Doğru diyorsun umutum sadece kıyamadım 9 embriyoya ama o embriyoların belkide kaç kadının karışık donmuş yumurtasından artık allah biliyor
Kararımı verdim
iki doktor var aklımda ya firdevs yada mehmet kaptan
İkisiylede konuşup birine karar vericem
Firdevsin embriyoloğu iyi olduğunu duydum
Onu daha çok istiyorum
Bu işte embriyolog çok önemli

Bende Firdevs hanımı araştırıyorum onun ekibiyle görüşüyorum sizde öğrendiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. İnşallah bundan sonraki ilk denemenizde olur çok zor bir süreç

Z Zaza74 canim arkdasim yikildim resmen ağladim sinirden nasil diyeyim sana şimdi gūçlū ol diye o kadar umutluyduk ki çok ūzūldūm çok ((
Ahh savanam napsam olmuyor bu iş
Rahim kötü dediler tedavisini yaptım şimdide embriyo böyle oldu
Bazen diyorum belkide kısmetimde hiç anne olmak yok her halde ben bu kadar israrcıyım
Ama güçlü olucam
Toparlıyıcam

Zaza bende Hit e karar vermistim.Ama şimdi senin durumundan sonra kafam iyice allak bullak oldu.evet bu biraz şans işi mi bilmiyorum.ama gittiğiniz merkez iyi olur doktor ekip elinden geleni yapar olmazsa olmadı dersin.ama böyle ilgisiz olup kalitesiz embriyo koyduğu zaman daha çok üzülüyor insan.
Zaza diğer arkadaşlar sizce Hit ten vazgecmelimiyim daha baslamamisken.?

Bak canım ben hiti duydum ve direk ora gitim araştırmadan ama ilk giderken iyi paraya bakarak her şeyi iyi yapıyorlar
ama negativ olunca resmen eteklerinden yapışıyoruz
artık bize değer vermiyorlar
desem bir hit öyle haksızlık olur
her yer öyle aslında
birde bazen düşünüyorum belkide problem bende eşimde adamı haksız çıkardım
ama bir yerde direnirken dahada kötü oluyor her halde
iyi indirim yapıyor adam allah var yeni donöre 1000 euro aldı benden
bende olmadı ama okadar arkadaşlara yardım etti ve onlar bebelerine kavuştu
belkide şansızlık bende

Canım asla pes etme biz savaşçı anneleriz. Ben murat beyde denedim gerçekten çok profesyonel bi ekip sana da tavsiye ederim dualarımdasınız hep inşallah güze olacak sonu

Kızlar hite gitmedim kötü gitmeyin diyemem ama british Kıbrıstan murat beyi tek geçerim kesinlikle çok başarılı bi ekip her zaman hep yanımda oldular murat bey ne zaman arasam dönüş yaptı allah ondan razı olsun

canım çok üzüldüm gerçekten..Allah bundan sonrakine can versin inşallahh..

Zazacım hayırlısı böyleymiş hep aklımdaydın ama girip bir yazamadım sana bir sıkıntı var başımızda o sebeple kusura bakma canım arkadaşım. Yenide bereket olsun hayır olsun arkadaşım inş sıfırdan başlayarak herşey çok yolunda gidecek olacak kuzum ben çok inanıyorum

Zaza şansızlık olarak düşünmec canım, sadece sorunun ne olduğunun tespit edilememesi olarak değerlendir bence..Belki sadece bazı koşullar bir araya gelemedi..Bir öncekinde rahimde sıkıntı vardı, emb. iyi idi. Şimdi rahim düzeldi ama emb. kötü..O yüzden eğer deneyecek gücün varsa maddi olarak, manevi olarak hemen toparlanıp farklı bir merkezde tüm bu koşulları bir arada barındıran deneme yapman daha iyi olabilir zazacım... Hemde rahim toparlanmışken hiç bekleme kuzum.. Eşinede takviyeye başlayabilirsin, biz proxeed kullandık morfolojiyi bayağı düzeltti..Sende yoga, nefes terepileri, hafif yürüyüş yapsan hem kan dolaşımı için hemde stresi kontrol etmen için çok faydalı olabilir. Ben infetility yogaya başladım çok çok iyi geldi, kendimi daha dinç ve rahat hissediyorum...
Tabi ne yapsak garantisi yok ama donosyanda şans bu kadar yüksekken beklentide çok yüksek oluyor doğal olarak...Ama senin sanırım orada 3 donmuşun daha kaldı..Belki maddi olarak zorlamazsa onlarıda alabilirsin, sonra başka bir merkeze geçebilirsin...
İnşallah her şey çok çok güzel olsun, şans hep yanımızda olsun...

Merhaba ben donasyon tedavisi görüyorum dönörümden 4yumurt dondurduklarını söylediler 9yumurtadan 4 adet kalmış cok az değilmi bu sayı

Z Zaza74 canim arkdaslarinda dediği gibi pes etmek yok olacak inşallah bu arada arkdaslar bilmiyorum inaniyormusun ama ben bulunduğum ūlkede 1 yil haftada 3 gūn akupuntura gittim hem migren hemde bebek tedavisi icin ben inandigim icin ve yapan kisi profosyonel di cok etkilenmistim yardimi olur diye yaziyorum o hep şöyle diyordu kan dolaşimi hamilelikte en önemli şey önce onu halletmek lazim ve sonra rahim ...

Yaaa halilin ne dediğini ne yaşattığını unut zazacım bu klinikteki yaşadıkların üç aşağı beş yukarı aynı seninle yeni bir yerde ki dr firdevsi duydm bende gayet başarı oranı yüksek oradı olabilir orda dene kendini umutsuzşuğa bunklinik soktu farkındayım benimde senle üç
Aşağı beş yukarı herşey aynı ama şunu gördüm halende görüyorum senin sonucunda dahi bunu gördüm halilin klinkte sorun embriyolar da sıkıntı bak hijyende yok embriyolarda toplama tamam taze olmayabilir artık bildiğim kadarıyla hepsi dondurulmuş kullanıyor ama düzgün olması önemli kaliteli olması önemli o değil bunuda başka klinikte dene ve sakın öyle düşünme anne olmak belkide herkesden çok bizim hakkımız bukadar çaba özveri canım çaresiz hissetme bir daha dene bak herşey farklı olunca nasıl olucak allahın izniiyle

Kızlar bugün on tedaviye başladım hepiniz dua edin çok stresleyim gerginim.Allah isteyen herkese nasip etsin tutan arkadaşlarım için çok mutluyum yeniden denemek zorunda kalanlar için çok üzgün. Bende hepinize dua ediyorum hepimiz için hayırlısı olsun

Hayırlı olsun Karanfil...Ön tedavi derken ne yapılacak transfer içinmi hazırlanmaya başladın....

Çok dipte olduğum bir zamanda bir şey duymuştum... eğer Allah içimden anne olma isteğini almıyorsa, bu kadar anne olayım diye içim kavruluyorsa. Verecek demektir. Eğer Allah beni anne yapmayacak olsaydı bunları hissetmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…