Maalesef donmuşunuz yok dediler.. valla ben de hiç bilmiyorum nasıl oluyor.. kısmet değilmiş herhalde diyorum ben de.. inşallah canım çok sağoll..Hiç donmus embriyon yokmuydu arkadaşım bir daha transfer olanileceğin Kıbrıs’ta bunu nasıl yapmazlar anlamadım ben çok şanslıklık olmusumarım tekrar deneyecek maddi manevi gücü bulursun
amin canım allahım hiç kimsenin kucağını boş burakmasınZ Zaza74 ayyy heycan bende de var inşallah tutunmuşlardır bebişler Çok garip bişiy ama tanımadan hakkında bir kaç satır yazıyla senin için senin kadar nerdeyse heycan yapmak dualarım seninle ve herkim anne olmayı istiyorsa allahım duysun sesini çaresiz bırakmasın Canım birde e2 p4 e baktırıcakmısın baktırırsan yazarmısın canım
israrla git ve indirimini iste vermeseler başka yer düşünDoktor dedi elimizden geleni yaparız diye ama ne kadar olabilir ki .. ve tekrar oraya gitmeyi de düşünmüyorum açıkçası... bakalım zaman ne gösterir.. hayırlısı..
çok şükür budefa rahatım elimden geleni yaptım allaha tevekkül ettim
Bakalım maddi durumumu halledebileyim ancak o zaman gidebilirim.. çok sağol canımisrarla git ve indirimini iste vermeseler başka yer düşün
Canım benim o4 sorunum olmuştu iğneye fönmüştük 5. Gün oyüzden dedim tabi senin kararın açıkcası Z Zaza74 bu arada canım protokol nasıldı senin kaç estrofem ve progestan mı jelmi canım? Neler kullandın kaçar adet yazarmısın acabaamin canım allahım hiç kimsenin kucağını boş burakmasın
ben e2 ve p4 baktırmıyıcam lazımsız biliyorum onu zaten bir tek progesteronun dozunu deyişiyorlar onunda iyi salgılanmasını göruyorum sıcak basmalardan
4 estrofem ve 9 progestan fitil folik asit,prednol16 mg,clexan,neupogen bunlar göbekten
dün akşam bir gerginlik vardı rahimde onun dışında bir şey yokZaza var mı hissettiğin bişiler tatlım?
bugün senin 6 günün transfer sonrası her halde bebişler tutunduğu yere derin gömülüyorlar inşallahBugün adet sancısı gibi ara ara ağrı giriyornie ki
Çok ağır şeyler kaldırmıyorsun bir tek onun haricinde normal yaşantınıza devam edin demişlerdi bana..Kızlar yumurta donasyononundan sonra neler yapıyorsunuz dikkat etmemiz gereken birşey var mi sürekli yatmamız gerekiyor mu yoksa normal devam mi ediyoruz eskisi gibi
Anladm inşallah hayırlısı olurÇok ağır şeyler kaldırmıyorsun bir tek onun haricinde normal yaşantınıza devam edin demişlerdi bana..
Ben de sabah 4 akşam 4 estrofem, prednol 16 mg, progestan 2 ampul kalçadan iğne akşam. Clexan sabah akşam göbekten , birde vajinal jel gündüz, solgar c vitamin ve aynı marka formula v vitamin4 estrofem ve 9 progestan fitil folik asit,prednol16 mg,clexan,neupogen bunlar göbekten
ben hiç yatmıyorum hata dünden çalışıyorumKızlar yumurta donasyononundan sonra neler yapıyorsunuz dikkat etmemiz gereken birşey var mi sürekli yatmamız gerekiyor mu yoksa normal devam mi ediyoruz eskisi gibi
İnşalla cnm ya biraz keyifsizim 2 gündür. İnşallah stres fln bişi olmazbugün senin 6 günün transfer sonrası her halde bebişler tutunduğu yere derin gömülüyorlar inşallah
Ben normalde çalışmadığım için evdeyim akşamları iğneme yürüyerek gidiyorum geliyorum. 20 dakka gidiş oluyor. Ağır kaldırmıyorum.Kızlar yumurta donasyononundan sonra neler yapıyorsunuz dikkat etmemiz gereken birşey var mi sürekli yatmamız gerekiyor mu yoksa normal devam mi ediyoruz eskisi gibi
Keşke öyle yapmasaydın etkiler belki dikkat et arkadaşım Allah emeğini boşa vermesinben hiç yatmıyorum hata dünden çalışıyorum
sadece kendimi yormamaya çalışıyorum
dün iş çıkışı markete girdi ağır poşetlede eve geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?