Budefa olucak arkadaşımUmarım canım o kadar şey yaşadım ki en son donasyona karar verdim işte ama işte benim sanki hüç olmaz gibi geliyor ne yapsam ne etsem olmas gibi bu fikrin gerginliğini atamıyorum
Allah razı olsun canım arkadaşım inşallah isteyen herkese nasib olsun bu güzel duyguBudefa olucak arkadaşım
Son va güzel sonuçlu
Pozitiv düşün
Haydi allaha emanet ol bebişlerinle
eger ikizse benim gibi 25 haftaligim hala devam ediyor doktor doguma kadar devam eder dedi ilac aliyorum eger tek ise 3 ay sonra bitiyomusArkadaslar gebelikte mide yanmasi ne kadar sure devam ediyor
allah yardim etsin insallah seninkide tutar arkadasimUmarım canım o kadar şey yaşadım ki en son donasyona karar verdim işte ama işte benim sanki hüç olmaz gibi geliyor ne yapsam ne etsem olmas gibi bu fikrin gerginliğini atamıyorum
Güzel haberlerini bekliyorum.Kuzuların keselerini görmek harika olsa gerekBiliyorum cnm kactane olduklarini yarin randevumuz var 10.30 keseye bakilacak hayirlisiyla .kan tahlilinde bile bbu kadar heycanim yoktu kizlar
dönmez benim bildiğim.erken gebelik testi var sanirim 40 tl idi.fiyatı.onu alıp sabah ki ilk idrar da bakılıyor.Arkadaşlar idrar testinde eğer negativ olursa 10 dakika veya 15 dakika sonra pozitife donermi
Valla hicde bitmiyor 8 in sonuna yaklaştım daha beter oluyoreger ikizse benim gibi 25 haftaligim hala devam ediyor doktor doguma kadar devam eder dedi ilac aliyorum eger tek ise 3 ay sonra bitiyomus
testi 15 dk sonra çöpe atarken sanki ikinci çizgi gozume çarptı onun için sordumdönmez benim bildiğim.erken gebelik testi var sanirim 40 tl idi.fiyatı.onu alıp sabah ki ilk idrar da bakılıyor.
Onun harici testler yanlış çıkabiliyormuş
Sen gorduysen kesin vardır benimde öyle oldu çünkü son anda kimse giremedi ben gordumtesti 15 dk sonra çöpe atarken sanki ikinci çizgi gozume çarptı onun için sordum
Akidecikname seni basindan beri takip ediyorum Ben by sayfaya gelsigimde forum 2000 lerdeydi inan mesajlarin hepsini 1den baslayarak okumaya basladimSen gorduysen kesin vardır benimde öyle oldu çünkü son anda kimse giremedi ben gordum
eger azicik bile cizgi varsa 15 dakika sonra bile bence positiftirArkadaşlar idrar testinde eğer negativ olursa 10 dakika veya 15 dakika sonra pozitife donermi
Akidecikname seni basindan beri takip ediyorum Ben by sayfaya gelsigimde forum 2000 lerdeydi inan mesajlarin hepsini 1den baslayarak okumaya basladim[/QUO
Sagolasin canım benim bende yaşamadan az çok takip ediyorum artık zor zamanlarim
Olabilir grazcim2kanda yeni yeni sağlanıyorsa 10 -15 dk sonra silikte olsa çıkabilir, sen en iyisi kan yaptır, kesin az da olsa bisiler cikartesti 15 dk sonra çöpe atarken sanki ikinci çizgi gozume çarptı onun için sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?