CAnım ben 6 gün falan kalmadım. Sizin sperm donasyonu mu? Bir gün eşim gitti sperm verdi aynı gün geldi. Transfer için akşam gittik otelde kaldık sabah merkeze gittik transfer oldu akşam geri döndük.

Benim sperm donasyonu canim iki kere gitmemiz gerekecek 1000 Euro cok fazla karsilayamicam bu yuzden yumurta toplatcam sonra transfere gitcem umarim 2 kere ucak yolculuğu sorun olmaz

bahceci simdiki adi british zehra hanima ilk donasyon iki konuldu ikiside tuttu 4 dondurulmusumuz var 5ci gunu embriyosu
Canım Bahçeciden bahseder misin biraz, ben 2016 yazında Murat by le görüşmüştüm eşimle birlikte, çok beğenmiştik doktoru ama hastane ortamı fiziksel şartlar çok kötü göründüğü için vazgeçmiştik. Senin nasıl işledi sürecin? Yere karar verme sürecindeyim de

kızlar british tüp bebek murat beyle görüştüm çok mutlu oldum doktorun hastalarla muhatap olması ve güzelce dinlemesi çok iyi bir şey
kızlar unutmayın donörün adetiyle ve sizi eşleştirmek çok zor eğer merkez direk başlıyorsa demeki dondurulmuş yumurta havuzundan alıyor
inanın sağlıkcıyım ve doktorların ve hemşirenin dilinden anlıyorum
ne yazıki kıbrısta çok merkezler öyle yapıyor
bir donöre yüklü hormon vurarak 30-50 yumurta toplayıp HAVUZ yapıb donduruyorlar
dondurulmuş yumurtadan işlem yapıb ve embriyoyu dondurmak artık kalitesini siz düşünün
yumurta zarı blast oluşanda trofablasta çevirir ve dondurulmuş yumurtanın zaten zarı sertleşiyor üstüne işlem yapıb embriyo olunca iyice kalınlaşıyor
trofablastında kalınlığı hetçingi zorlaştırıyor yani blastkistin duvar zarının delinmemesi
oda delinmese blast 3-4 güne bozuluyor
çok eminlikle freş donör yumurtası kullandıklarını güvenle söylüyor british
güvenmekten başka çare yok
hatta baş hemşire eylem hm geçen donörün tedavinin tam ortasında babası öldü kızcığaz gitti
hastayı arayıplar söylemişler ve tedaviyi iptal edip yeni donörle yola çıkmışlar

Zaza sence HIT dondurulmus mu yoksa taze mi kullaniyor?
Bende Hit e yogunlastim.acaba başlamadan merkez değiştirsem mi?bende murat beyden memnun kalmistim.ama pahalı geldi biraz bilmiyorum.acaba bunu düşünmekle hata mı ediyorum.

hit kesinlikle bana ikinci donör dediklerini dondurulmuş yumurta kullandı

eskiden ben başka merkezlerin ikinci donöre çok düşük indirim yapmalarına şaşıyordum
hit iyi indirim yapıyor diye ondan yapıştım
şimdi işin ne yerde olduğunu anladım
halilin bedava ve indirimli yaptığı tüm işlemler dondurulmuş yumurtalardan oluyor
inanın şimdi arasam halilin hemşiresini başlayalım direk başlarlar
bir donörle hastanın siklüslerini sinhrizasyon yapmak için en azından 2-3 ay önceden doğum kontrolerle ve baskılayıcılarla yapılması gerekiyor o bile zor ola bilir

canım ben eski yerlerini görmedim ama bi 7-8 ay olmuş sanırım taşınmışlar yeni hastaneleri çok büyük ve çok güzel çok bakımlı bi yer

benim bildigin eski hastanede oldu hastane durumu beni pek ilgilendirmiyordu acikcasi ben embriyologun iyi oldugundan emindim ve zehra hanima kanim isinmisti icimdeki sesi dinledim butun merkezlerle gorusmustum ama zehra hanima icim sinmisti iyiki oyle olmus icindeki sese kulak ver transferdede bismilah diye diye koydur sonrada ustune havuc suyu ic pek inemseme ben 3 saat sonra ucaga bindim bisey olmuyo korkma allah isterse tutuyo

zazacigim benim anladigima gore zaten oyle hepsi dondurulmus kullaniyor gerci benimkileri bilemem ama 5 gunlugune dondurmustuk rahimim yuzunden cok inceydi ama sana tavsiyem oraya gitme belkide artik yumurta veriyorlardi bukadar ucuza bide ben burda sordum bir hasta 23 yasinda 27 yumurtasi toplaniyor ve 11 tanesi anca 5 ci gune gidiyor bu kizin sorunu yumurtlarken 2 veya 3 ucuz oldugundan tup yaptiriyo tek bebis istediginden yani sorunu yok hatta coook yumurtasi var onun icin buurdaki doktorlar imkansiz dedi senin 12 yumurta 5 gun isine 10 saglikli yumurtadan 4veya 5 tanesi gider 5 ci gune benim 12 yumurtadan tabiki donorden bahsediyorum 6 tanesi gitti ki mucize arkadaslarimin 13 yumurtadan 4 u gitti dusun bir arkadasimin 13 yumurtadan 3 u 5 ci gune gitmisti hepside 23 ve 24 yasinda donorler

Zaza bende firej döner kullanıldı çünkü bana yasmin başlattılar adetimi o bayana göre ayarlandı hemen pat diye gitmedik yanî son ana kadar uçak bilet tarihi belli değildi yumurta toplamcağı gün gittik biz ama hiç görmedim nasıl nerde yapılıyo hep gözlerim o bayanı aradı ama göremedim 12 yum toplanmış 8 tane döllenmiş 5 tanesi blast olmuş bana adetimin 15. Günü transfer yapıldı yani benimle birlikteyse adeti 10 temmuzda yum toplandı kaç gün kullandı iğneleri 5-6 gün anca dimi hatta irem bana dediki firdevshanım sizin için çok özel bir donör seçti daha önce gebelik elde edilmiş o bayandan

adetin 15 günü çok erken transfer
doğayı takip etsek eğer 14 günde yumurta çatlasa onun döllenmesi ve rahime gelmesi 19-20 günlerde ancak oluyor
tabii progesteron kullandıktan 5 gün sonra implantasyon kapısı açılıyorda
ama ozaman estrofeme 10 gün kullanması az

İşte zazacım 10 temmuzda gittikoraya adetim 7 gün sürer benim 4 temmuzda adet oldum adetimin 2. Günü estrofem başlandı günde üç kez adetin 7. Günü konttrole gittimde rahim 4 dü ve estrofemi 9 çıkardı irem rahim 4 ken ili gün sonra kıbrısa gittik biz gittimde rahim 6 mıydı neydi teansferim adetimin 15. Günü oldu rahim 8.4 dü geç kalınlaştı ama erken yapıldı traansfer çünkü hep okuyorum transfer adetin 19-20-21 günler oluyolar niye bana bukadar erken yaptılar normalmi sence bu durum

Donörün yumurtaları erkenmi büyüdü neoldu ben anlamadım bu kadar erken trandfer olurmu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…