- 4 Kasım 2017
- 307
- 338
- 18
- 37
Çok üzüldüm. Oysa belirtiler nasıl da aynıydı.Kizlar kan verdim ve sonuc 0
Bildiyiniz hiç tutunmamış
Yeniden başlıycam artık
İlaçları bıraktım
Adet olunca yine doktoruma gidicem ofis histeroskopi yapsın
Yeni donörle yola çıkıcam
Zaten bu donörün ne freşlerinden nede donmuşlarından bir şey olmadı
Allah sağlık nasip etsin inşallah önce :) teşekkür ederim :) sağlıklı gebelikler nasip etsin sana da. Hastanede misin halatebrikler arkadasim degerin cok iyi ikiz olabilir benim 12 ci gunu degerim 866 idi ikiz
Aminnnn inşallahArtemsi allahim kucağına almayi nasip etsin
Gözünaydin olsun artemis,saglikli gecirecegin 9 ay diliyorum hamimeligin icin.Saglikla kucagina alirsin bebegini icimden tek erkek olcagi geciyor : ).Bundan sonra stresden uzak ve olabildigince rahat ol ki bebeginde huzurla buyusun karninda.Degerin cok iyi bir hafta on gun sonra keseyi gorebilirsin ve ardindan o muhtesem sesi duyacaksin.tekrar hayirlisi olsun kuzunÇok teşekkür ederim :)
Inşallah olur emeğiniz boşa gitmesin canlarım darısı da benim basima olsun insallah hayırlısıylaZaza bu yolda umut etmek ve umutsuzluk arası bir yerde olmak gerektiğini hep biliyorum. Ama belirtilern bana benimle aynı geliyor. Umarım hamileyizdir
Zazacigim cok uzuldum senin kadar cok istiyordum o guzel haberi almani.Aslinda transfer de embriyolarla ilgili aksilik beni cok huzursuz etmisti ve aklimda soru isaretleri olusmust fakat seni olumsuz etkilemek istemedigim icin birsey yazmadim.once tek embriyo vermeleri sonra bir embriyonun cizulurken bizulmasi ve tekrar donmesi gibi sacma sapan aciklama beni tatmin etmeyen aciklamalar.Lutfen artik ayni yerde denemekten vazgec,uyguna yapsalarda her defasinda buyuk mevlalar oduyorsun.Ayni hatayi ben yaptim ve sende yasadiklarimi biliyorsun.O kadar emegin bosa gitti ben senden kaynakli oldugunu hic dusunmuyorum.Tamamen embriyolarla alakali.Bir merkezde 3 kez ust uste negatif alinirsa bir daha orda denemenin anlami yok.Tekrarliyorum lutfen artik baska merkez dene ucak parasi,yemeicme, konaklama derken her defasinda harcadigin parayi dusun.Gercekten cok uzgunum canimKizlar kan verdim ve sonuc 0
Yeniden başlıycam artık
İlaçları bıraktım
Umut çok teşekkür ederim. Gönlümden hep bir kız geçmişti ama bunca Yolu böyle gelmiş ve hala da iğnelerden delik deşik olmuş popoma bakınca Allah sağlık versin diyebiliyorum sadece :)Gözünaydin olsun artemis,saglikli gecirecegin 9 ay diliyorum hamimeligin icin.Saglikla kucagina alirsin bebegini icimden tek erkek olcagi geciyor : ).Bundan sonra stresden uzak ve olabildigince rahat ol ki bebeginde huzurla buyusun karninda.Degerin cok iyi bir hafta on gun sonra keseyi gorebilirsin ve ardindan o muhtesem sesi duyacaksin.tekrar hayirlisi olsun kuzun
AMin hayırlısı olsun inşallah Allah yardımcımız olsunInşallah olur emeğiniz boşa gitmesin canlarım darısı da benim basima olsun insallah hayırlısıyla
Allah gonlundekni saglikla versin ama degerin kese tek ise erkek bebegi degeri : ) Butun cektigin eziyetlerin mukafati su an karninda acilar viz gelir hepsi unutulcak inan.Popondaki igne deliklerinin yerinde guller acicak artik : ) Allah kuzunu kucagina almayi nasip etsinUmut çok teşekkür ederim. Gönlümden hep bir kız geçmişti ama bunca Yolu böyle gelmiş ve hala da iğnelerden delik deşik olmuş popoma bakınca Allah sağlık versin diyebiliyorum sadece :)
