Amin canım benim inşEkocum çok sevindim, sağlıkla kucağına al inşallah,
Darısı da hepimize inşallah
Güzel kadınlar bebişmin kalp atışını dinledim bugün çook güzeldi. İnşallah sağlıkla atmaya devam eder miniğimin kalbi.. hepinize dua ediyorum canlar birgün her kadın bu sesi duyacak inşallah
inşallah körürsün arkadaşımCanım kaçıncı haftandasın? Ben bugün 4+5 im kese görmeye gideceğim ama gözükür inşallah.
canım arkadaşım az kaldı kızına kavuşmanaCanim benim ben artık son 5 günün gün sayıyorum tombul kizimi almak icin
inşallah bebişine kavuşursun ve bunları unutursun canımKızlar halil beye gittim gördüm eurocare i gördüm şimdide dünya tüp bebeği görücem tek bişiy istiyorum allahtan bunların ellerinden bizi kurtarsın Hepsi aynı inanın para herşey para biri transferden az alıyor baştan fazla alıyor biri dondurma alıyor o başk bişiyden farklı alıyor hepsi aynı bizim çaresiz olduğumuzu ne derlerse yapcağımızı biliyorlar vicdanları yok paranızı almak tek amaçları ben 30 yaşındayım bu tedavilerim bir senedir sürüyor hepsini üst üste sığdırdım ama bir senedir ömrümden ömür gitti eşimde anlayışlı değil çok çaresizim aslında acıncak haldeyim desem yeri ! Dualarınızı esirgemeyin benden
rahat rahat büğüt bebeğini içinde kuzumAmin arkadaşım inşallah.. umarım herşey yolunda gider hala inanamıyorum sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri dünyaya canım
Canım dün 6+6 daydım karından muayene de duyuldu şükürCanım kaçıncı haftandasın? Ben bugün 4+5 im kese görmeye gideceğim ama gözükür inşallah.
Umarım zazacım inşallah sağlıkla devam ederrahat rahat büğüt bebeğini içinde kuzum
allah tamamına erdirsin
Minahaker için cooook sevindim..Allah sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Kaç haftalık doğdular zaza sanki erken mi biraz..Yada zaman şu gibi akıp geciyor...canım arkadaşım az kaldı kızına kavuşmana
allah güzel uzun ömürler versin size
minahakerimizde dün doğurdu ikizlerini okadar duygulandumki
allah sizleri korusun
doğuma giderken bizlere dua etmeni unutma
Canim Allah sag saglim kucağına almak nasip etsin bizlerede dua et ne olur Allah razi olsunCanim benim ben artık son 5 günün gün sayıyorum tombul kizimi almak icin
Maşallah Akidecik, sağ salim kolay bir doğum olsun, miniğini sağlıkla kucağına al canım, darısı başımıza :)Canim benim ben artık son 5 günün gün sayıyorum tombul kizimi almak icin
aynen zaman su gibi akıp gitiMinahaker için cooook sevindim..Allah sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Kaç haftalık doğdular zaza sanki erken mi biraz..Yada zaman şu gibi akıp geciyor...
Kızlar halil beye gittim gördüm eurocare i gördüm şimdide dünya tüp bebeği görücem tek bişiy istiyorum allahtan bunların ellerinden bizi kurtarsın Hepsi aynı inanın para herşey para biri transferden az alıyor baştan fazla alıyor biri dondurma alıyor o başk bişiyden farklı alıyor hepsi aynı bizim çaresiz olduğumuzu ne derlerse yapcağımızı biliyorlar vicdanları yok paranızı almak tek amaçları ben 30 yaşındayım bu tedavilerim bir senedir sürüyor hepsini üst üste sığdırdım ama bir senedir ömrümden ömür gitti eşimde anlayışlı değil çok çaresizim aslında acıncak haldeyim desem yeri ! Dualarınızı esirgemeyin benden
İnşallah canım çok yoruldum inan allah çaresiz bırakmasıninşallah bebişine kavuşursun ve bunları unutursun canım
Canım yarın sabah kıbrısa gidiyorum berk beyle yüzyüze pazar tanışıcam inan bilmiyorum şuan tavrını size yazıcam neler yaşadığımı bu arada benim transfer olmuycakmış sadece yumurta toplama yapılıcak hem benden hemde dönordan sonra türkiyeye dönüp adet görüp dinlendirip gidicem e2 im çok yüksek çıktı çünkü 4000 lerde burdaki doktorum bekleyelim transfer için dedi bende tamam dedimArkadaşım
Sen şimdi Dünya Tüp bebekte donasyon yaptıracaksın.
Başladınmı tedaviye...
Diğer olumsuzluklara ilgili Berk bey ne dedi...
Farklı bir muamele varmı..
Şu an hangi aşamadan. .
İnşallah pozitifi görürsün canım ☺ ☺
Canım gördün mü keseyi merak ettim seniCanım kaçıncı haftandasın? Ben bugün 4+5 im kese görmeye gideceğim ama gözükür inşallah.
Zazacım rahim kalınlığı iyi görünüyor, maşallah...Rahim içinde sıvı birikmesi genellik tup lerde oluşan bazı problemlerden rahim içine sıvı akması diye biliyorum...Ama tutunmaya engel olduğunu o nedenle dikkatli olunması gerektiğini okumuştum..Dikkat derim canım...Doktor ne dedi, devam mı bu durumda....?Kızlar bugün adetin 9 günü kontrolum vardı rahim içi sıvı birikmişti doktor aspire etti azcık mukuslu kan çıktı
sonra endometriumu ölçtü 7,5-8 mm dedi sağ yumurtalıkta 14 mm yumurta gelişmiş belkide sağlıklı bir yumurta ama tabii yaş 43 olunca yumurtayada güven yok
doktor cetrotaytla yumurtayı baskıyalalım dedi ve rahim içine pazartesi bakalım inşallah sıvı birikmez
rahim içi sıvı birikimi yaşayan varmı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?