Allah yardımcın olsun arkadaşımKızlar bugün on tedaviye başladım hepiniz dua edin çok stresleyim gerginim.Allah isteyen herkese nasip etsin tutan arkadaşlarım için çok mutluyum yeniden denemek zorunda kalanlar için çok üzgün. Bende hepinize dua ediyorum hepimiz için hayırlısı olsun
Belli ki guclu bi kadinsin zaza. Kismetin baska yerde belki de. Hayirlisiyla insallah kavusursun en kisa zamandaAhh savanam napsam olmuyor bu iş
Rahim kötü dediler tedavisini yaptım şimdide embriyo böyle oldu
Bazen diyorum belkide kısmetimde hiç anne olmak yok her halde ben bu kadar israrcıyım
Ama güçlü olucam
Toparlıyıcam
Fikrini degistirdigine sevindim canim.Yeni bir merkez yeni umutlara yelken acicaksin inan bu kez hersey farkli olacak.kendindeki olumlu psikolojik degisikligi bile fark edeceksin.Burdaki kadinlarin anne olmalari bircok kadindan daha cok hakki.kimi anne olmanin mucadelesini verirken kimse kadinlar dogurduklari bir gunluk cocugu cope atiyor.Bizler mucadeleci ve ozel anneleriz Allah bu cabalarimizi bosa cikarmiycaktir.Sen ve mutlu cadele eden butun kadinlar sonunda bebeklerine kavusacaktir.Yeterki dogru ve guvenilir bir merkez olsun.Doğru diyorsun umutum sadece kıyamadım 9 embriyoya ama o embriyoların belkide kaç kadının karışık donmuş yumurtasından artık allah biliyor
Kararımı verdim
iki doktor var aklımda ya firdevs yada mehmet kaptan
İkisiylede konuşup birine karar vericem
Firdevsin embriyoloğu iyi olduğunu duydum
Onu daha çok istiyorum
Bu işte embriyolog çok önemli
Hayirlisi olsun Karanfil insallah bu kez bebegine kavusursun.Sakin stres yapip vucudunu kasma.Bu kez olumlu sonuc alip hamile olcagina konsantre olur.Allah yardimcin olsunKızlar bugün on tedaviye başladım hepiniz dua edin çok stresleyim gerginim.Allah isteyen herkese nasip etsin tutan arkadaşlarım için çok mutluyum yeniden denemek zorunda kalanlar için çok üzgün. Bende hepinize dua ediyorum hepimiz için hayırlısı olsun
Hangi merkez
bende. Aynı merkezde oldum 8 tane kalmıştı en sona. 1 tane bile yeter aslında ama 4 ü de kaliteli mi?Gynolife
Amin hepimizin inşallah umutcumHayirlisi olsun Karanfil insallah bu kez bebegine kavusursun.Sakin stres yapip vucudunu kasma.Bu kez olumlu sonuc alip hamile olcagina konsantre olur.Allah yardimcin olsun
Sağol arkadaşım hepimizin olsunAllah yardımcın olsun arkadaşım
10 günlük bir tedavi süreci rahimi hazırlıyoruz şu anHayırlı olsun Karanfil...Ön tedavi derken ne yapılacak transfer içinmi hazırlanmaya başladın....
Evet bu çok önemli bizde sperm için herşeye bakıldı bir problem çıkmamasına rağmen yumurta donasyonuna başlamadan önce yinede sperm kuvvetlendirici ilaçlar, balık yağları, vitaminler verdiler.Merhaba herkese
Bende 2 defa yumurta donasyonu denedim ve negatif aldım. İyi sayida yumurta toplanıp iyi dollenme sine ragmen her iki denemede de 5. Gune az sayıda embriyo kaldı ve sorunun spermde olabileceği düşünüldü. Biz hep sorunu sadece kendimizde zannedip ona göre tedavi oluyoruz ve ciddi paralar harcıyoruz. Size tavsiyem arkadaşlar sorun olmasa bile sperm lere mutlaka baktırın. Bizde sorun sperm dna sinda çıktı ve şimdi sperme yönelik tedavi yaptırıp ımsı ve benzeri bir teknikle yaptırmayı planliyoruz. Türkiye de veya kibrista sperm dna sina başarısiz tüp bebek tedavilerinden sonra bakılıyor. Bu konuyu deneyimlemis biri olarak tavsiyem lütfen herşeyden emin olduktan sonra tedavinizi yaptırın. Artık yine olmuyorsa takdiri ilahi diyecek birşey yok. İns isteyen hakeden herkes annelik duygusunu yaşar.
