üzmesin artık yormasın. Güzel kızını kucaklamaya az kalmış. Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin. Seni darda koymasın. Tabi yanı sıra tüm hamileleri. İnanın bu çocuk Özlemi çekip bu yolda bir dizi mücadele veren tüm kadınlar hep dualarımdalar. Annelik çok kutsal Rabbim isteyen tüm kadınlara bu lütfu bahşetsin. Hepinizin yüreğinden öpüyorum.

Can'ım zazam çok teşekkür ederim . Rabbim hepimize ne verirse en hayırlısını versin. Tevekkülü inancı güçlü bir kadınım. Rabbim çok büyük burda yüzünü görmediğim bir sürü kardeşim benim için güzel Dileklerde dualarda bulunuyor . Bu çok güzel. Hepimizi Mutlu huzurlu etsin Rabbim. Senin hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısıolsun. Anne ol. Anneanne ol. Babaanne ol inşallah. Sevgilerimle ...

Kizlar umutsuz olmayin bizim icinde calismalar yapiliyor yurtdisinda turk doktorlarda var ulkemizde elbet bizimde derdimizin dermani olucak facebookta bir grubumuz var ... diye takip edin duyurabildigim kadar kisiye duyurmaya calisiyorum bugrup ayni zamanda bir dernek ve dernek uyeleri sadece hastalardan olusuyor cok guzel gelismeler var sayimiz nekadar cok olursa okadar sesimizi duyurabiliriz ben yillardir ugrasiyorum tam umudum bitmisken bu grup cikti karsima takip etmek isteyen katilsin.bu gelismeler hayata gecince bizde kendi yumurtalarimizla anne olabilicez.insallahhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
yasin daha genc insallah bir es bulur êvlenip bebislerini de yaparsin dualarim seninke arkadasim

Slm arkadaşlar,bende Kıbrıs'ta tedavi gorenlerdenim,grupta yazışmalarını zi gördüm bir umut girdim sayfanıza, öncelikle Rabbim isteyen herkese versin,7yillik evliyim 7 kere denedik tüp bebek,son ikisi yurt dışında oldu,ilk yurt dışı transferinde intralipit serumla denedik tutmuştu fakat 7 haftalık düşük yaptımbu gectimiz Haziran'da diğer yumurtalarimizi n transferi için gittik transfer oldu sonuç negatif çıktı,merakettigim önere bilceginiz doktor hastane varmı,gerçi maddi manevi çok yiprandik,belli bir yerden sonra bırakmak gerek diye düşünüyorum,insanoğlu bir ümitle soruyorum işte,şimdiden çok teşekkür ler iyi geceler.

kızlar günaydın size bir şey sorucam dondurulmuş embriyolardan gebe kalanlar lütven yazın
embriyolarınız hangi kalitedeydi
hangi merkezde oldu
lütven cevap bekliyoru
Benim haziran 2015de oluşan embriyolarımdan kalan 3 tanesi 2016 nisanda transfer edildi.kaliteleri de 3bc 3bc ve 2ydi. 2 tanesi tuttu. 12.gün bhcg 1800lerdeydi.Çok bekledikleri içinmi bu kadar yüksekti bilmiyorum. Hit de oldu transferim.

Bebislerin var degilmi yanlis anlamadiysam masallah

MaşAllah
Allah razı oldun okadar rahatladınızki beni

Iyiyim cnm burdaki bazi insanlardan dolayi gerildigim icin girmiyorum .ama bebeklerime zarar vermemek icin tabiki yoksa diger hic birseyi takmam .

Kızlar transferden sonra neler yaptınız.vucudunuzda değişiklikler oldumu.... Bende inan hiçbir şey yokk boşa bekliyor gibiyim bugün transferimin 6 gunu

Test yapsam çıkarmı.. İnan yapmakta istemiyorum geçen seferkşnde yapmıştım tutmamışmı 12. Gün yaptırtımmsonuç.yine negatifti

Test yapsam çıkarmı.. İnan yapmakta istemiyorum geçen seferkşnde yapmıştım tutmamışmı 12. Gün yaptırtımmsonuç.yine negatifti
Canım benim bugün 9.günüm ben kendimi zor tutuyorum test için ama 6. Günde idrar testinde asla çıkmaz boşuna yapma moral bozmaktan başka bir işe yaramaz belirti de arama vücudunda zaten sana söylemişlerdir bu süreçte gebelik belirtisi olmazmış canım tıbben mümkün değil dedi firdevs hanım normal yolla hamile kalan kadınların belirtileri de adet gecikmesinden sonra başlar dedi şimdi hepimizin vücudunda bi tuhaflıklar oluyor tranafer sonrası ama o kadar iğne ilaç hormon çok normal

İ sendemi firdevs hanımda yaptırdın

Ben kızıma normal yoldan hamile kaldım..kızım 1.5 aylık olmuştu hiçbirşey yoktu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…