- 27 Aralık 2017
- 159
- 107
- 18
- 35
9 a ne zaman çıkarıyor estrofemi bende şu anda 3 başladımZaza benim de estrofemimi 3 den 9 a çıksrmışlardı bu artış bana da garip gelmişti
Ben bu tedaviyi duymamıştım aynı rahatsızlığım var ankara da bi doktor kız kardeşimden yumurta parçası alıp bana döneceklerini ve takrar düzenli adet olacağını söylemişlerdi ama ben kız kardeşimi böyle bir riske atmak istemedigim icinnkabul etmemiştimAnladım canım, bu yöntem erken menopoz hastaları için geliştirilmiş, seninde erken menepoz olduğunu görünce belki faydası olur dedim canım..Daha önce tüp denedinizmi okulöncesi, daha önce yazmışsındır, tekrar sordum ama..
Bu bahsettigin alet ne için canm hiç bir fikrim yok benim biraz bana da anlatırmısınızhiç strese girme. Eski usul yapan bir yer değilse sıkıntı yaşamazsın. İşlemden önce kanülü görmek istediğini söyle. İnçe uzun bir aletse zaten hiççç sorun yok
Karanfilcim deneysel araştırmalar bunlar ama bildiğim kadarıla dünyada doğumlar var...Denemeye değermi çok çok iyi araştırmak lazım canım..Ben bu tedaviyi duymamıştım aynı rahatsızlığım var ankara da bi doktor kız kardeşimden yumurta parçası alıp bana döneceklerini ve takrar düzenli adet olacağını söylemişlerdi ama ben kız kardeşimi böyle bir riske atmak istemedigim icinnkabul etmemiştim
Bildiğim kadarıyla kullandığın ilaçların diğer hormon ilaçlarıyla bir etkisi yok kaldı ki doktor da kullan demiş ama en önemlisi transferden önce iyileşmeye bak arkadaşım çünkü sonra hiç ilaç alamayacaksın, çok geçmiş olsunKızlar bugün 12. Gün on tedavi görüyorum yarin kismet olursa kibrisa gidiyoruz haftaya bugün işlemim yapılacak ama dün geceden beri çok rahatsızım boğaz enfeksiyonu oldu serum yedim ve antibiyotikle soğuk algınlığı icinnilac verdi doktor estrofemi kullanırken bunları da alsam zararı olur biseyi etkiler mi sizce hemşireyle görüştüm murat bey alain demiş ama monodoks başlayacaktık cuma günü onu almayacak demiş ne diyorsunuz soğuk algınlığını ve öksürük sütununu alsam mi amasam mı
Çok teşekkür ederim dua ediyorum iyilesebilmek için inşallah çabuk toparlarimBildiğim kadarıyla kullandığın ilaçların diğer hormon ilaçlarıyla bir etkisi yok kaldı ki doktor da kullan demiş ama en önemlisi transferden önce iyileşmeye bak arkadaşım çünkü sonra hiç ilaç alamayacaksın, çok geçmiş olsun
kendini iyileşti ve sağlıklı git transfereKızlar bugün 12. Gün on tedavi görüyorum yarin kismet olursa kibrisa gidiyoruz haftaya bugün işlemim yapılacak ama dün geceden beri çok rahatsızım boğaz enfeksiyonu oldu serum yedim ve antibiyotikle soğuk algınlığı icinnilac verdi doktor estrofemi kullanırken bunları da alsam zararı olur biseyi etkiler mi sizce hemşireyle görüştüm murat bey alain demiş ama monodoks başlayacaktık cuma günü onu almayacak demiş ne diyorsunuz soğuk algınlığını ve öksürük sütununu alsam mi amasam mı
Güvenmediğim için kabul etmedin kız kardeşimi de tehlikeye atmak istemedim inşallah bu tedavi olur da başka tedavi denemelere yönelmek zorunda kalmayızKaranfilcim deneysel araştırmalar bunlar ama bildiğim kadarıla dünyada doğumlar var...Denemeye değermi çok çok iyi araştırmak lazım canım..
