evet Bülent beyle daha görüşemedim ama ilgili hemşire söyledi ikitane tıp merkezi var kıbrısta diğerini söyledi ama tel anlayamadım ocağın 30 da randevu verdiler Bülent hocaya konuşmaya gidicem eşim kabul etmiyor yumurta nakli ikna etmeye çalışan artıkBülent hoca mı önerdi?
Donmuş tranferi içinde e2 nini düşük olması gerek demek onu bilmiyordum miniecim..İnşallah seninkide kısa sürede düşer..Sen yapışıklığın tekrarladığını nasıl anladın, utrasonda belli oluyormu?Canım tandem benim ama o işlerim bitti dondurulmuş transferim var oyüzden düşmesi lazım bekliyorum bu arada benim 3-4 ay arayla iki defa yapışıklık oldu fırsatın ve imkanın varsa yaptır için rahat etsin
Allah senin eşinede şifa versinGeçen trasnferden önce ki sıvı ondan mı oluyordu acaba..Inşallah bir daha olmaz..Bu arada benim eşim burun yapışıklık ameliyatı oldu, tekrar yapışıklık olmasın diye doktoru hafta bir çağırıp o bölgeye müdahale diyor ve kabuklaşmayı engelliyor, senin histereskopiyi ona benzettim zaza...Doktorunu da ayrıca tebrik etmek lazım canım gerçekten dikkatle uğraşıyor, allah onunda emeklerini boşa çıkarmasın...
Yok canım rahim filminde çıkmıştı şimdide ben korktuğum için istedim evet bu arada yumurta üreten bayanlarda transfer öncesi e2 önemli 40 ın üstü olmaması lazımDonmuş tranferi içinde e2 nini düşük olması gerek demek onu bilmiyordum miniecim..İnşallah seninkide kısa sürede düşer..Sen yapışıklığın tekrarladığını nasıl anladın, utrasonda belli oluyormu?
canım murat beye durumunu anlat bak gör ne diyorŞu yapışıklık konusu benide korkutuyor..Bende 1.5 ay önce rahim ağzında küçük bir yapışıklık vardı oun için histereskopi olmuştum..Doktor hiç bişi yapmadım zaten aleti yerleştiriken kendiliğinden açıldı dedi..Bende korkuyorum tekrarlarmı diye transfere kadar...Tekrar histereskopi olsammı ki...Yada rahim filmi
WhatsApp dan yazayım ..Sağol arkadaşım...Gerçi bizim daha 1 ay var bekliyoruz bakalım inşallah bu sefer donorde bir sıkıntı çıkmazda başlayabiliriz...canım murat beye durumunu anlat bak gör ne diyor
bence filim yeterli olur
Clexan gebelik boyunca benim kan pıhtılaşmam olduğu için. Galiba Progestanı da 4. Aydan sonra bırakıcaz inşallah.Inşallah olur olumlu sonuç alırım da igneler aylarca vurulmaya raziyim bana 3 ay devam edeceğimi soylediler sizlerde de aynı mi
Allah allah ben direk Murat beye instagramdan yazdığımda bile dönmüştü.Süper habermiş çok sevindim sizin için darısı başımıza. Bir doktorda Gynolife önderdi watswaap hatlarından iletişime geçmeye çalıştım ama geri dönüş alamadım malesef.
Benim Türkiye’deki doktorumda Acıbadem bağlantılı idi. Bana gynolife önerdiler. Murat bey Kıbrıs’taki doktorun adı. Ben memnun kaldım. Sadece Kıbrıs tarafı 5500 euro +500 Euro dondurma için istiyorlar. Yumurta donasyonu evet. Genetik test sedece donöre yaptırdım. 2 embriyo transfer ettiler. Şimdilik bir değişiklik olmaz ise bir tanesi tuttu gözüküyor. Doktor henüz çok erken değişebilir dedi ama bilemiyorum. Sağlıklı olsun 1 olsun.Gynolife de tedavi olan arkadaşım hayırlı olsun yumurta donasyonu mu yaptırdın kaçta tane yumurta koydular genetik test yaptırdınmı kaç ero istediler neolur cvp larsanız çok memnun kalırım sanırım acıbademin önerisi gynolife,ve cypros ikisini de öneriyor Dr kimdi orda
önce eşin ile konuş hallet. inşallah anlayışlı olurevet Bülent beyle daha görüşemedim ama ilgili hemşire söyledi ikitane tıp merkezi var kıbrısta diğerini söyledi ama tel anlayamadım ocağın 30 da randevu verdiler Bülent hocaya konuşmaya gidicem eşim kabul etmiyor yumurta nakli ikna etmeye çalışan artık
Hayırlısı olsun arkadaşım Rabbim inşallah kucağına almana nasip etsin normalde 3 emrio koyuyorlarmış eğer genetiğine baktırıcaktım 2 tane koyuyorlarmış bana beşbin ero dedi acıbademde hemşire 2 bin ero genetiğe alıyorlarmışBenim Türkiye’deki doktorumda Acıbadem bağlantılı idi. Bana gynolife önerdiler. Murat bey Kıbrıs’taki doktorun adı. Ben memnun kaldım. Sadece Kıbrıs tarafı 5500 euro +500 Euro dondurma için istiyorlar. Yumurta donasyonu evet. Genetik test sedece donöre yaptırdım. 2 embriyo transfer ettiler. Şimdilik bir değişiklik olmaz ise bir tanesi tuttu gözüküyor. Doktor henüz çok erken değişebilir dedi ama bilemiyorum. Sağlıklı olsun 1 olsun.
öncelikle teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallahHayırlısı olsun arkadaşım Rabbim inşallah kucağına almana nasip etsin normalde 3 emrio koyuyorlarmış eğer genetiğine baktırıcaktım 2 tane koyuyorlarmış bana beşbin ero dedi acıbademde hemşire 2 bin ero genetiğe alıyorlarmış
6+3 kuzumArkadaşlar son regli 9 aralık
Transfer 23 aralık
5. Gün embriyosu.
Benim tahminimle doktorunki uymuyor. Ben ne kadarlık gebeyim. Benim hesabım bugün için 7+1
Doktor diyor 6+2 (ölçmeye göre 6+5 ama çok küçük tam ölçemem şuan diyor) sanırım son regliye göre söylüyor ama dedim Blast embriyo. Bişi demiyor.
ama bu son adet tarihine göre6+3 kuzum
ne karışık işlermiş :/ sen bu cumamı hitereskopiama bu son adet tarihine göre
blast 5 günüde eklense 6+6
4 ocakta baktırmıştım kan tahlilime 729 çıkmıştı. Donörler yabancı canım.Cevap yazdınız için çok tşk ederim gebelik kan tahlilde kaç çıkmıştı sizde bn şunu merak ediyorum acaba yumurta aldıkları kişiler acaba türkmü yabancımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?