çok geçmiş olsun inşallah bu denemen son olur ve pozitiv olur
kime yaptırdın eski denemelerini
ben hit in hastasıyım 3 negativ oldum ve dondurulmuş embriyolarım var yine ona gidicem
ama eğer madi sıkıntım olmasaydı firdevste denerdim

Hazan olmamasını neye bağlıyorlar..?
Benim tavsiyem bulunduğun bölgede çok iyi bir kadın doğum uzmanı bulman canım. Hatta mümkünse tüp bebek uzmanı da olur.. Kıbrısa gitmeden rahmini çok iyi hazırla, bence kıbrıs sürekli takip edemediği için donor ve daha çok transfer odaklı bakıyor..O nedenle sen kendini ne kadar iyi hazırlarsan şansını arttırmış olursun..İnşallah bu sefer doğru doktorlara denk gelir emin ellerde olursun canım..Tabii hepimiz :)
Burda herkez farklı merkezlerde, içine sinen yerlerde..Ama maalesef aynı merkezde bile birimiz gebe kalırken diğerimiz gebe kalamıyor, faktörler o kadar çok ki...Her şey çok iyi olsa bile şansımız %75-80...Bence dürüst bir merkezde saglıklı bir embriyo transferi yapılıyorsa iş rahime ve şansa kalıyor...Onu da kendimiz, donosyon doktoru dışında başka iyi bir doktor ve kendimizin yapabileceği şeyler mesela beslenme, düzenli egzersiz (çok abartmadan) , rahimi besleyen vitamin takviyeleri ile yakalabiliriz diye düşünüyorum.. Ama sonuçta her şey süper olsa bile olmadı mı olmuyor, o zaman işte kısmet demekten başka çare kalmıyor....İnşallah her şey iyi olacak....

Zaza senin 3 negatifin de hep taze siklusmuydu..Geneldi ilk transferde hep en iyi embriyoları transfer ediyorlarya..Donmuşlarının kalitesini bilmiyorum canım ama, rahimin çok şükür iyi iken donor değişikliği iyi olurmuy du ki? Tabi çok maaliyetli konular ama, şansını max a çekermiydi acaba... ?

Teşekkür ederim...
Epeydir takip edemiyorum..
Yeni doktorları bilmiyorum. .
Fiyat ne kadardı arkadaşım ☺ ☺

Benimki ilki HİTAP
İkincisi 2 defa FİRDEVS
Şansızın bu işler ..
Olmadımı da olmuyor...
Para çok gidiyor...
Yıprandığımız cabası...
Nasıl tutunmak diyorum bazen..
Garanti olması gerekmez mi...
☺ ☺

Bulunduğum çevrede donasyon demeye çekiniyorum...
Onu nasıl diyeceğim..
Dediğin gibi benim sıkıntı kesin rahimde...
Hangi vitaminleri kullanabilirim bu konuda canım yaaa

Bulunduğum çevrede donasyon demeye çekiniyorum...
Onu nasıl diyeceğim..
Dediğin gibi benim sıkıntı kesin rahimde...
Hangi vitaminleri kullanabilirim bu konuda canım yaaa
Tüp bebek doktorları bu konuda daha anlayışlı oluyor, bulunduğun yerde tüp bebek doktoru varsa ona danışabilirsin canım...Bende rahimle ilgili sorun yaşıyorum, kalınlık iyi ama 3 çizgi maalesef görülmüyor, yani rahim sağlıklı kalınlaşmıyor...Histereskopi oldum rahim temiz, çok ciddi bir sıkıntı görünmüyor, ama eşit şekilde de kalınlaşmıyor maalesef..Artık kendim rahimde kan akışını arttırmak için yogaya başladım..Rahim masajı var internetten bakabilirsin..Elevit içiyorum, onu doktor verdi, nar suyuna başladım günde bir bardak, bir de L Arginin içiyorum günde 1 adet...L arginini doktor vermedi, kendim başladım, o yüzden sana tavsiye etmekte çekiniyorum.
Ama en önemlisi bir kere histerskopi ile baktırabiliyorsan rahmine baktır...Belki fark edilmeyen bir sorun vardır...

Artık o masalara yatmaktan korku gelişti bende.
Ever bende 3 yaprak oluyor.
Ama güzel kalınlaşmıyor...
Birde ben polip ameliyatı oldum..
Hatta doktor sende septum vardı düzelttik dedi...
HİT de dediki rahimi çok kazımışlar. ..
Anlayacağın herkes bişey diyor canım.

kızlar dunya tüp bebek merkezi için ne dersiniz? var mı orda yaptıranlar?
merhaba acaba sprem zayıflığımı var diye düşündüm.bide rahimde sıkıntı varmış sanırım.Bencede bi tüp bebek merkezine gidip muayene olmalısın.Büyük paralar veriyoruz donasyona. Donasyon olduğunu soylemeye çekinme ona göre bi yol gösterirler sana. Büyük yıkımlar yaşıyoruz gerçekden.Ben firdevs de negatif aldım.Simdi hazır olunca Yakındoğu üniversite hastanesine yaptıracağım.Ama sen öncelik rahmin konusunda hazır olmalısın.bak defalarca denemişsin.Herşeyin hayırlısı.

kızlar dunya tüp bebek merkezi için ne dersiniz? var mı orda yaptıranlar?
Ben orda yaptırdım mayıs 2017 de. ama negatif ile sonuçlandı. ama orda yaptırıp pozitif olanlar da var. kısmet sonuçta. merkez olarak temiz düzgün bir yer. Doktor Berk Bey de güleryüzlü sempatik ve konuşkan biri. ama dediğim gibi kısmetinde yoksa nereye gidersen git sonuç aynı olacaktır. şimdiden hayırlısı olsun..

canım benim birinci donörden ilk kimyasal gebelik ikinci negativ oldu
sonra freş ikinci donorden negativ oldu ve 9 embriyo donduruldu
şimdi dondurulmuş 1-2 olsaydı yeni donör isterdim ama bukadar dondurulmuşta ben ne desem onları transfer edecekler
imkanım olsaydı yeni merkezde yeni donörle başlardım

malesef septumlar travm yaşayan rahimde sürekli oluşuyor iyi bir doktora git histeroskopi yaptır
hit beni ilk görünce direk taşıyıcı anne teklif eti
direk dibinden vurmayı seviyor

massallah zazacigim hepsi 5 ci gunmu 9 embriyonunda eger oyleyse bence kaliteleri cok yuksek insallah bu seferki tutacak

Oyyy maşallah ...Gerçekten bu kadar donmuş bırakılmaz....Transferi bol tutsun bari hit :)
İnşallah canavar gibidirler ve hiç bir şeye bakmadan tutunurlar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…