Hiç donmus embriyon yokmuydu arkadaşım bir daha transfer olanileceğin Kıbrıs’ta bunu nasıl yapmazlar anlamadım ben çok şanslıklık olmus umarım tekrar deneyecek maddi manevi gücü bulursun
Maalesef donmuşunuz yok dediler.. valla ben de hiç bilmiyorum nasıl oluyor.. kısmet değilmiş herhalde diyorum ben de.. inşallah canım çok sağoll..

amin canım allahım hiç kimsenin kucağını boş burakmasın
ben e2 ve p4 baktırmıyıcam lazımsız biliyorum onu zaten bir tek progesteronun dozunu deyişiyorlar onunda iyi salgılanmasını göruyorum sıcak basmalardan

Doktor dedi elimizden geleni yaparız diye ama ne kadar olabilir ki .. ve tekrar oraya gitmeyi de düşünmüyorum açıkçası... bakalım zaman ne gösterir.. hayırlısı..
israrla git ve indirimini iste vermeseler başka yer düşün

Canım benim o4 sorunum olmuştu iğneye fönmüştük 5. Gün oyüzden dedim tabi senin kararın açıkcası Z Zaza74 bu arada canım protokol nasıldı senin kaç estrofem ve progestan mı jelmi canım? Neler kullandın kaçar adet yazarmısın acaba

4 estrofem ve 9 progestan fitil folik asit,prednol16 mg,clexan,neupogen bunlar göbekten

Kızlar yumurta donasyononundan sonra neler yapıyorsunuz dikkat etmemiz gereken birşey var mi sürekli yatmamız gerekiyor mu yoksa normal devam mi ediyoruz eskisi gibi

Kızlar yumurta donasyononundan sonra neler yapıyorsunuz dikkat etmemiz gereken birşey var mi sürekli yatmamız gerekiyor mu yoksa normal devam mi ediyoruz eskisi gibi
Çok ağır şeyler kaldırmıyorsun bir tek onun haricinde normal yaşantınıza devam edin demişlerdi bana..

4 estrofem ve 9 progestan fitil folik asit,prednol16 mg,clexan,neupogen bunlar göbekten
Ben de sabah 4 akşam 4 estrofem, prednol 16 mg, progestan 2 ampul kalçadan iğne akşam. Clexan sabah akşam göbekten , birde vajinal jel gündüz, solgar c vitamin ve aynı marka formula v vitamin

ben hiç yatmıyorum hata dünden çalışıyorum
sadece kendimi yormamaya çalışıyorum
dün iş çıkışı markete girdi ağır poşetlede eve geldim

Ben normalde çalışmadığım için evdeyim akşamları iğneme yürüyerek gidiyorum geliyorum. 20 dakka gidiş oluyor. Ağır kaldırmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…