Çocuğu doğurmak önemli değil
önemli olan hayırlı evlat doğurmak onuda allah bilir
eğer inadına doğurduysa belli olmaz belkide başına bela doğurdu
Bn istanbuldayım Eltim çocuk okutma bahanesiyle boluya taşındı eşimin ailesi Bolulu ve doğuma kendi ailesinden kimse gelmedi psikolojiside bozuk daha önceden tedavi gördü kendisi bn acıdımda gittim 15 gün yanında kaldım herkez şaşırdı iyilik bnde kalsın dedim

Z Zaza74 postu dünden beri okumaya çalışıyorum sanırım donasyondan da negatif almışsın ama umarım en kısa sürede anne olabilmek nasip olur sana güzel haberlerini almak umuduyla

Z Zaza74 postu dünden beri okumaya çalışıyorum sanırım donasyondan da negatif almışsın ama umarım en kısa sürede anne olabilmek nasip olur sana güzel haberlerini almak umuduyla
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
ben 4 defa hite denedim bir ilk freşte gebe kaldım düştü
iyi indirim yapıyor diye 3 dememde onda devam etim ama malesef negativ
forumu baştan okumaya başladım ve 2012 seneden halilde benim başıma gelenler çok hastalar yaşadı
keşke baştan okusaydım bu topiği
eminlikle söyleye bilirim arkadaşlar halil indirimli yaparken dondurulmuş yumurta kullanuyor
dondurulmuş yumilerin başarısı düşük
bakın dondurulmuş yumurta diyorum embriyo değil

Buna benzer şeyi bende yaşadım bilirim ne olduğunu bence eşin ile konuş bi an önce ikna et. Vakit kaybetme. İnşallah bu şekilde olur

Aret beyi bilirim. Düzgün saygılı bir doktor ama işte kapanma olayları kötü oldu o dönem. Peki bunca şey yaşanırken problem neymiş? Yumurta mı sperm mi? Bak mesele benim genetik problemim var, sağlıklı yumurtam olmuyor. Spermde çok ciddi bir sıkıntımız yok. Kan pıhtılaşmam var troidim var falan filan. Sizin tam sıkıntınız nedir. Nie döllenmiyor, nie erken çatladı

Ben 4 yıldır deniyorum. Genetik problemim var. Doğal yolla imkansız. Hatta tüp bebekle bile çok çok zor. Birçok yerde bende denedim olmuyor sağlıklı yumurtam çıkmıyor. Dölleniyor 5. Güne gidiyor dışardan çok güzel gözüküyor ama genetik tarama yapıyoruz ekşmde ne varsa hepsi sağlıksız. Genetik taramalar embriyo başına 500 dolar. Düşünsene transfer bile yapamadan tedavi sonlanıyor. Koca bir boşluk.

Benimde hit le ilgili okuduklarım hep ilgisiz olmalarıydı. Whastsapptan kendilerine sonuçlarımı atmıştım geri dönücez size demişlerdi üstüne 15 gün geçmişti ne geri döndüler nede bir cevap yazdılar bende direk eledim kafamda orayı şu an gynolife ile görüşücem ama neye göre seçmeliyiz merkezi nasıl karar vermeliyiz çok zor.

bende şimdi britishle anlaştım inanın doktor karışık hepsi çok ilgililer
her şeyide çok güzel bilgilendiriyorlar
imşallah sonuda güzel olur

Kan pıhtılaşma tahlilde yaptırdım bişey demediler ama tedavilerde kan sulandırıcı kullandım bnde tiroit yok ama ilacını Bülent bey kullan dedi hormonları düzenliyormuş şeker yok allaha şükür 2013 de rahim filmi çektirdim bişey çıkmadı açık dediler tüpler aret yaşa başlıyordu bahçecide yaşla alakalı dedi bn rahimde şüpheliniyordum Bülent hoca hem yaşa hem yumurta kalitesine bağladı ve genetik tahlilime buzamana kadar Dr normal diyodu Bülent hoca normal bulmadı havuz yapıp genetiğine bakacaktı iki defa denedik birtürlü yumurta döllenmedi genetikten şüphelendi

K Karanfil12 İnşallah hakkında hayırlısı olsun yorumunu ve ne yaşadıklarını dinlemek isterim. Umarım güzel haberlerini alırız.

@Zaza74 Allah içine sindirsin inşallah hayırlı olur senin içinde british

sana açık konuşacağım. Senin yerinde sen yaşında olsam direk donasyon denerdim. Ama eşimin sperm kalitesi sayısı morfolojisi herşeyi normal ise. Bu saatten sonra acaba kendiliğinden olur mu diye hayal kurmam. Bunca başarısız sonuç almışken Tüp de denenem. Vakit kaybetmeye gerek yok bence. Yeterince acı çekmişsin, maddi manevi yeterince vermişsin kendinden. Bülent hoca ile donasyonu konuş, eşine de anlatsın. Eşin kaç yaşında bu arada? Herkes sürekli dener tedavi her seferinde de aaa olmadı genetik mi acaba aaa bunda da olmadı bağışıklık mı acaba diye diye 40 kere denetirler. Paran sağlığın sabrın kalırsa denersin tabi. Allah yardımcı olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…