Güzel kadınlar bebişmin kalp atışını dinledim bugün çook güzeldi. İnşallah sağlıkla atmaya devam eder miniğimin kalbi.. hepinize dua ediyorum canlar birgün her kadın bu sesi duyacak inşallah

Canım kaçıncı haftandasın? Ben bugün 4+5 im kese görmeye gideceğim ama gözükür inşallah.

Canim benim ben artık son 5 günün gün sayıyorum tombul kizimi almak icin
canım arkadaşım az kaldı kızına kavuşmana
allah güzel uzun ömürler versin size
minahakerimizde dün doğurdu ikizlerini okadar duygulandumki
allah sizleri korusun
doğuma giderken bizlere dua etmeni unutma

inşallah bebişine kavuşursun ve bunları unutursun canım

canım arkadaşım az kaldı kızına kavuşmana
allah güzel uzun ömürler versin size
minahakerimizde dün doğurdu ikizlerini okadar duygulandumki
allah sizleri korusun
doğuma giderken bizlere dua etmeni unutma
Minahaker için cooook sevindim..Allah sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Kaç haftalık doğdular zaza sanki erken mi biraz..Yada zaman şu gibi akıp geciyor...

Arkadaşım
Sen şimdi Dünya Tüp bebekte donasyon yaptıracaksın.
Başladınmı tedaviye...
Diğer olumsuzluklara ilgili Berk bey ne dedi...
Farklı bir muamele varmı..
Şu an hangi aşamadan. .
İnşallah pozitifi görürsün canım ☺ ☺

Canım yarın sabah kıbrısa gidiyorum berk beyle yüzyüze pazar tanışıcam inan bilmiyorum şuan tavrını size yazıcam neler yaşadığımı bu arada benim transfer olmuycakmış sadece yumurta toplama yapılıcak hem benden hemde dönordan sonra türkiyeye dönüp adet görüp dinlendirip gidicem e2 im çok yüksek çıktı çünkü 4000 lerde burdaki doktorum bekleyelim transfer için dedi bende tamam dedim

Kızlar bugün adetin 9 günü kontrolum vardı rahim içi sıvı birikmişti doktor aspire etti azcık mukuslu kan çıktı
sonra endometriumu ölçtü 7,5-8 mm dedi sağ yumurtalıkta 14 mm yumurta gelişmiş belkide sağlıklı bir yumurta ama tabii yaş 43 olunca yumurtayada güven yok
doktor cetrotaytla yumurtayı baskıyalalım dedi ve rahim içine pazartesi bakalım inşallah sıvı birikmez
rahim içi sıvı birikimi yaşayan varmı arkadaşlar

Zazacım rahim kalınlığı iyi görünüyor, maşallah...Rahim içinde sıvı birikmesi genellik tup lerde oluşan bazı problemlerden rahim içine sıvı akması diye biliyorum...Ama tutunmaya engel olduğunu o nedenle dikkatli olunması gerektiğini okumuştum..Dikkat derim canım...Doktor ne dedi, devam mı bu durumda....?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…