British e ücret ne kadar verdiniz??
Senin yaşın kaçtı ??

British e ücret ne kadar verdiniz??
Senin yaşın kaçtı ??

3800eur verdim
32 yaşındayım
Sperm donasyonu bizimki

Eşimin morfoloji %0 dı normal tüp bebekde hep düşük oldu kimyasal oldu oluşmadı yürümedi gebelik
Morfoloji hareketlilik çok önemli #zazacım

Zaza hala kararsiz misin. Ben de kararsiz kaldim. Fikirlerini paylasir misin. Diger forumlari da okuyorum her doktordan memnun kalan da var kalmayan da. British hastanesinin forumu var mi orayi da okumak isterim.

Allahım ya napıcam ben

Cnm morfoloji %0 ise hareketlilik yok demektir
Nasıl tutunma olacak
Tıbbi geçmişin var bilginde var araştır iyice
Vakit kaybın oluyor sadece
Bence git kıbrısa tüm tahlillerini al her klinikle yüzyüze görüş anlat durumunu bakalım ne dicekler birbirleri arasında çelişkiler var mı?
Değerlendir bence bu şekilde aklında soru işareti kalmaz

Zaza hala kararsiz misin. Ben de kararsiz kaldim. Fikirlerini paylasir misin. Diger forumlari da okuyorum her doktordan memnun kalan da var kalmayan da. British hastanesinin forumu var mi orayi da okumak isterim.
oku arkadaşım bu britishtende bir haber veri

acaba tesemi yapsalar eşime
hayadan alınan spermin dnası daha az hasarlı oluyormuş

artemisi sen gebesin çok şükür
senin eşininde sorunu vardı bir bakarmısın morfolojisi kaçtı

Tese iyi fikir aslında ama kabul edermi bizimki hayatta kabul etmezdi...zazacim iyi bir ürolog gittinizmi hiç ilaçla düzelme ihtimali yokmu...

Kızlar kaan Aydos çok iyi bir urulog internet ten Eşinizin sonuclarini gönderin o size dönüş yapiyor ozellikle dna hasar testi ile ilgili

Tese olabilir doktora sor
Ama teseden çıkanda aynı ise yum toplanmış olacak risk alman gerekiyor

Kaan aydosu bende duydum gidenlerde düzelme olan hastaları var.min 6 ay tedavi oluyor eşin
Bizde çok araştırdık ama ürolog doktor bize vakit kaybı dediği için direk tüp denedik olmadı donasyon zaten
Sende doktorlar ne diyor bu morfoloji durumuna önemli olan o aslında
Belkide sende bir sorun yok eşinden dolayı olmuyor

kızlar kaan aydosta gitik biz ama adam bize açık dedi eğer genç yumurta olunca erkeğin spermindeki hasarı tamir ediyor
bizde artık donasyonda sorun olmaz diye düşündük
ama yinede olmadı bu iş
birde kaan beyin bilgisayar üzerinden takibini hiç beyenmedim
tedavi sonuç her şey bilgisayar üzerinden

Demekk ki bir dr dan biri memnun ken diğeri olmuyor acaba hastaya goremi kızlar birde şahap inmez ismini duydunuzmu ankara da dr mus Tunalıday mis yeri

kızlar british tüp bebek merkezine mesaj atım 20 dakika sonra döndüler
eda hanımla görüştüm derdimi anlatım
12 blastı bunlarada dedim dediler dondurulmuş yumurtalardan yapılmış böyle bir şey olamazmış
bugüne murat bey yoğunmuş pazartesi dönecekmiş
kendi deneyimlerini ve merkezlerini çok övdü
en son durak bunların merkezi dedi
çok güven verdi bana
murat beylede konuşup size yazıcam canlar

Canim boyle bir sey olamazmis demekle ne kastettin anlayamadim

Bende britishle konuşurken bi çok merkez dondurulmuş yumurta kullanıyor sizinle aynı anda geliştirmiyorlar yumurtaları dedi

Bende britishle konuşurken bi çok merkez dondurulmuş yumurta kullanıyor sizinle aynı anda geliştirmiyorlar yumurtaları dedi
Her merkez dondurulmus kullanmıyoruz diyor. Kendini övüyor. Nasıl bileceğiz ki dondurulmus yada yeni oldugunu?güvenmekten başka çaremiz kalmiyor

Her merkez kendini övüyor ve diğerlerini kötülüyor Allah vicdan merhamet versin hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…