Canım sen nereyi tavsiye ediyorsun?bender merkeze karar veremedim daha.Berk beylemi görüşmeye gidiyorunuz inşallah sizin.icin hayırlısı olsun bende ilk denemeli.orda yapmıştım.3 yıl önce
Benim hem kendi yumurtam hemde donasyon 6.500 euro dondurmayla dediler diğer hit te olan negatiflerime hiçİnşallah pozitifi görürsün..
Dünya tüp bebeği bende araştırıyorum..
Doktor lamı görüştün..
Ne kadar ücret istediler. ..
Diğer negatiflerle ilgili yorum yaptılar...
Yani merak ettiğim çözüm üretiyorlarmı..
☺ ☺
. Evet berk beyle nasıl geçti sizin kaçtane embriyonuz oldu ve pozitifi gördünüzmü acabaBerk beylemi görüşmeye gidiyorunuz inşallah sizin.icin hayırlısı olsun bende ilk denemeli.orda yapmıştım.3 yıl önce
Arkadaşim ben Kibris ta üç kez donosyon yaptım ilkini berk.Angunde negative aldim ikincisini halil beyde yine negative ama üçüncüsünü tekrar halil beyde pozitifi gördüm fakat 2 aylıkken bebeğimin kalp atışı durdu ve almak.zorunda kaldılarCanım sen nereyi tavsiye ediyorsun?bender merkeze karar veremedim daha.
CaNım şimdi gördüm bende halil beyde 2 negatifi gördüm çok üzgünüm yaşadıklarımız üç aşağı beş yukarı aynı halil bey de de takip yok negatife açıklama yok ben anlamadım hangisi iyi inşallah seninde benimde olurArkadaşim ben Kibris ta üç kez donosyon yaptım ilkini berk.Angunde negative aldim ikincisini halil beyde yine negative ama üçüncüsünü tekrar halil beyde pozitifi gördüm fakat 2 aylıkken bebeğimin kalp atışı durdu ve almak.zorunda kaldılartekrar sil baştan halil beyle yoluma devam edicem hatta bu cumartesi.kendisiyle randevum var istanbula geliyo herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
negativde bir açıklamaları var şansızlıkCaNım şimdi gördüm bende halil beyde 2 negatifi gördüm çok üzgünüm yaşadıklarımız üç aşağı beş yukarı aynı halil bey de de takip yok negatife açıklama yok ben anlamadım hangisi iyi inşallah seninde benimde olur
Arkadaşim ben Kibris ta üç kez donosyon yaptım ilkini berk.Angunde negative aldim ikincisini halil beyde yine negative ama üçüncüsünü tekrar halil beyde pozitifi gördüm fakat 2 aylıkken bebeğimin kalp atışı durdu ve almak.zorunda kaldılartekrar sil baştan halil beyle yoluma devam edicem hatta bu cumartesi.kendisiyle randevum var istanbula geliyo herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için[/QUOteşekkür ederim bende hit ve Yakındoğu arasında karar vermeye çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun.
Tamam canım zaten 5.gün istiycem size bildiricem kızlar detayları bu arada gitmeden şunu yaşadım sağolsunlar berk beyin kliniğinden benimle görüşen hemşire aynur hanım pzar orda olucaz ya yanımda ilaç ne getirceksem söyledi ve parayı yanınızda getirin dedi bendende wşim 3 saat sonra gelebilicek ben klinikte hem kendi yumurtalarım toplanıcak hem donasyon olucağı için işlem de. Anesteziden çıkmış olucam eşim gelicek parayı eşim getirebilir dedim malesef işleme sizi almadan parayla gelmeniz lazım diyor sanki kendi yumurtalarımı verip anestezi kafasıyla kaçıcam bukadar mı para öncelikleri olur daha gitmeden beni stres yaptılar inşallah ilerisi iyi gelir kızlarnegativde bir açıklamaları var şansızlık
inşallah budefa güzel sonuç alırsın arkadaşım
ama lütven önceden berk beyle konuş ve 5 günlük embriyo istediğini söyle
bildiğim kadarıyla berk bey kalan embriyoların dondurulmasına ilave parada alıyormuş
bende bi klinikde ayni şeyi yaşadîm.Bize nakit getirin denmedi.Bizde o kadar parayı yanımıza almadık zaten hesapdaTamam canım zaten 5.gün istiycem size bildiricem kızlar detayları bu arada gitmeden şunu yaşadım sağolsunlar berk beyin kliniğinden benimle görüşen hemşire aynur hanım pzar orda olucaz ya yanımda ilaç ne getirceksem söyledi ve parayı yanınızda getirin dedi bendende wşim 3 saat sonra gelebilicek ben klinikte hem kendi yumurtalarım toplanıcak hem donasyon olucağı için işlem de. Anesteziden çıkmış olucam eşim gelicek parayı eşim getirebilir dedim malesef işleme sizi almadan parayla gelmeniz lazım diyor sanki kendi yumurtalarımı verip anestezi kafasıyla kaçıcam bukadar mı para öncelikleri olur daha gitmeden beni stres yaptılar inşallah ilerisi iyi gelir kızlar
