- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
o testler için erken sanırım. bugünlerde kan versen çıkar yada erken gebelik testiyle baksaydın.test yapmakta zor iş seni anlıyorum inş vardırYine beş tl test şimdi yaptım. Geçen günde saat 5.30 gibi yaptım acaba tutunamadımı
İhşallah şimdi gidip erken gebelik testi alacağımo testler için erken sanırım. bugünlerde kan versen çıkar yada erken gebelik testiyle baksaydın.test yapmakta zor iş seni anlıyorum inş vardır
Canim bir daha dene sabah guzel haberler inşallahGeçen gün aynı testle yaptım 20 dk sonra renk belirdi. Bu seferde çıkması lazım diye düşündüm ama malesef
İkz gibi duruyorkızlar benim 12. Gün değerim 690 çok şükür ikiye katlandı sizce çoğul gebelik olma ihtimali var mı
Bolvitamin tekrar idrarda test yaptım çıkmadıkızlar benim 12. Gün değerim 690 çok şükür ikiye katlandı sizce çoğul gebelik olma ihtimali var mı
İnşallah buket73 birtane 7.gunde yaptım mutlu oldum bugun 9.gun hayal kırıklığı yaşadım. 5 gün sonrayı gösteren testlerden aldım yarın sabah yapacağım bakalım artıkCanim bir daha dene sabah guzel haberler inşallah
RAbbim tamamına erdirsinİkz gibi duruyor
Yarın sabah ilk idrarınla yap bakalım çıkar inşallah belki de geç tutunuyordur daha vakti var biliyorsun 12. güne kadarİnşallah buket73 birtane 7.gunde yaptım mutlu oldum bugun 9.gun hayal kırıklığı yaşadım. 5 gün sonrayı gösteren testlerden aldım yarın sabah yapacağım bakalım artık
Kızlar bugün sabah testi yaptım sonuçu gonderiyorum
Gerçekten mi sabaha kadar uyuyamadım testi yapmak için eşimi işe gönderdim hemen yaptım dediğiniz doğruysa çok mutluyumBence hamilesin hayırlı olsun
Çokkk tşk ederim sabahın bu saatine bana cevap yazdığınız için çok tşk ederim kızlarBence hamilesin hayırlı olsun
Kızlar buğun kan versem kanda çıkarmı
10.gunİdrarda çıktıysa kanda kesin çıkar. Bugün kaçıncı gün?
Grazcım gözünaydın canım mis gibi hamilesin işte ayy ne güzel kan verirsen çıkar tabi git ver de değerini öğrenelim bak o kadar stress yaptın dedik sana çok hafif çizgi bile boşuna belirmez :)10.gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?