Merhaba hayirlisi olsun saglikla kucagina al bebegini.5 gün embriyosuysa tam 5 haftalik hamilesin.yarin 5+1 olacaksin dogum yapacagin tarih 18 temmuz 2018 tabi acele edip bir kac hafta önce gelmezse : )

Merhaba hayirlisi olsun saglikla kucagina al bebegini.5 gün embriyosuysa tam 5 haftalik hamilesin.yarin 5+1 olacaksin dogum yapacagin tarih 18 temmuz 2018 tabi acele edip bir kac hafta önce gelmezse : )
Teşekkür ederim evet 5. Gün embriyosu yani 1 ay 1 haftalık mı oluyor. Tam olarak hesaplamayı bilmiyorum. Birde düşük olsa illakı kanamam yada bir belirti olur değil mi

Aylik farkli hesaplaniyor bizim hafta hesabimiz gibi olmuyor.Sakn aklına na iyle olumsuz dusunceler getirme degerin gayet guzel.Kanaman ilerde ilabilir bu senin dusuk yaptigin yapacagin anlamina gelmiyor bebegin yerlesme ya da sebetsiz bir kanamada olabiliyor.Olumsuz dusunceler bebeginide ilumsuz etkiler hep pozitif dusun.Bebegin seninke kalacak rahat ol canim

Teşekkür ederim canım

Kızlar kızlar canım arkadaşlarım gün boyu sayfaya giremedim ne güzel haberler gelmiş böyle mervecin hayırlı olsun canım
çok sevindim ilkbaharcum sana da hayırlı olsun ne güzeldir kalp atışını duymak sana birkaç sorum olacak yanlış hatırlamıyorsam senin btcg çok yüksekti ben hep seni ikiz bekliyordum hatırlıyor musun 10. ya da 12. gün değerlerini bir de şeyi soracaktım benim yarın 12. gün oluyor keseyi görmek için ne zaman gidiliyor ilk muayeneye?

2hafta sonra dıye hatırlıyorum

Sagol cnm evet hcg yuksekti oda transfer edildigi gun tutunmus kuzum bana o yuzden yuksekmis keseyi 6 haftada bakiliyo 8.haftada tekrar kalp atisi dinlemesi var biz karnemizide aldik kuzumun boyu kac gunluk oldugu herseyI yaziyo .rabbim isteyen herkese evlat versin insallah cnm

benim anlamadigim bisey var arkadasim senin 3tane 3ci gunu embriyosuydu koyuldugu gun tutamaz 6veya7 ci gunu tutar ya biraz tuaf geldi foktorunun dedigi

Sağol arkadaşım inş transfer olduk bakalım
allah yardim etsin insallah seninkide tutar arkadasim
. Şimdi oteldeyim karnımda ağrı var tuvaletimi yapamadım henüz ıkınsam azcık yapacam ama ıkınamıyorum korkudan birde bende huzursuz bağırdak sendromu da var gazım da var etkiler diye çol korkuyorum

Ha Hayırlı olsun sakın ıkınma ıkınmanın çok zararı var eğer kabızlık gibi sorunun olursa dupalac kullan 1olçek

korkma cok ikinma hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…