Yakındoğu da kime yaptıracaksın? ?
Sperm de sıkıntı olsa söylemezlermi ??
Gerçi çok da yardımcı oldukları da söylenemez de ama...
Burda bir tüp bebek doktoruna sorarım sperm olayını da ..
☺ ☺

Arkadaşlar ben kendimle ilgili gelişmeleri paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz donmuşlarla yaptığımız 2. Transfer de tutmadı maalesef. Ben birkaç gün önce reglimi oldum. Yaz öncesi de yeni bir merkeze karsr vererek yeniden denemek istiyoruz. Endometriozisim var, bugün itibariyle Zoladex iğne vurulmaya başladım, bu beni geçici menapoza sokacak, östrojen üretimi durduğu için de rahimdeki endometriosis kuruyacak ve inşallah transfere kadar rahmim tertemiz olacak. Ve bu defa bebişlerimi alıp geleceğim inşallah darısı hepimizin başına

Bir de soru sormak istiyorum, negatif sebeplerinden birisi olarak sperm kalitesinin de düşük olduğu söylenmişti, acaba bu kaliteyi arttıracak ne tavsiye edersiniz hem morfoloji kötü hem sayı az vs

Insallah her sey guzel olacak arkadasim ben buna inaniyorum

Bir de soru sormak istiyorum, negatif sebeplerinden birisi olarak sperm kalitesinin de düşük olduğu söylenmişti, acaba bu kaliteyi arttıracak ne tavsiye edersiniz hem morfoloji kötü hem sayı az vs
Yaş cim benimde eşimin de sayu iyu ama morfolojisi %4 du. 2 aya yakın proxeed kullandı morfolojiye çok iyi geldi, %15 e cikti..Ama bu tür ilaçları kullanmadan önce bir ürolog ile görüşün derim...Yeni tedavin hayirili uğurlu olsun..Boyle geçici menopoz sonrası hamile kalan çok okudum...Sanada iyi gelsin inşallah.. .

Yakındoğu üniversite hastanesinde Burcu hocaya yaptıracağım.Yani eşine bi sprem testi yapmışlardır dimi ama sigara içmek çok olumsuz etkili onu biliyorum.

cok sevindim kendinde o gücü toplayıp tekrar bi yapılandırma çalışmasına başlamana . Acaba eşin bi ürologla görüşse mi . Sonuçda sadece senin yapacakların harici eşin faktörüde var. Umarım eşin bu doktor konusunda çekimser davranmaz. Can _ı gönülden bebeklerine kavuşmanı çok istiyorum.

cevabın için teşekkür ederim. fiyat ne kadar dı? biz allah izin verirse mayıs 2018 düşünüyoruz.

cevabın için teşekkür ederim. fiyat ne kadar dı? biz allah izin verirse mayıs 2018 düşünüyoruz.
Rica ederim.. Fiyat 5,000 euro idi. Kıbrıs ' a gidiş vaktini de son dakika söyledikleri için kendi imkanımızla otel ve uçak bileti de bulamadık o yüzden onların sunduğu uçak+otel paketini de aldık. o da 1,000 euro idi. siz dünya tüp bebekte karar verdiniz mi?

Yakındoğu üniversite hastanesinde Burcu hocaya
yaptıracağım.Yani eşine bi sprem testi yapmışlardır dimi ama sigara içmek çok olumsuz etkili onu biliyorum.

Evet canım spermeni testi yapıldı...Sıkıntı yoktu..Bu arada ikimizde 6 yıldır sigarayı bıraktık...
☺ ☺

henüz karar vermedik, yeni yeni araştırmaya başladık.

Arkadaşlar merhaba ben hit te negatifleri görmüş biri olarak yeni tedavimle dr dilek arslan izmirdeki doktorumun tavsiyeyle dünya tüp bebekte karar verdim pazar gidiyorum size klinikle ilgili yorumlarımı yapıcam benim için lütfen dua edin bir negatifi daha kaldıramam özellikle şuan hamiş olanlardan dua istiyorum lütfen onların kabul olurmuş

İnşallah pozitifi görürsün..
Dünya tüp bebeği bende araştırıyorum..
Doktor lamı görüştün..
Ne kadar ücret istediler. ..
Diğer negatiflerle ilgili yorum yaptılar...
Yani merak ettiğim çözüm üretiyorlarmı..
☺ ☺

Berk beylemi görüşmeye gidiyorunuz inşallah sizin.icin hayırlısı olsun bende ilk denemeli.orda yapmıştım.3 yıl önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…