çok sevindim .herhalde sana müzik gibi gelmiştir o minik kalp sesi : ) Rabbim herşeyin yolunda gitmesini nasip etsin arkadaşımGüzel kadınlar bebişmin kalp atışını dinledim bugün çook güzeldi. İnşallah sağlıkla atmaya devam eder miniğimin kalbi.. hepinize dua ediyorum canlar birgün her kadın bu sesi duyacak inşallah
Amin arkadaşım inşallah.. umarım herşey yolunda gider hala inanamıyorum sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri dünyaya canımçok sevindim .herhalde sana müzik gibi gelmiştir o minik kalp sesi : ) Rabbim herşeyin yolunda gitmesini nasip etsin arkadaşım
Canim her sey gönlünce olsun inşallah dualarim seninleKızlar halil beye gittim gördüm eurocare i gördüm şimdide dünya tüp bebeği görücem tek bişiy istiyorum allahtan bunların ellerinden bizi kurtarsın Hepsi aynı inanın para herşey para biri transferden az alıyor baştan fazla alıyor biri dondurma alıyor o başk bişiyden farklı alıyor hepsi aynı bizim çaresiz olduğumuzu ne derlerse yapcağımızı biliyorlar vicdanları yok paranızı almak tek amaçları ben 30 yaşındayım bu tedavilerim bir senedir sürüyor hepsini üst üste sığdırdım ama bir senedir ömrümden ömür gitti eşimde anlayışlı değil çok çaresizim aslında acıncak haldeyim desem yeri ! Dualarınızı esirgemeyin benden
Allah tamamına erdirsin insallah canim o sesi duymak dunyalara bedel eminim darisi bizlere insallahGüzel kadınlar bebişmin kalp atışını dinledim bugün çook güzeldi. İnşallah sağlıkla atmaya devam eder miniğimin kalbi.. hepinize dua ediyorum canlar birgün her kadın bu sesi duyacak inşallah
İnşallah canım hrpimizin olacak yaşayacağız o duyguyu inşallahCanim her sey gönlünce olsun inşallah dualarim seninle
Allah tamamına erdirsin insallah canim o sesi duymak dunyalara bedel eminim darisi bizlere insallah
Asla para almadan işlem yapmazlar ben.cok.cektim.onlardan bunlabunlar başta günde 5 kez ararlar sonra teline.cevap.vermezler dikkatli olun arkadaslarTamam canım zaten 5.gün istiycem size bildiricem kızlar detayları bu arada gitmeden şunu yaşadım sağolsunlar berk beyin kliniğinden benimle görüşen hemşire aynur hanım pzar orda olucaz ya yanımda ilaç ne getirceksem söyledi ve parayı yanınızda getirin dedi bendende wşim 3 saat sonra gelebilicek ben klinikte hem kendi yumurtalarım toplanıcak hem donasyon olucağı için işlem de. Anesteziden çıkmış olucam eşim gelicek parayı eşim getirebilir dedim malesef işleme sizi almadan parayla gelmeniz lazım diyor sanki kendi yumurtalarımı verip anestezi kafasıyla kaçıcam bukadar mı para öncelikleri olur daha gitmeden beni stres yaptılar inşallah ilerisi iyi gelir kızlar
Asla para almadan işlem yapmazlar ben.cok.cektim.onlardan bunlabunlar başta günde 5 kez ararlar sonra teline.cevap.vermezler dikkatli olun arkadaslar[/QU
Masum80 sen Hit ten memnun kaldınız mi?tavsiye eder misin.
Ekocum çok sevindim, sağlıkla kucağına al inşallah,Güzel kadınlar bebişmin kalp atışını dinledim bugün çook güzeldi. İnşallah sağlıkla atmaya devam eder miniğimin kalbi.. hepinize dua ediyorum canlar birgün her kadın bu sesi duyacak inşallah
Canim benim ben artık son 5 günün gün sayıyorum tombul kizimi almak icinZ Zaza74 ,akideciknane morkanatlarim E Eko78 ve diğer arkadaslarim nasilsiniz ?
Hersey yolundami umarim yaşam size son gunlerde gūzel haberlerle geliyordur cok sık girip bakamasamda umarim hepiniz icin iyi gidiyordur sūreç , öpūyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?