- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
tabi ki pozitifGerçekten mi sabaha kadar uyuyamadım testi yapmak için eşimi işe gönderdim hemen yaptım dediğiniz doğruysa çok mutluyum
Aminnn ihşallahtabi ki pozitifbizi korkuttun valla kesinlikle pozitif , çok güzel bir değer.benim test ile aynı renkte çizgi çıkmış.ben herkesten gizli yapmıştım ilk testi, pozitifi görünce mutluluk bugün kanda verebilirsin hayırlı olsun sağlıklı kucağına aldığını da görürsün inşallah
testler sadece idrarda betayı gösterir ilaçlarla ne alakasıKızlar kan verdim yarına çıkacakmış. Doktora testi gosterdim.var gibi ama dedi ilaçlarda yanıltıcı olabiliyor dedi
Nasıl yarın yav iki saate veriyorlar normalde neyse hayırlısı zaten var canın stres yapma hiçKızlar kan verdim yarına çıkacakmış. Doktora testi gosterdim.var gibi ama dedi ilaçlarda yanıltıcı olabiliyor dedi
Doktorlar garantici konuşuyorlar bazen moral de bozabiliyorlar bana keseyi gördügümde kalp atısı duymadan hamileyim deme demişti..bi bakıma haklılar ama senin durumun ayrı..sen hamilesin idrarda çıkan kanda kesin çıkar.önemli olan bundan sonra düzenli artması.inş.allah emeklerimizi boşa çıkartmaz..hayırlı olsun arkadaşımKızlar kan verdim yarına çıkacakmış. Doktora testi gosterdim.var gibi ama dedi ilaçlarda yanıltıcı olabiliyor dedi
ben ictim halada iciyorumDün transfer oldum ama bugün 4 tane sigata içtim. Hem vicdan yapıyorum hemde stresten tutamıyorum kendimi sonuc poz olsa bilsem ağzıma sürmem biliyprum ama trabsferden sonra siz sigara içtiniz mi tutunmazsa ya bu yüzden diye çok korkuyorum
benim uvey kizlarimla cok sorunum var 3 tane 20 li yaslarda simarik uvey kizlarim var benim hamileligimi kabil etmiyorlar buraya gelip hergun kavga ediyorlar cok stresli oldugumdan sigara iciyorum yoksa deliririmDün transfer oldum ama bugün 4 tane sigata içtim. Hem vicdan yapıyorum hemde stresten tutamıyorum kendimi sonuc poz olsa bilsem ağzıma sürmem biliyprum ama trabsferden sonra siz sigara içtiniz mi tutunmazsa ya bu yüzden diye çok korkuyorum
Kızlar yapmayın bunu içmeyin şu sigarayı onları istediği o bebeği doğurtmamak istediklerine ulaştırmayın yapma @canımbenimbenim uvey kizlarimla cok sorunum var 3 tane 20 li yaslarda simarik uvey kizlarim var benim hamileligimi kabil etmiyorlar buraya gelip hergun kavga ediyorlar cok stresli oldugumdan sigara iciyorum yoksa deliririm
Nazende sanırım aynı dönemlere gelicez, artık beraber şafak sayarız :) Takip için bulunduğun yerde doktor buldunmu ? rahimi iyi hazırlamak çok çok önemli canım....İnşallah yeni yılda bizde güzel haberler vereceğiz :)
Bende Bahçeci Zehra hnm da tedavi oluyorum ama hiç kontrole gitmedim, direk transfere gideceğim gibi görünüyor, gitmek gerekir mi acaba ? Sadece bulunduğum yerde güvendiğim bir doktor buldum, oda tüp bebekçi, şimdilik ona gidiyorum sadece...İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Bulunduğum yerde takip edecek doktorum var, aralık ayında Hit'e kontrole gideceğim. Ama yine de takip edecek bir doktor olması gerekiyor.
İçmiyorum canım tutuyorum kendimi içmeyeceğim deKozla
Kızlar yapmayın bunu içmeyin şu sigarayı onları istediği o bebeği doğurtmamak istediklerine ulaştırmayın yapma @canımbenim
Magusa tıp merkezi serap hanımda canım
Ben uçakta kusacaktım zor tutum kendimi aça imince midemde birşey kalmadı hatta yumurtalar zarar görmesin diye oturarak kustumMagusa tıp merkezi serap hanımda canım
Ne bilim öyle sarsıntı yaşayınca korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?