Burda her yazan doğru olmuyor senin yalan olduğun gibi verin gibileri çok gördükBide kendimi açıklamak zorunda kalıyorum en çok o üzüyor beni ben bi kurumu övmek yada başka kurumu yermek için girmedim foruma benim buraya girme amacım bebek sahibi olmak bütün enerjimi burya verdim daha öğrencisin evli bile değilsin senin ne işin olur donayson sayfasıyla gelip beni sorguluyosun
Çok teşekkür ederim :)İnsallah sonuclarida guzel cikar
hiç strese girme. Eski usul yapan bir yer değilse sıkıntı yaşamazsın. İşlemden önce kanülü görmek istediğini söyle. İnçe uzun bir aletse zaten hiççç sorun yok
Çok teşekkür ederim subat adetimle baslicam subat sonu mart başı ordayım insallahYasamvarsaumutvar Allah kolaylik versin. Ne zaman gitmeyi dusunuyorsun
Ben de cumartesi günü hit le görüşmeye gidiyorum, haftaya da eşim British Murat by le görüşecek, British gibi düşünüyorum ama tahminen gelecek hafta netleştiririz. Mayıs gibi düşünüyoruzZaza British
Mavisufi british
Okuloncesi british (?)
Minni berk bey
Zelitta firdevs (?)
Kesin olmayanlari soru isareti ile belirttim
Hamile veya dogum yapan arkadaslarin da bu sekilde listesinin olmasi çok guzel ve faydali olur
Ben 26 yaşında tüp bebek denemelerine başladım şuan 29 yaşındayım donasyon yaptıracağız eşimde bende çok pişmanız normal tüp bebeğe dökeceğimiz paraya ve enerjiye keşke kıbrısa gitseydik diye 27 yaşımda karar verdim donasyona ama önceki tüp bebek denemelerinin borcunu bitirmem gerekiyordu borç şuan bitti tatili bekliyorum. Lafın kısası ne kadar erken o kadar iyi bence umut yoksa boşuna kendini yıpratma donasyonu dene :)Arkadaşlar ben 26 yasındayım yazdıklarınıI okuyunca acaba donasyon için erken mi biraz beklemelimiyim diyorum ama yaklasık 7 yıldır ilacsız adet olamıyorum 1 bucuk yıldır da evliyim sizce ne yapmalıyım fikirleriniz benim için önemli kmseyle paylaşamıyorum bu durumu
Hic anestezilik bir durum yok cnm netten okuduklarimiz cok abarti bence. Ben yaptirirken benden once yaptiran bayan ciglik atti ben korktum nasil yaptiracam diye sonra yaptirdim ciktim bu kadarmiymis dedim anlayacagin hiiiç korkma rahat ol kendini kasma yeterli. Jinekolojik muayene olduysan spekulumu da biliyosundur ben bi onun agrisini yasadim oda kisa suruyo. İlac verirken de cok hafif âdet sancisi gibi oluyo onada alışigiz zaten.Anestezili yaptırmaya karar verdim canim internette okuduklarimdan korktum acikcasi bi yandanda daha bunu cektiremezsem nasil dogum yapacaz diyorum
Canım bende gebeyim british murat bey benimde doktorumZaza British
Mavisufi british
Okuloncesi british (?)
Minni berk bey
Zelitta firdevs (?)
Kesin olmayanlari soru isareti ile belirttim
Hamile veya dogum yapan arkadaslarin da bu sekilde listesinin olmasi çok guzel ve faydali olur
Canım arkadaşım allah razı olsun sendensevgili Zaza .en son transferinde içimde ümit yoktu o yüzden parmaklarım gitmedi yazmaya : ( ama üzüntünü paylaştım.Ben bu seferki tedavinde sağlıkla hamile kalacağına inanıyorum , kalbim öyle söylüyo ve bebişin müjdesi için söz verdiğim üzre mama dağıtacağım sokak canlarına. içini ferah tut. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
eğer madi gücün varsa tedavi ol derim canım hele çok gençsinArkadaşlar ben 26 yasındayım yazdıklarınıI okuyunca acaba donasyon için erken mi biraz beklemelimiyim diyorum ama yaklasık 7 yıldır ilacsız adet olamıyorum 1 bucuk yıldır da evliyim sizce ne yapmalıyım fikirleriniz benim için önemli kmseyle paylaşamıyorum bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?