çok bilgi alındıkca işlerde ters gidiyor en iyisi hiç bir şey bilmemek ve doktor ne dedi onu yapmakAYnen yaşımız, geçmişimiz, sorunumuz hep farklı. Kan pıhtılaşmasında kaç seçenekte taşıyıcı olmamız bile farklıdır. Bencede doktorunuza güvenin ama azıcık sorgulamakta da fayda var
çok geçmiş olsun direk respirator organını temiz tut deniz suyuyla günde 3-4 defa temizle ardında propoli burun sprey kullan propolis ve okaliptus karışımı karbonatlı su yap gargara 4-5 defaKızlar çok fena grip oldumnormalde bu kadar şiddetli grip olmamıstım şimdi bu duurmda ne yapabilirim meyve yemekten başka bilmiyorum
Canımsın zazacım çol sağol arkadaşım tamamdır hepsini yapacağım :)çok geçmiş olsun direk respirator organını temiz tut deniz suyuyla günde 3-4 defa temizle ardında propoli burun sprey kullan propolis ve okaliptus karışımı karbonatlı su yap gargara 4-5 defa
propoli boğaz spreyide al boğazına günde 3-4 defa püskürt
c vitamini 1000 mg çinkolu suda erit iç günde 2 defa
ateşin olursa parol ve ya minoset
bol sıvı tüket bal limon idrardan attır virüsü
güzelce dinlen ve besin al
sizi takip eden doktor tabiiki karışamaz nerede ne yaptıracağınıza sadece kontrol edicek rahim durumunuzu ultrasondaKızlar buradaki dr mu ayarlıyor şimdi ben gittim mesela bir dr a ona kibrisda şuraya yaptirmak istoyorum mu diyorum bana yardım edin
Genelde doktorlar gyno life kataloğunu veriyor ama siz de araştırıp tercih edebilirsiniz türkiye de sadece sizi hazırlıyor onun dışında size karışmıyorKızlar buradaki dr mu ayarlıyor şimdi ben gittim mesela bir dr a ona kibrisda şuraya yaptirmak istoyorum mu diyorum bana yardım edin
arkadaşım araştır hangi merkez içine sinerse orda yaptırGenelde doktorlar gyno life kataloğunu veriyor ama siz de araştırıp tercih edebilirsiniz türkiye de sadece sizi hazırlıyor onun dışında size karışmıyor
Ay evettttt cd56 da ben kafayı yiyordum bu yüzden hiç bilmemek en iyisiçok bilgi alındıkca işlerde ters gidiyor en iyisi hiç bir şey bilmemek ve doktor ne dedi onu yapmak
yok bizimki kendi belirledi hangi merkez olduğunusizi takip eden doktor tabiiki karışamaz nerede ne yaptıracağınıza sadece kontrol edicek rahim durumunuzu ultrasonda
Benim dr um yolladı ilaç protokolünü kendi yaptı o tarafı işe karıstırmadı hiç sadece transferi orda olmuş oldum türkiye de ki dr um belirlediği tedaviyi uyguladım uygulamaya devam ediyorumKızlar buradaki dr mu ayarlıyor şimdi ben gittim mesela bir dr a ona kibrisda şuraya yaptirmak istoyorum mu diyorum bana yardım edin
Aynen benimde bu şekildeBenim dr um yolladı ilaç protokolünü kendi yaptı o tarafı işe karıstırmadı hiç sadece transferi orda olmuş oldum türkiye de ki dr um belirlediği tedaviyi uyguladım uygulamaya devam ediyorum
Canım 2. Gün ve 3. Gün kasık batmaları oldu. 5. Günden sonra adet sancısı gibi oldu.:.. aynı belirtiler. :))))) Bişi saha döylicem söylim mi :)artemis bir belirtin varmı
benim dün 3 gündü akşamdan sağ sol kasığımda batmalar başladı ara sıra bugünde adet gibi ağrım oldu ay inşallah tutunuyor bana
progestoren hormonu derken ne kullanıyorsunuz? İğne mi?Arkadaşlar tedaviyi olduğunuz klinikteki doktorunuz belli bir ilaç protokolü uyguluyor ancak sizi tr de takip eden kadın doğumcunuzun dediğini yapmakta fayda var mesela ben hit de oldum bana 12.haftada progesteeon hormonunu bırakmamı söylediler ancak suan 33. Haftnın içinde olmama rapmen doğuma kadar bırakmamam gerektiğini söyledi kadın dogumcum. Estrofemi bir an da kesmemi söylediler ancak ben haftada birer birer azaltarak kestim. Demem o ki klinikte ki doktorunuz belli bir prosedür takip ediyor ama kendi kadın dogumcunuz durumunuzu anlattığınız takdirde daha özel ve kişisel bir tedaviyi uygun görüyor.aklınızda bulunsun. Ayrıca yeni transfer olacak arkadaşlar ya da zaza gibi yeni olmuşlar kendinizi asla kasmayın rahatça dolanın gezin bolca yürüyün çay kahve kısıtlamasın gitmeyin çok aşırı sıcak banyo, tuvalette ıkınmA,sigara, ve aşırı yük taşımaktan kaçının. Bunun dışında yataktan kalkmanız inemniz çıkmanız bebeğinizi asla düşürmez. Tecribeyle sabittir..umarım bol bebekli bir 2018 bizleri bekler
Ben progestan 200mg.kullandım.progestoren hormonu derken ne kullanıyorsunuz? İğne mi?
Ama tabiki bu doktorunuzun size önerdiği doz ve şekilde olmalı. Ben sabah akşam bir tane alıyordum ilk zAmanlar. Şimdi bir tek gece yatarken bir tane vajinal yoldan kullanıyorum. Uc hafta boyunca da bır keereye mahsus olmak üzere proluton depot vuruldum. Ama benim durumum daha önce erken doğum yaptığım için tedbir Maçlı doktor kullandırdı. Herkesin özel durumunu kendi kadın dogum doktoru daha iyi bilip ona görre uygulaama yapmalı arkadaşlar.progestoren hormonu derken ne kullanıyorsunuz? İğne mi?
Evet herkese göre değişir tedavi sadece iğne çok can acıtıcı ya sonuçta o yüzden merak ettim ben.Ama tabiki bu doktorunuzun size önerdiği doz ve şekilde olmalı. Ben sabah akşam bir tane alıyordum ilk zAmanlar. Şimdi bir tek gece yatarken bir tane vajinal yoldan kullanıyorum. Uc hafta boyunca da bır keereye mahsus olmak üzere proluton depot vuruldum. Ama benim durumum daha önce erken doğum yaptığım için tedbir Maçlı doktor kullandırdı. Herkesin özel durumunu kendi kadın dogum doktoru daha iyi bilip ona görre uygulaama yapmalı arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?