Arkadaşlar kisaca kendimi tekrar ozetleyim 39 yasinda 5 kez tup yaptırdım bir kürtaj bebek gelismedi ve fsh yuksekligi kötü yumurta rezervi en son tupde hic döllenme olmadı defim artık yumurta donasyonu ama son kez arkadasin tavsiyesi ile bir dr a gittim ve bana senin sadece hormon bozukluğun var 4 aylık bir diyetle ve tedavi ile hamile kalabilirsin dedi simdi adeti bekliyorum testleri yaptırıp bana verecegi diyeti alip bekleyecegim inanamadim ya bu arada 75 kiloyum
inan benimde kafam bir firdevsten bir muratan yana gidiyorArkadaşlar ben biritshe karar verdiğimi söylemiştim ama firdevs hanım hakkında da olumlu şeyler söyleyenler var yani fiyat olarak da murat beyin fiyatı biraz yüksek bu da beni düşündürüyo acıkcası
Hamile olan ve doğum yapan arkadaşlar hazırlık aşamasında nekadar para harcadınız bir de ankara da doktora giden önerebilecek olan var mı
inan benimde kafam bir firdevsten bir muratan yana gidiyor
ama firdevsin birebir hastalarla muhatap olmaması hoşuma gitmiyor aynı halilde çektiklerimi çekmek istemiyorum
murat bey kendisi hastalarıyla muhatap oluyor hata watsap eklemesi yapıb ordan tüm sonuçlarımı inceliyip yapıyor
geçen hasta histeroskopimi atım ona ve ankaradakı doktorumun söylediyini yazdım
geçte olsa döndü ve kendi yorumunu yaptı
başka merkezlerde ancak hemşirelerle konuşuyoruz
Arkadaşlar transfer oldu yatıyorum şuan akşam döneceğiz İstanbul’a. Burası Harika, Murat bey hemşireler herkes herkes çok Güler güzlü çok esprili kendinizi rahat hisssetmeniz için herşeyi yapıyorlar. Şimdi dışardan yemek söylemek istedik hemşire size yazmasın diye telefonunu getirdi, odamıza Kıbrıs peyniri, pekmezi olan bir sepet getirdiler. Küçük şeyler ama çok şirin diil mi? Murat bey ise gerçekten çok iyi bir doktor. Ben canı gönülden tavsiye ediyorum
benim doktorumunda yorumuna katıldı murat beyZaza murat bey histereskopi için ne dedi?
Bende sordum, istanbul da ki doktorumun söylediklerini de söyledim..Çok yorum yapmadı... İst. da ki dokturumun söylediklerine katıldığını, aslında İst. da ki doktorumun beni hazırlayan esas doktor olacağını onun tedavisinin ve yönlendirmesinin öncelikli olacağını söyledi.
Anladım..Benim şimdilik tekrar histereskopi olamayacak normal dediler..Direk transfere hazırlanacağım, donörü toparlayabilirsem :)benim doktorumunda yorumuna katıldı murat bey
cuma yine histeroskopim olucak dün britishten damla hm aradı cuma olan sonucuda murat beye göster dedi
çünkü hoca sizi ekliyor ve watsapta eski ve yeni değerlerinizi takip ediyor dedi
Merhaba evet Allah’a şükür pozitif sonucu gördüm. Gynolife merkezin adıMerhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç almışsınızdır. Hangi merkezdi acaba sizin
inşallah sorunsuz geçer Zazacımbenim doktorumunda yorumuna katıldı murat bey
cuma yine histeroskopim olucak dün britishten damla hm aradı cuma olan sonucuda murat beye göster dedi
çünkü hoca sizi ekliyor ve watsapta eski ve yeni değerlerinizi takip ediyor dedi
Bülent hoca mı önerdi?Slm arkadaşlar kıbrısta cyprus diye tüp bebek hastanesi varmış orda yumurta donasyonu yaptıran varmı bana bu hastaneyi Acıbadem hastanesi önerdi bilgisi olan varsa paylaşırmısınız acaba
Inşallah olur olumlu sonuç alırım da igneler aylarca vurulmaya raziyim bana 3 ay devam edeceğimi soylediler sizlerde de aynı miAllah yolunu açık Etsin. Hayırlı uğurlu olsun tedavin. İğneleri hiç sorma valla. Mayın tarlası gibi oldu kalça, göbek... bebekler yerinde olsunda iğneleri önemseme boşver.
Merhaba evet Allah’a şükür pozitif sonucu gördüm. Gynolife merkezin adı
Rahim içi sekresyon vardı biraz yan duvardan genişlendirdi hoca 10 gün sonra yine aynı yeri genişletecek yapışmasın diyeAnladım..Benim şimdilik tekrar histereskopi olamayacak normal dediler..Direk transfere hazırlanacağım, donörü toparlayabilirsem :)
Histerskopin iyi geçsin zazacım, inşallah bu son olsun...
Hayir ankara da beni dogal yoldan hazirliyacakmis adeti bekliyorum testler icinMerhaba bende u toplama yaptirdim sasece 2 yumurtam olustu siz hangi dojtora gittiniz istanbuldamisiniz?
Geçen trasnferden önce ki sıvı ondan mı oluyordu acaba..Inşallah bir daha olmaz..Bu arada benim eşim burun yapışıklık ameliyatı oldu, tekrar yapışıklık olmasın diye doktoru hafta bir çağırıp o bölgeye müdahale diyor ve kabuklaşmayı engelliyor, senin histereskopiyi ona benzettim zaza...Doktorunu da ayrıca tebrik etmek lazım canım gerçekten dikkatle uğraşıyor, allah onunda emeklerini boşa çıkarmasın...Rahim içi sekresyon vardı biraz yan duvardan genişlendirdi hoca 10 gün sonra yine aynı yeri genişletecek yapışmasın diye çin metoduymuş 10 gün arayla histeroskopi yapışmasın diye kesilen yer
Minnie senin yumurtama toplama olacağı için mi e2 yi düşürmeye çalışıyorsunuz...Tandem mi olacak transfer...Kızlar bugün regli oldum transferim için yine kldı çünkü e2 74 çıktı yine düşmesini bekliyorum öbür aya kaldı ama hayırlısı demekten başka bir çarem yok ben daha önce 2 defa histereskopi olmuştum yapışıklık vardı ikisindede şimdi yine olmuş olabilir korkumu söyledim doktoruma önümüzdeki hafta yapılıcak tekrar histereskopi bari beklerken iyi olur dedi oda benim için dua edin ne olur Bütün emeklerim boşa çıkmasın inşallah
Canım tandem benim ama o işlerim bitti dondurulmuş transferim var oyüzden düşmesi lazım bekliyorum bu arada benim 3-4 ay arayla iki defa yapışıklık oldu fırsatın ve imkanın varsa yaptır için rahat etsinMinnie senin yumurtama toplama olacağı için mi e2 yi düşürmeye çalışıyorsunuz...Tandem mi olacak transfer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?