Bolvitamin 7. Gün yaptım hafifde olsa sonradan 2.çizgi çıktı 9.gunu yaptım çıkmadı.Dun erken gösteren testlerden aldım.Bugün yaptım sonuçu sizlerle paylaştım ilaçlarım bitti hastaneye gidip yazdıracağım gitmişken kanda vereyim değilmiGrazcım gözünaydın canım mis gibi hamilesin işte ayy ne güzel kan verirsen çıkar tabi git ver de değerini öğrenelim bak o kadar stress yaptın dedik sana çok hafif çizgi bile boşuna belirmez :)
Ekocum geçmiş olsun öncelikle inşallah güzel sonuçlar alacaksın topiciğimiz bu aralar hareketli on gün sonra da sen renk katarsın inş sonra morkanatlarım ve zaza 2017 bitmeden göbüşler dolsun inş ama biliyorsun ki bize sigara yasak hamile kalınca da içemeyeceksin dayananadıkça yarım falan iç bak bir günde dört tane çok gerçi tutacak olduktan sonra tutar ama senin için rahat olur ben on gün hiç içmedim şimdi de yakmıyorum ama dayanamazsam arada bir eşimin sigarasından bir iki nefes alıyorum böylece biraz dizginlemiş oluyorum kendimiDün transfer oldum ama bugün 4 tane sigata içtim. Hem vicdan yapıyorum hemde stresten tutamıyorum kendimi sonuc poz olsa bilsem ağzıma sürmem biliyprum ama trabsferden sonra siz sigara içtiniz mi tutunmazsa ya bu yüzden diye çok korkuyorum
Tabi tabi ver kanda değerini öğrenirsin idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar ayy çok sevindim biliyor musun senden iyi haber gelmeseydi benim sevincim yarım kalacaktı firdevs hocaya ne kadar teşekkür etsek azBolvitamin 7. Gün yaptım hafifde olsa sonradan 2.çizgi çıktı 9.gunu yaptım çıkmadı.Dun erken gösteren testlerden aldım.Bugün yaptım sonuçu sizlerle paylaştım ilaçlarım bitti hastaneye gidip yazdıracağım gitmişken kanda vereyim değilmi
Grazz olmuş işte, bence kan versen sonucu da öğrenmiş olursun, tebriklerr:)Kızlar bugün sabah testi yaptım sonuçu gonderiyorum
Mavi sufi hadi seni de bekliyoruz artık inşallah canımGrazz olmuş işte, bence kan versen sonucu da öğrenmiş olursun, tebriklerr:)
Bolvitamin benden beraber antalyadan bir bayan arkadaş gelmişti 42 yaşında ilk evliliğini yapmış bende aynı gün transfer oldu tlf numaralarımızı almıştık. O da hamileee kalmiş inan çok sevindim.Tabi tabi ver kanda değerini öğrenirsin idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar ayy çok sevindim biliyor musun senden iyi haber gelmeseydi benim sevincim yarım kalacaktı firdevs hocaya ne kadar teşekkür etsek az
Ayy ne güzel vallahi güzel güzel haberler grazcımBolvitamin benden beraber antalyadan bir bayan arkadaş gelmişti 42 yaşında ilk evliliğini yapmış bende aynı gün transfer oldu tlf numaralarımızı almıştık. O da hamileee kalmiş inan çok sevindim.
Farketmiyor canım çıkar ben de teansfer günü hariç hiç yatmadım hergün mutlaka yürüdüm evde hergün yemeğimi yaptım ama süpürge tutmadım ağır bişey kaldırmadım yüksek yere uzanmadım onlar önemliBen kahvaltımı yaptım kanda yinede çıkar değilmi aç veya tok fark etmiyor değilmi
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın rabbim sana da en kısa surede verir inşallahGünaydın arkadaşlar,
G grazz tebrikler arkadaşım umarım kanda da artarak görürsün değerlerini.
Bir süredir giremedim yazamadım sizlere ama takip ediyorum sizi arkadaşlar. Ne güzel haberler veriyorsunuz böyle. Ben büyük ihtimalle ocak ayı gibi başlayacağım tedaviye. Hepimiz bu yolda çok uğraşlar verdik, veriyoruz da. Ben birkaç merkez arasında kalmıştım, nihayet kararımı uzun görüşmeler sonucunda verdim. HİT'e gideceğim. Kendimle ilgili gelişmeleri yazarım. Hepimizin kucağının evlat ve kokuları ile dolmasını diliyorum. Öpüyorum hepinizi.
İhşallahGünaydın arkadaşlar,
Bir süredir giremedim yazamadım sizlere ama takip ediyorum sizi arkadaşlar. Ne güzel haberler veriyorsunuz böyle. Ben büyük ihtimalle ocak ayı gibi başlayacağım tedaviye. Hepimiz bu yolda çok uğraşlar verdik, veriyoruz da. Ben birkaç merkez arasında kalmıştım, nihayet kararımı uzun görüşmeler sonucunda verdim. HİT'e gideceğim. Kendimle ilgili gelişmeleri yazarım. Hepimizin kucağının evlat ve kokuları ile dolmasını diliyorum. Öpüyorum hepinizi.
Sağol canım inşallah bende size güzel sonuçlar veririm doğru diyorsun bugün içmeyeceğim arkadaşımEkocum geçmiş olsun öncelikle inşallah güzel sonuçlar alacaksın topiciğimiz bu aralar hareketli on gün sonra da sen renk katarsın inş sonra morkanatlarım ve zaza 2017 bitmeden göbüşler dolsun inş ama biliyorsun ki bize sigara yasak hamile kalınca da içemeyeceksin dayananadıkça yarım falan iç bak bir günde dört tane çok gerçi tutacak olduktan sonra tutar ama senin için rahat olur ben on gün hiç içmedim şimdi de yakmıyorum ama dayanamazsam arada bir eşimin sigarasından bir iki nefes alıyorum böylece biraz dizginlemiş oluyorum kendimi
Bencede canım hemşire bir tane içebilirsin demişti ama ben hiç içmicem o kadar dayanırsam zaten hiç içmeden de durabilirim
bazen sağlıksız embriyo tutunup ve test gününe kadar bırakıyor ben bunu yaşadım transferin 6-7 günleri hayalet olsada gösterdi test günüde beta değerim 8-9 duGeçen gün aynı testle yaptım 20 dk sonra renk belirdi. Bu seferde çıkması lazım diye düşündüm ama malesef
İnşallah Bolvitamincim hep beraber yeni yıla dolu dolu gebeklerle girelim :)Mavi sufi hadi seni de bekliyoruz artık inşallah canım
Nazende sanırım aynı dönemlere gelicez, artık beraber şafak sayarız :) Takip için bulunduğun yerde doktor buldunmu ? rahimi iyi hazırlamak çok çok önemli canım....İnşallah yeni yılda bizde güzel haberler vereceğiz :)Günaydın arkadaşlar,
canım inşallah değerin yüksek çıkarKızlar buğun kan versem kanda çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?