- 26 Temmuz 2017
- 211
- 325
- 53
- 36
Evet ben de firdevs hanıma yaptırdım bak kendin de söylüyorsun birbçuk ay hiç belirtin olmamış şimdi niye beş günde olsun di mi ama :) sabır diyelim az kaldı sayılı gün geçiyor bu arada senin bir kızın olduğuna göre seninki donasyon değil normal tüp bebek mi cinsiyet tayini miBen kızıma normal yoldan hamile kaldım..kızım 1.5 aylık olmuştu hiçbirşey yoktu...
ikizsse cikar arkadasim duallarim seninleKızlar transferden sonra neler yaptınız.vucudunuzda değişiklikler oldumu.... Bende inan hiçbir şey yokk boşa bekliyor gibiyim bugün transferimin 6 gunu
Ayy canımbenim öyle mi diyosun ikizse bu kadar erken bile çıkabilir mi idrar testinde ben de yapsam acaba benim 9. Günikizsse cikar arkadasim duallarim seninle
Canım benim tek..8. Gün idrarda çok koyu netti. Ama herkeste çıkacak diye birşey yok.kimisinde çıkmıyor 12 de belli oluyor...sanırım tutunma gününe göre değişiyor..hatta 12.gün değerim 1300 küsürlerdeydi ama ben ikiz olur diye düşünürken tek olduğunu öğrendim.belli olmuyor yani..sen garantiye al 12. Gün kanda yap en iyisiAyy canımbenim öyle mi diyosun ikizse bu kadar erken bile çıkabilir mi idrar testinde ben de yapsam acaba benim 9. Gün
Bolvitamin cim seni cesaretlendirmek istemem ama senin 9. Gün çıkabilir, graz cim ama 6. Gün erken daha bence...7. Günden sonra anca çıkmaya başlıyor.. Ayy hadi kızlar iyi haberler olsun bizede unut olun...Canım benim bugün 9.günüm ben kendimi zor tutuyorum test için ama 6. Günde idrar testinde asla çıkmaz boşuna yapma moral bozmaktan başka bir işe yaramaz belirti de arama vücudunda zaten sana söylemişlerdir bu süreçte gebelik belirtisi olmazmış canım tıbben mümkün değil dedi firdevs hanım normal yolla hamile kalan kadınların belirtileri de adet gecikmesinden sonra başlar dedi şimdi hepimizin vücudunda bi tuhaflıklar oluyor tranafer sonrası ama o kadar iğne ilaç hormon çok normal
Mavisuficim ben çoktan cesaretlendim bile yapsam mı yapmasam mı derken gidip bi koşu üç tane gebelik testi alıp geldim hemen de yaptım bi tane veeeeee çok koyu olmasa da silik de sayılmayacak o ikinci çizgiyi gördüm arkadaşlar mutluluğumu anlatamam ağlamam yeni durdu ancak yazabiliyorum doktorumla görüştüm yarın sabah ilk idrarınla tekrarla dedi ama hamilesin artık dedi rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve inşallah herbirinize de tek tek bu duyguyu yaşatsın 2018 anneleri olalım hep beraberBolvitamin cim seni cesaretlendirmek istemem ama senin 9. Gün çıkabilir, graz cim ama 6. Gün erken daha bence...7. Günden sonra anca çıkmaya başlıyor.. Ayy hadi kızlar iyi haberler olsun bizede unut olun...
Bu arada böyle olup sonra hamile olmama gibi bişey olmaz değil mi hala inanamıyorum hala korkuyorum
Hayırlı olsun.. Allah sonuna kadar sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah..Mavisuficim ben çoktan cesaretlendim bile yapsam mı yapmasam mı derken gidip bi koşu üç tane gebelik testi alıp geldim hemen de yaptım bi tane veeeeee çok koyu olmasa da silik de sayılmayacak o ikinci çizgiyi gördüm arkadaşlar mutluluğumu anlatamam ağlamam yeni durdu ancak yazabiliyorum doktorumla görüştüm yarın sabah ilk idrarınla tekrarla dedi ama hamilesin artık dedi rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve inşallah herbirinize de tek tek bu duyguyu yaşatsın 2018 anneleri olalım hep beraber
Canim gozunaydin Allah tamamina erdirsinBu arada böyle olup sonra hamile olmama gibi bişey olmaz değil mi hala inanamıyorum hala korkuyorum
Bolvitamin ne güzel, super haber :) Artık hamilesin, yarın kanda baktirsan değerinide öğrenebilirsin, için daha da rahat eder...Cok cok sevindim canim, inşallah sağlıklı doğumları, doğumlarınıda gör arkadasimMavisuficim ben çoktan cesaretlendim bile yapsam mı yapmasam mı derken gidip bi koşu üç tane gebelik testi alıp geldim hemen de yaptım bi tane veeeeee çok koyu olmasa da silik de sayılmayacak o ikinci çizgiyi gördüm arkadaşlar mutluluğumu anlatamam ağlamam yeni durdu ancak yazabiliyorum doktorumla görüştüm yarın sabah ilk idrarınla tekrarla dedi ama hamilesin artık dedi rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve inşallah herbirinize de tek tek bu duyguyu yaşatsın 2018 anneleri olalım hep beraber
tamin gozun aydınnnn inan çok sevindim... Anlatamam darısı benim başımaBu arada böyle olup sonra hamile olmama gibi bişey olmaz değil mi hala inanamıyorum hala korkuyorum
Bolvitamin ayın 5 kasım damı yaptırdınİnşallah herşey güzel devam eder arkadaşlarım çok sağolun allah herkese nasip etsin
Canım 4 kasımda oldu benim transferimBolvitamin ayın 5 kasım damı yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?