Hamile kalan arkadaslarimizda kimde yaptirdiklarini yazabilirler mi bir liste de orada olussa ne guzel olur. Ben yazan arkafaslarimi not aldim evde

Zaza British
Mavisufi british
Okuloncesi british (?)
Minni berk bey
Zelitta firdevs (?)
Kesin olmayanlari soru isareti ile belirttim

Hamile veya dogum yapan arkadaslarin da bu sekilde listesinin olmasi çok guzel ve faydali olur

Burda her yazan doğru olmuyor senin yalan olduğun gibi verin gibileri çok gördük

sevgili Zaza .en son transferinde içimde ümit yoktu o yüzden parmaklarım gitmedi yazmaya : ( ama üzüntünü paylaştım.Ben bu seferki tedavinde sağlıkla hamile kalacağına inanıyorum , kalbim öyle söylüyo ve bebişin müjdesi için söz verdiğim üzre mama dağıtacağım sokak canlarına. içini ferah tut. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

hiç strese girme. Eski usul yapan bir yer değilse sıkıntı yaşamazsın. İşlemden önce kanülü görmek istediğini söyle. İnçe uzun bir aletse zaten hiççç sorun yok

Anestezili yaptırmaya karar verdim canim internette okuduklarimdan korktum acikcasi bi yandanda daha bunu cektiremezsem nasil dogum yapacaz diyorum

Arkadaslar lefkosa tup bebek merkezi mehmet emin kaptan da ya da
british murat bilgin de
donasyon yaptıran var mı . Çok acil yardıma ihtiyacım var. Ikisinden birine karar vereceğiz

Son düzenleme:
Zaza British
Mavisufi british
Okuloncesi british (?)
Minni berk bey
Zelitta firdevs (?)
Kesin olmayanlari soru isareti ile belirttim

Hamile veya dogum yapan arkadaslarin da bu sekilde listesinin olmasi çok guzel ve faydali olur
Ben de cumartesi günü hit le görüşmeye gidiyorum, haftaya da eşim British Murat by le görüşecek, British gibi düşünüyorum ama tahminen gelecek hafta netleştiririz. Mayıs gibi düşünüyoruz

Arkadaşlar ben 26 yasındayım yazdıklarınıI okuyunca acaba donasyon için erken mi biraz beklemelimiyim diyorum ama yaklasık 7 yıldır ilacsız adet olamıyorum 1 bucuk yıldır da evliyim sizce ne yapmalıyım fikirleriniz benim için önemli kmseyle paylaşamıyorum bu durumu

Yas41 karar vermek cok zor Allah yardım etsin insallah seni de listeye ekliyorum ama nasil kopyalandigini bilemiyorum. O yuzden yazan diger arkadaslari da bi kagida yazip sonra buraya temiz sekilde yazayim.

Merveety ben 36 yasimdayim. Psikolojik olarak o kadar yiprandim ki...insanlardan kactim.ailemle bile arama mesafe girdi. Keske daha once yapsaydik. Karnima yastik koyup evde gezdigim zamanlari bile bilirim.Belki bizim icin hayirli zaman budur inşallah kavusuruz bebegimize. Karar senin tabi

Ben 26 yaşında tüp bebek denemelerine başladım şuan 29 yaşındayım donasyon yaptıracağız eşimde bende çok pişmanız normal tüp bebeğe dökeceğimiz paraya ve enerjiye keşke kıbrısa gitseydik diye 27 yaşımda karar verdim donasyona ama önceki tüp bebek denemelerinin borcunu bitirmem gerekiyordu borç şuan bitti tatili bekliyorum. Lafın kısası ne kadar erken o kadar iyi bence umut yoksa boşuna kendini yıpratma donasyonu dene :)

Anestezili yaptırmaya karar verdim canim internette okuduklarimdan korktum acikcasi bi yandanda daha bunu cektiremezsem nasil dogum yapacaz diyorum
Hic anestezilik bir durum yok cnm netten okuduklarimiz cok abarti bence. Ben yaptirirken benden once yaptiran bayan ciglik atti ben korktum nasil yaptiracam diye sonra yaptirdim ciktim bu kadarmiymis dedim anlayacagin hiiiç korkma rahat ol kendini kasma yeterli. Jinekolojik muayene olduysan spekulumu da biliyosundur ben bi onun agrisini yasadim oda kisa suruyo. İlac verirken de cok hafif âdet sancisi gibi oluyo onada alışigiz zaten.

Canım arkadaşım allah razı olsun senden
inşallah hepimiz güzel sonuçlarımızı paylaşalım

eğer madi gücün varsa tedavi ol derim canım hele çok gençsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…