- 27 Aralık 2017
- 159
- 107
- 18
- 35
Iğne mi vuruluyor ne icinBen normalde çalışmadığım için evdeyim akşamları iğneme yürüyerek gidiyorum geliyorum. 20 dakka gidiş oluyor. Ağır kaldırmıyorum.
Progestanı ampul olarak verdiler bana 2 ampul aynı anda akşamlarıIğne mi vuruluyor ne icin
Hakkımızda hayırlısı olsunProgestanı ampul olarak verdiler bana 2 ampul aynı anda akşamları
tutunan embiyoyu hiç bir kuvet düşüremez-))Keşke öyle yapmasaydın etkiler belki dikkat et arkadaşım Allah emeğini boşa vermesin
Aminnnn hepimizin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun
Orası da doğru ama korkuyor insan yanlış birşey yaparım da etkiler belki diye =(tutunan embiyoyu hiç bir kuvet düşüremez-))
boş şeylerdi her şey sadece çok yormamak lazım kendini
15 tüp bebek denemesinden sonra insan arsızlaşıyor-))Orası da doğru ama korkuyor insan yanlış birşey yaparım da etkiler belki diye =(
onun ağrusı sızısı çok oluyor allah eziyetinin karşılığını versinProgestanı ampul olarak verdiler bana 2 ampul aynı anda akşamları
Gerçekten 15 defa tüp bebek mi yaptırdınız15 tüp bebek denemesinden sonra insan arsızlaşıyor-))
Ne gibi ağrı oluyor vurulan yer mi yoksa vücutta bi ağrı mionun ağrusı sızısı çok oluyor allah eziyetinin karşılığını versin
burda öyle arkadaşlar varki sayısını bile kayb etmiş kaç kere yaptırdı diyeGerçekten 15 defa tüp bebek mi yaptırdınız
yağlı iğne olduğu için emilimi zor ve yeri ağrıyorNe gibi ağrı oluyor vurulan yer mi yoksa vücutta bi ağrı mi
burda öyle arkadaşlar varki sayısını bile kayb etmiş kaç kere yaptırdı diye[/QUOTE
Rabbim yardım etsin sabır versin çok zordur onlar içinburda öyle arkadaşlar varki sayısını bile kayb etmiş kaç kere yaptırdı diye
Göbekten mi vuruluyor kalçadan miyağlı iğne olduğu için emilimi zor ve yeri ağrıyor
Evet öyle malesefonun ağrusı sızısı çok oluyor allah eziyetinin karşılığını versin
Kalça bu. Göbekten olan kan sulandırıcı onu da sabah akşam vuruyorumGöbekten mi vuruluyor kalçadan mi
Canım iğne yerlerin acıyor her iki taraftanda yapıldığı için oturmak yatmak eziyet. İğne yapılırkende acıyor yağlı olduğu için ve benimki 2 ampul olduğu içinde sanırımNe gibi ağrı oluyor vurulan yer mi yoksa vücutta bi ağrı mi
İnşallah son ve başarılı deneme olacak :)15 tüp bebek denemesinden sonra insan arsızlaşıyor-))
Her dk yeni şeyler duyup öğreniyorum beler yaşayacağımı çok merak ediyorum Allah sabır versin hepimizeKalça bu. Göbekten olan kan sulandırıcı onu da sabah akşam vuruyorum
Inşallah:)İnşallah son ve başarılı deneme olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?