Sevgiler
Normal spermiyogram dan çok farklı bir test bu. Onda hiç bir problem olmamasına rağmen bizde 2. Denemede vitamin kullandik ama yeterli gelmedi malesef problem dna da olduğu için daha uzun süreli bir takviye tedavisine ve sperm lerin daha dikkatli seçildiği ımsı gibi farklı bir tüp tedavisini ihtiyaç oluyor. bu arada siz hamilesin sanırım çook ama cok sevindim adınıza. Sağlıkla kucaginiza alın insEvet bu çok önemli bizde sperm için herşeye bakıldı bir problem çıkmamasına rağmen yumurta donasyonuna başlamadan önce yinede sperm kuvvetlendirici ilaçlar, balık yağları, vitaminler verdiler.
az olsun bereketli olsun kuzum hiç öyle şeyleri kafana takmaMerhaba ben donasyon tedavisi görüyorum dönörümden 4yumurt dondurduklarını söylediler 9yumurtadan 4 adet kalmış cok az değilmi bu sayı
yarin cikiyorum durumlar iyi simdilik sagolAllah sağlık nasip etsin inşallah önce :) teşekkür ederim :) sağlıklı gebelikler nasip etsin sana da. Hastanede misin hala
ah zazacigim allah veriyo korkma ama en uygun zamani bekliyo birazda surunduruyo insallah bidahasinda kal hamis ve baska biryerde yaptir allah yardimcin olsun valla cok uzuldum arkadasimAhh savanam napsam olmuyor bu iş
Rahim kötü dediler tedavisini yaptım şimdide embriyo böyle oldu
Bazen diyorum belkide kısmetimde hiç anne olmak yok her halde ben bu kadar israrcıyım
Ama güçlü olucam
Toparlıyıcam
benim eşiminde dna hasarı çıktı ama doktor tüp bebeğe yeterli sayısı var dediNormal spermiyogram dan çok farklı bir test bu. Onda hiç bir problem olmamasına rağmen bizde 2. Denemede vitamin kullandik ama yeterli gelmedi malesef problem dna da olduğu için daha uzun süreli bir takviye tedavisine ve sperm lerin daha dikkatli seçildiği ımsı gibi farklı bir tüp tedavisini ihtiyaç oluyor. bu arada siz hamilesin sanırım çook ama cok sevindim adınıza. Sağlıkla kucaginiza alın ins
Genetik testlerden mi bahsediyorsun? Galiba hamileyim :) şuan henüz alışamadım. Dilim dönmüyor hala . 15 gün sonrası için çağırdı doktor . Kese bebek kalp atışı kaç tane hepsini görelim diye. Allah yardımcımız olsun hepimizinNormal spermiyogram dan çok farklı bir test bu. Onda hiç bir problem olmamasına rağmen bizde 2. Denemede vitamin kullandik ama yeterli gelmedi malesef problem dna da olduğu için daha uzun süreli bir takviye tedavisine ve sperm lerin daha dikkatli seçildiği ımsı gibi farklı bir tüp tedavisini ihtiyaç oluyor. bu arada siz hamilesin sanırım çook ama cok sevindim adınıza. Sağlıkla kucaginiza alın ins
İyi bari az daha beklesin kuzular :)yarin cikiyorum durumlar iyi simdilik sagol
O sigarayı bırakmak çok zor valla. Ama deki ona 3 gün.. sadece 3 gün içmediğinde gidiyor bağımlılık :) benim eşimde hiç bırakmadı sayısı çok iyi değildi, anormal morfoloji çok yüksekti, hareketli azdı ama doktor bizede tüp bebeğe yeterli demiştibenim eşiminde dna hasarı çıktı ama doktor tüp bebeğe yeterli sayısı var dedi
sigarayı burak dedi ama zıkımı burakamıyor,
zaten sigarayı bir buraksa direk hem dna hasarı düzelir hem sayısı artar
bizimkinin sperm sayısı 5-7 mln
ohh rahatlatın beni yoksa onudA kafaya takmıştımO sigarayı bırakmak çok zor valla. Ama deki ona 3 gün.. sadece 3 gün içmediğinde gidiyor bağımlılık :) benim eşimde hiç bırakmadı sayısı çok iyi değildi, anormal morfoloji çok yüksekti, hareketli azdı ama doktor bizede tüp bebeğe yeterli demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?