Teşekkür ederim zazacim inşallah senin içind e herşey yolunda gider bu seferkendini iyileşti ve sağlıklı git transfere
zaten transferden 5 gün önce antibiyotike başlatıyor bir çok merkez
sadece estrofemle ilaçların arasında en az 2 saat fark koy
hiç birşey olmas
öksürüyün varsa nac 600 günde iki hap kullan
Canımm ben dondurma ücretiyle 6.500 euro verdim karma olucak benim donasyon hem kendi yumurtalarım oyüzden biraz yüksek oldu 3. Gün asla yapmıyormuş eskiden sanırım öyleydi artık 5. Gün transfer yapıyormuş olmazsa indirim falan demedim çünkü olmazsa diye düşünmek istemiyorum canımberk beyle kaça anlaştın tedavini hiç indirim yaptımı
bide tutmazsa ne kadara yapar onu sor
3 günlük transfere razı olma
inşallah güzel sonuç alırsın ilkinden
inşallah ilk denemeden olurCanımm ben dondurma ücretiyle 6.500 euro verdim karma olucak benim donasyon hem kendi yumurtalarım oyüzden biraz yüksek oldu 3. Gün asla yapmıyormuş eskiden sanırım öyleydi artık 5. Gün transfer yapıyormuş olmazsa indirim falan demedim çünkü olmazsa diye düşünmek istemiyorum canım
30 canım kendi yumurtalarım da sorun yok diyorlar fakat ben hep düşük yaşadım bence var o yüzden donasyonla karma yapıcam hiç gebeliğim ilerlemiyor ya kalp atışları yok ya keseden ayrılıyor ya beta yükselip düşüyor böyle yani zazacım inşallah aşlah yüzümüzü güldürsüninşallah ilk denemeden olur
sen kaç yaşındasın kendi yumurtalarınıda deniyicen dedin
canım çok gençsin30 canım kendi yumurtalarım da sorun yok diyorlar fakat ben hep düşük yaşadım bence var o yüzden donasyonla karma yapıcam hiç gebeliğim ilerlemiyor ya kalp atışları yok ya keseden ayrılıyor ya beta yükselip düşüyor böyle yani zazacım inşallah aşlah yüzümüzü güldürsün
Canımm geçende gittim izmirde yapan bi yere şöyleymiş doktor anlattı bana vücudumuzda ameliyat yerimiz varsa dişte buna dahil bedenimiz bu bölgeyi iyleşmiş saymıyormuş sürekli hasarlı olduğunu sayıp orayı iyleştirmeye çalışıyormuş normal dengesini sağlayamıyomuş oyüzden nöral tedavide ameliyat yerlerimize iğnelerle sıvı aneztezik bişiy yapılıyor ben bidefa yaptırdım acı falan yok ama ne kadar işe yarar bilmiyorum bu arada. Kürtajlar hariç ciddi 3 ameliyatım var platinlerim var belimde 8 tane canım bana biraz mantıklı geldi aslında bukadar oldu deneyimimbide minni sen nöral tedavi denedinmi
Yok canım pgt yapıldı sorun yoktu 7 tane sağlıklı kalmıştı ama doktora göre rahim inceliği yüzünden bende bi sorun yok ama benim hissiyatım benim gebeliklerim ilerlemiyor var bişiy görünen olmasada görünmeyen artık testlerden bıktım araştırdıkça bi test buluyorum kimine gücüm yetiyor kimine yetmiyor keşke yapabilsem diyorum ben kendime en iyi yolu donasyonda sanırım buldum ! Bu arada transfer zamanı endu 7.00 7.5 falan oluyorcanım çok gençsin
çok geçmiş olsu sende az çekmemişin
hiç embriyolarını genetik teste geçirdinmi
hata şimdi NCS diye bir yöntem var tüm kromosomlara bakılıyor embriyoda
gayet iyi endometriyumYok canım pgt yapıldı sorun yoktu 7 tane sağlıklı kalmıştı ama doktora göre rahim inceliği yüzünden bende bi sorun yok ama benim hissiyatım benim gebeliklerim ilerlemiyor var bişiy görünen olmasada görünmeyen artık testlerden bıktım araştırdıkça bi test buluyorum kimine gücüm yetiyor kimine yetmiyor keşke yapabilsem diyorum ben kendime en iyi yolu donasyonda sanırım buldum ! Bu arada transfer zamanı endu 7.00 7.5 falan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?