Gerçekten mi sabaha kadar uyuyamadım testi yapmak için eşimi işe gönderdim hemen yaptım dediğiniz doğruysa çok mutluyum
tabi ki pozitif bizi korkuttun valla kesinlikle pozitif , çok güzel bir değer.benim test ile aynı renkte çizgi çıkmış.ben herkesten gizli yapmıştım ilk testi, pozitifi görünce mutluluk bugün kanda verebilirsin hayırlı olsun sağlıklı kucağına aldığını da görürsün inşallah

Son düzenleme:
Aminnn ihşallah

Kızlar kan verdim yarına çıkacakmış. Doktora testi gosterdim.var gibi ama dedi ilaçlarda yanıltıcı olabiliyor dedi

Kızlar kan verdim yarına çıkacakmış. Doktora testi gosterdim.var gibi ama dedi ilaçlarda yanıltıcı olabiliyor dedi
testler sadece idrarda betayı gösterir ilaçlarla ne alakası
sen horiogonik gonadotropin vurdurmadın her halde bir tek o ilaçtan yalnış pozitiv gösterir
bebiş sana tutunmuş inşallah sağlıkla ilerler arkadaşım

Doktorlar garantici konuşuyorlar bazen moral de bozabiliyorlar bana keseyi gördügümde kalp atısı duymadan hamileyim deme demişti..bi bakıma haklılar ama senin durumun ayrı..sen hamilesin idrarda çıkan kanda kesin çıkar.önemli olan bundan sonra düzenli artması.inş.allah emeklerimizi boşa çıkartmaz..hayırlı olsun arkadaşım

Kızlar hemde ozel hastaneye gittim yarın dediler bende dedim bilsem aile hekimliği merkezime verirdim. O da birgun sonrasında veriyor dedim

ben ictim halada iciyorum

Kullandığım ilaçlar clexane iğne başkada yok yani

benim uvey kizlarimla cok sorunum var 3 tane 20 li yaslarda simarik uvey kizlarim var benim hamileligimi kabil etmiyorlar buraya gelip hergun kavga ediyorlar cok stresli oldugumdan sigara iciyorum yoksa deliririm

Kozla
benim uvey kizlarimla cok sorunum var 3 tane 20 li yaslarda simarik uvey kizlarim var benim hamileligimi kabil etmiyorlar buraya gelip hergun kavga ediyorlar cok stresli oldugumdan sigara iciyorum yoksa deliririm
Kızlar yapmayın bunu içmeyin şu sigarayı onları istediği o bebeği doğurtmamak istediklerine ulaştırmayın yapma @canımbenim

İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Bulunduğum yerde takip edecek doktorum var, aralık ayında Hit'e kontrole gideceğim. Ama yine de takip edecek bir doktor olması gerekiyor.

İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Bulunduğum yerde takip edecek doktorum var, aralık ayında Hit'e kontrole gideceğim. Ama yine de takip edecek bir doktor olması gerekiyor.
Bende Bahçeci Zehra hnm da tedavi oluyorum ama hiç kontrole gitmedim, direk transfere gideceğim gibi görünüyor, gitmek gerekir mi acaba ? Sadece bulunduğum yerde güvendiğim bir doktor buldum, oda tüp bebekçi, şimdilik ona gidiyorum sadece...

Canim arkadaslarim nasilsiniz , şöyle bir göz attim çok gūzel haberler okudum hamişlerin hepsine sağlikli bir sūreç diliyorum , transfere girecek butūn arkadaslarinda Rabbim yardimcisi olsun , Biz 2 aylik olduk bugūn uykusuzluğumu saymazsak oğlumla birbirimize daha cok alistik ... Būtūn arkadaslara evrenin en gūzel enerjilerini yolluyoruz birlikte ....

Magusa tıp merkezi serap hanımda canım
Ne bilim öyle sarsıntı yaşayınca korktum
Ben uçakta kusacaktım zor tutum kendimi aça imince midemde birşey kalmadı hatta yumurtalar zarar görmesin diye oturarak kustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…