artemissi 2 gündür okumaya çalışıyorum çok geriye dönemedim ama senin hikayeni dinlemek isterim sen gynolife da donörle hamilesin şu anda ne güzel sağlıkla kavuş inşallah bebeğine

artemissi 2 gündür okumaya çalışıyorum çok geriye dönemedim ama senin hikayeni dinlemek isterim sen gynolife da donörle hamilesin şu anda ne güzel sağlıkla kavuş inşallah bebeğine
Canım genetik problemim var. Sperm ile ilgili çok büyük sıkıntımız yok. Ama genetik olunca işte sağlıklı yumurtamız olmuyor. Bir kaç kez tüp denedik olmadı. Bu uğurda sağlığımdan sabrımdan çok verdim. Sonra Türkiye’deki son tüp denediğim doktorum donasyonu önerdi. Düşündük taşındık. Bunca acı para garantisi de yok. Tamam dedik deneyelim. Eşim sağolsun çok mantıklı bir adamdır. Eğer sperm almamız gerekseydi ona da tamam derdi. Eğer embriyo almamız gerekseydi ona da tamam derdi. Kıbrıs tarafında gynolife ile çalışıyorlar orayı önerdiler. Eşim gitti sperm verdi. Benide Türkiye’deki doktorum bu tarafta hazırladı. Sonra herşey hazır olunca transfere gittim. Aslında şuan gebeysem İstanbul tarafının katkısı çokkkkk büyüktür bende.

Büyükşehirde yaşamanızın avantajınız biz daha küçük bir şehirdeyiz ama tedavi için İstanbulada gelmiştik. Gynolife İstanbulda Dr.Serdar Koç önerdi sizi ben hazırlamak isterim dedi ama bu süreçte kaç kez gidip geldiniz doktora İstanbula uzak bir yerdeyim gidip gelmem nasıl olabilir bilmiyorum. Açıkcası bu donör kararını vermek çok kolay olmadı bu yüzden de korkularım var.Doğru Merkezi ve doktoru tercih edip onca hüsran sonunda pozitifi görmek istiyorum

Çağırdıkça gelirsiniz sürekli her gün her hafta gelmiyorsunuz zaten. Herkesin süreç farklı tabi ama gün aşırı da gitmedik. Donasyon konusunda ise tereddütlerim çok az oldu bende onları hemen gönderdim bir daha da aklımda hiçbir düşünce oluşturmadım. İlk duyduğumda şaşırdım o yüzden tuhaf geldi sanırım böyle birşey olduğunu bilmediğim için yadırgadım. Ama hemen geçti. Anne olmayı çok istiyorum. Olmuyor ne yapayım? Millet doğurdukça ben onları mı seyredeyim? Eğer içimde böyle bir hiç olmasaydı denemezdim ama anne olmayı gerçekten çok istedim. Kıskandım kahroldum üzüldüm. Ne yapayım insanım ben. Bu gidip marketten satın alabileceğim birşey değil ki? Anneler günü, karne günü, çocukların doğumgünü hepsi hepsi bana işkence oluyordu. Korkma arkadaşım, sakın korkma. Amacımız anne olmak. Ve sen anne olarak karnında büyütmek istediğin bebeğini korumak zorundasın. Allah izin verdi Bana tutundu benim karnımdaki. Allah nasip ederse de gelişip büyüyecek.

Amin canım eşim 40 yaşında bnden biryaş küçük bu tedavilerde hep yalnızdım eşim bana hiç morel vermedi ama bişeyle demedi her denemesinde eşim hayata küsüyor olmuyor diye bn morel veriyorum ona çünkü üzülsemde ağlasamda sızlasamda ayakta durmak zorundayım yinede eşimden allah razı olsun tedavi masrafları ödüyor zar zor ikna ediyorum tedavilere eşimde birsıkıntı yok sıkıntı bnde yumurta oluşmuyor oluşsada artık kalitesiz önceleri bnde karşıydım donasyona ama şimdi istiyorum en son çarem donasyon ama eşimi ikna edemedim daha hep şüphe duyarım diyor bnde ne olursa olsun sağlıklı olduktan snr donasyon denemek istiyorum ama burda sonuçları negatif çıkanları duydukça korkmaya başladım

Son düzenleme:
Bn hiç donasyon denemedim denersemde ilk olucak bakalım 30 ocakta Bülent hocaya randevu verdiler

Neyden şüphe duyacak anlamadım? Eğer kafası karışıksa istemiyorsa bu yola girme arkadaşım önce ikna et

Ben donasyona karşı değilim çünkü organ bağışı gibi birşey diye düşünüyorum. Benim kanımla benim canımla büyüyecek araştırmalarıma göre bana benzemeyebilir belki de ama huyu suyu sevdikleri bana benzeyebilir ona herşeyi nasip olursa anne baba olarak biz öğreticez bu duygu bile bambaşka bişey inşallah bizede nasip olur yaşamak

Sıkma canını birşey olmaz. Hayırlı uğurlu olsun. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Aminnnnn inşallah canım

Hayırlı olsun arkadaşım

Geçmiş olsun arkadaşım siyah turp"un içini oyup bal doldur içine alttan bir delik aç altına bardağın üstüne yavaş yavaş sızsın sabaha kadar o çıkan ballı suyu içersen öksürük kesilir emin ol canım

Inşallah işe yarar tutmasını engelleyecek diye çok korkuyorum

Bende öyleydim öksürdüm grip oldum hapşırdım hep dr etkilemez demişti ama yine se korkuyor insan şükür olumlu sonuç aldım darısı başına inşallah
Icimi biraz olsun rahatlattin ama gerçekten çok tedirgin oluyorum öksürüğüm hiç kesilmiyor bugün ikinci gün birşey olacak tutmasını engelleyecek diye korkuyorum çok sarsıyor karnımı cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…