Canm çok üzüldüm inan herkes için dua ediyorum ama sende umudunu yitirme tekrar tekrar dene Rabbim bi gün hepimize nasip edecek inan buna. Sen hangi merkezde yaptirmistin hangi doktorduKizlar kan verdim ve sonuc 0
Yeniden başlıycam artık
İlaçları bıraktım
Aminnnnn :)Allah gonlundekni saglikla versin ama degerin kese tek ise erkek bebegi degeri : ) Butun cektigin eziyetlerin mukafati su an karninda acilar viz gelir hepsi unutulcak inan.Popondaki igne deliklerinin yerinde guller acicak artik : ) Allah kuzunu kucagina almayi nasip etsin
inan dediğini düşünüyorumZazacım çok üzüldüm ama sana birşey dicem yanlış anlamazsan eğer tekrar aynı kliniğemi gitmesen acaba halil bey iyi bi doktor ama artık ekibi iyi değl bak yeni yer yeni şansmı yapsan acaba tabi en iyisini sen bilirsin ama
canım çok teşekkür ederimÇok çok üzüldüm kuzum..Nedesem bilemiyorum, allah kimseye yaşatmasın...Çok üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum....
Zazacım miniemouse katılıyorum eğer tekrar başlayacaksan farklı bir merkez hem belki seni biraz ferahlatır, belki lab. vb farklılık iyi gelir. Birde eşinin durumu nasıl bilmiyorum ama bu sefer başlamadan onada takviyeler yapsan, en azından onunla ilgili bir durum varsa bilinmeyen, onu elemiş olursun...Birde akapunktur gibi tedaviler iyimidir bilmiyorum ama rahim için oldukça iyi geldiğini söylüyorlar..Birde bu tür alternatif bir takviyemi denesen...Eğer düşünürsen bahçecide bildiğim bir iç hastalıkları uzmanı var iyi bir doktor ama akapunkturla uğraşıyor...Sana onun telefonunu verebilirim...
Zaza canım Allah her şeyin Hayırlısı ni nasip etsin umidimizi hiç kaybetmeyecegiz vardır bunda da bir hayır allahım kimsenin kucagini boş birakmasincanım çok teşekkür ederim
akapunkturu hiç sevmem
bir kere denedim dellendim
canım 7 tane iyi kaliteli embriyoyu kaç kere denedin halildeZ Zaza74 zazacım bak bu arada ben halil beyden başıma geleni anlatayım ilk gittim 5.500 euro ödedim ve 7 tane birinci sınıf embriyoydu olmadı şimdi tekrar gitmem için bana 3.000 euro fiyat verildi ve gitmedim neden biliyomusun çünkü halil bey vicdanlı bir doktor olabilir iyi bir doktorda olabilir ama ekibi protokolü inan yetersiz ben seni etkilemek istemem ama başımdan geçeni anlattım maddi olarak en bitik halimdeyüm şuan düşün 3.000 euroya gitme imkanım varken en yok günümde 6.500 euro verdim başka bi klinikle anlaştım sadece inancım olmadığı için ve talihsizlik yaşadığım biyer olduğu için çekindim sendemi acaba değişiklik yapsan dedim ama üzülme rabbim bukadar emeğini görüyor bunun karşılığını sana bir evlat olarak vericek üzülme biliyorum çok zor yaşayan anlar ilk bikaç gün insan uyanmak istemez herşey batar ümitsizliğe kapılırsın ama geçiyor bu defa hazırlığını farklı yap canım akapuntur ben yaptım mesela evet gebelik oldu fakat düşük oldu benim prolaktinim yükselmişti düşük gerçekleşti deneyebilirsin bu tip alternatifleri belki iyi gelir
aynen bu 3-4 günler duyduğum batmalar neydi acaba hep düşünüyorumÇok üzüldüm. Oysa belirtiler nasıl da aynıydı.gerçekten üzüldüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?