Ben yukarıdaki veya aşağıdaki mesajımı beğenen arkadaşlarla bir özel mesaj grubu yapayım ve böylelikle ilgisine girmeyenlerin de zamanını almamış olurum

Benimde 3 oldu 7 kasımda yaptırdım.hayırlısı hiçbir belirtim yok
Canım belirti arama bak bu forumu geriye yönelik oku senin gibi belirtisi olmayıp hamile kalan birsürü arkadaşımız var bazılarının birsürü belirtisi olup malesef olmuyor içini ferah tut üç embriyo tutma ihtimali zaten çok yüksek rabbim isteyen herkese versin

Bu arada böyle olup sonra hamile olmama gibi bişey olmaz değil mi hala inanamıyorum hala korkuyorum
Ilk başından beri tüm heyecanına endişelerine şahidim
o yüzden Cok mutlu oldum adına
Hayırlısıyla kalp atışını/atışlarını duymayı nasip etsin Rabbim.Kalbin kanatlanmıştır şimdi negüzel : )

Sorma canım arkadaşım şu saat oldu uyuyamıyorum heyecanımdan rabbim isteyen herkese versin herkesinkini hayırla sağlıkla tamamına erdirsin

Arkadaslar
bu iletişim sitesinin software altyapısı cok esnek olmadığı için arzu ettiğim şekilde whatsuptaki gibi bir grup kuramadım mesajlar bölümünden , 3 kişi dışında ekleme bile yapamadım. Bu durumda vakit olunca birkaç önemli tecrübemi daha buraya yazmaya çalışacağım, şimdilik hoşçakalın

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorma canım arkadaşım şu saat oldu uyuyamıyorum heyecanımdan rabbim isteyen herkese versin herkesinkini hayırla sağlıkla tamamına erdirsin
heyecanında ne çok haklısın canım ama unutma sen uyuyacaksın ki kuzunda uyusun nede olsa artık sen Allahında izniyle bi Anne adayısın :) Ne ilginç bi duygu dimi bedenin yeni bi yaşama vesile oluyo.Senin adına ve ilkbaharcığımın adına o kadar çok mutluyum ki inan gözlerim doluyo. Kucak dolusu sevgiler

Canım benim güzel duyguların için teşekkür ederim ne güzel ifade etmişsin en kısa zamanda zaza da sen de anne olacaksınız

Kızlar sizlerin bilğilerine ihtiyacım var ben bildiniz ğibi sperm Donosyonu yaptıracam ve polikistik overim size sormak istedim yumurta toplandıktan Sora emriyolarımı dondurtup 1 Aysoramı yaptırsam işlemi yada toplandıktan 5ğün emriyolar olunca mı

canım tabii vicudunu dinlendirsen daha iyi olur çünkü yumurta oluşması için vicudunu hormonlarla yüklüyorlar
bir siklüs dinlenip obir siklüste transfer daha iyi
en iyiside seni tedavi eden doktoruna güven ve dediyini yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…