merhaba acaba sprem zayıflığımı var diye düşündüm.bide rahimde sıkıntı varmış sanırım.Bencede bi tüp bebek merkezine gidip muayene olmalısın.Büyük paralar veriyoruz donasyona. Donasyon olduğunu soylemeye çekinme ona göre bi yol gösterirler sana. Büyük yıkımlar yaşıyoruz gerçekden.Ben firdevs de negatif aldım.Simdi hazır olunca Yakındoğu üniversite hastanesine yaptıracağım.Ama sen öncelik rahmin konusunda hazır olmalısın.bak defalarca denemişsin.Herşeyin hayırlısı.
Insallah her sey guzel olacak arkadasim ben buna inaniyorumArkadaşlar ben kendimle ilgili gelişmeleri paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz donmuşlarla yaptığımız 2. Transfer de tutmadı maalesef. Ben birkaç gün önce reglimi oldum. Yaz öncesi de yeni bir merkeze karsr vererek yeniden denemek istiyoruz. Endometriozisim var, bugün itibariyle Zoladex iğne vurulmaya başladım, bu beni geçici menapoza sokacak, östrojen üretimi durduğu için de rahimdeki endometriosis kuruyacak ve inşallah transfere kadar rahmim tertemiz olacak. Ve bu defa bebişlerimi alıp geleceğim inşallah darısı hepimizin başına
Yaş cim benimde eşimin de sayu iyu ama morfolojisi %4 du. 2 aya yakın proxeed kullandı morfolojiye çok iyi geldi, %15 e cikti..Ama bu tür ilaçları kullanmadan önce bir ürolog ile görüşün derim...Yeni tedavin hayirili uğurlu olsun..Boyle geçici menopoz sonrası hamile kalan çok okudum...Sanada iyi gelsin inşallah.. .Bir de soru sormak istiyorum, negatif sebeplerinden birisi olarak sperm kalitesinin de düşük olduğu söylenmişti, acaba bu kaliteyi arttıracak ne tavsiye edersiniz hem morfoloji kötü hem sayı az vs
Yakındoğu üniversite hastanesinde Burcu hocaya yaptıracağım.Yani eşine bi sprem testi yapmışlardır dimi ama sigara içmek çok olumsuz etkili onu biliyorum.Yakındoğu da kime yaptıracaksın? ?
Sperm de sıkıntı olsa söylemezlermi ??
Gerçi çok da yardımcı oldukları da söylenemez de ama...
Burda bir tüp bebek doktoruna sorarım sperm olayını da ..
☺ ☺
Yaş cim benimde eşimin de sayu iyu ama morfolojisi %4 du. 2 aya yakın proxeed kullandı morfolojiye çok iyi geldi, %15 e cikti..Ama bu tür ilaçları kullanmadan önce bir ürolog ile görüşün derim...Yeni tedavin hayirili uğurlu olsun..Boyle geçici menopoz sonrası hamile kalan çok okudum...Sanada iyi gelsin inşallah.. .
ben gidiyorumKızlar Yakındoğu hastanesine giden var mı aranizda yada bilgisi olan?bu merkez seçme işi çok zormuş.
cok sevindim kendinde o gücü toplayıp tekrar bi yapılandırma çalışmasına başlamana . Acaba eşin bi ürologla görüşse mi . Sonuçda sadece senin yapacakların harici eşin faktörüde var. Umarım eşin bu doktor konusunda çekimser davranmaz. Can _ı gönülden bebeklerine kavuşmanı çok istiyorum.Bir de soru sormak istiyorum, negatif sebeplerinden birisi olarak sperm kalitesinin de düşük olduğu söylenmişti, acaba bu kaliteyi arttıracak ne tavsiye edersiniz hem morfoloji kötü hem sayı az vs
cevabın için teşekkür ederim. fiyat ne kadar dı? biz allah izin verirse mayıs 2018 düşünüyoruz.Ben orda yaptırdım mayıs 2017 de. ama negatif ile sonuçlandı. ama orda yaptırıp pozitif olanlar da var. kısmet sonuçta. merkez olarak temiz düzgün bir yer. Doktor Berk Bey de güleryüzlü sempatik ve konuşkan biri. ama dediğim gibi kısmetinde yoksa nereye gidersen git sonuç aynı olacaktır. şimdiden hayırlısı olsun..
Rica ederim.. Fiyat 5,000 euro idi. Kıbrıs ' a gidiş vaktini de son dakika söyledikleri için kendi imkanımızla otel ve uçak bileti de bulamadık o yüzden onların sunduğu uçak+otel paketini de aldık. o da 1,000 euro idi. siz dünya tüp bebekte karar verdiniz mi?cevabın için teşekkür ederim. fiyat ne kadar dı? biz allah izin verirse mayıs 2018 düşünüyoruz.
Yakındoğu üniversite hastanesinde Burcu hocaya
yaptıracağım.Yani eşine bi sprem testi yapmışlardır dimi ama sigara içmek çok olumsuz etkili onu biliyorum.
spermin iyi olması güzel haber.Insallah gönlüne göre olur
Evet canım spermeni testi yapıldı...Sıkıntı yoktu..Bu arada ikimizde 6 yıldır sigarayı bıraktık...
☺ ☺
henüz karar vermedik, yeni yeni araştırmaya başladık.Rica ederim.. Fiyat 5,000 euro idi. Kıbrıs ' a gidiş vaktini de son dakika söyledikleri için kendi imkanımızla otel ve uçak bileti de bulamadık o yüzden onların sunduğu uçak+otel paketini de aldık. o da 1,000 euro idi. siz dünya tüp bebekte karar verdiniz mi?
Arkadaşlar merhaba ben hit te negatifleri görmüş biri olarak yeni tedavimle dr dilek arslan izmirdeki doktorumun tavsiyeyle dünya tüp bebekte karar verdim pazar gidiyorum size klinikle ilgili yorumlarımı yapıcam benim için lütfen dua edin bir negatifi daha kaldıramam özellikle şuan hamiş olanlardan dua istiyorum lütfen onların kabul olurmuş
Berk beylemi görüşmeye gidiyorunuz inşallah sizin.icin hayırlısı olsun bende ilk denemeli.orda yapmıştım.3 yıl önceArkadaşlar merhaba ben hit te negatifleri görmüş biri olarak yeni tedavimle dr dilek arslan izmirdeki doktorumun tavsiyeyle dünya tüp bebekte karar verdim pazar gidiyorum size klinikle ilgili yorumlarımı yapıcam benim için lütfen dua edin bir negatifi daha kaldıramam özellikle şuan hamiş olanlardan dua istiyorum lütfen onların kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?