- 27 Aralık 2017
- 159
- 107
- 18
- 35
Çok sağol arkadaşım inşallahGuzel hayırlı sonuclarin olsun inşallah canim öksürük hapsuruk etkilemez diyorlar icini ferah tut
Canım o kadar etkilemez merak etme senBende öyleydim öksürdüm grip oldum hapşırdım hep dr etkilemez demişti ama yine se korkuyor insan şükür olumlu sonuç aldım darısı başına inşallah
Arkadaşım sizde kıbrısta donasyon mu aldınızKızlar bugün transferim oldu hepinize iyi dilekleriniz için tesekkur ederim. Yalnız bende çok kötü bi öksürük var iki gündür ne yaptıysam geçmedi bu durumu etkiler mi sizce öksürmemeye çalışıyorum ama olmuyor
Canım sana yazdığım siyah turp kürü kardeşim çocuklarına yediriyor öksürüğü kesiyor bal ve turp tutmasını engellemez bilakis tutmasına yardımcı olur netten araştır istersen, canım yumurtaların kıbrıstan deyilmi donasyon la oldu deyilmi kaç yumurta koydularIcimi biraz olsun rahatlattin ama gerçekten çok tedirgin oluyorum öksürüğüm hiç kesilmiyor bugün ikinci gün birşey olacak tutmasını engelleyecek diye korkuyorum çok sarsıyor karnımı cunki
Evet donasyon oldu 2 tane koydular bakalim hayırlısıArkadaşım sizde kıbrısta donasyon mu aldınız
Canım sana yazdığım siyah turp kürü kardeşim çocuklarına yediriyor öksürüğü kesiyor bal ve turp tutmasını engellemez bilakis tutmasına yardımcı olur netten araştır istersen, canım yumurtaların kıbrıstan deyilmi donasyon la oldu deyilmi kaç yumurta koydular
Herkezde aynı belirtiler olmuyor. Bazen hiç bir şey hissetmeden ikiz gebelik oluyor, bazen her şey yaşanıyor maalesef olmuyor..O yüzden belirtilere hiiiiçç takılma arkadaşım...Bence en önemlisi kendini stresten uzak tut...Mutlu olacağın komik bir şeylerle uğraş..Bahçeci nin sitesinde 5. gün embriyorsunun ilk iki günde tutunduğunu okumuştum..Ondan sonra yerleşmeye çalışmalar, hcg salgılamalar, büyümeler başlıyormuş. İnşallah iyi olacak arkadaşım...Bugün 2. Gün ben hiçbirşey hissetmiyorum kızlar sizde daha önce okumuştum yeni yaptıranlar bi kaç sıkıntılardan bahsetmislerdi normal mi yok sa ileri ki günlerde bende de başlar mi anlamdım
Ben son transferimde her şey hisetim sonuç negativ olduBugün 2. Gün ben hiçbirşey hissetmiyorum kızlar sizde daha önce okumuştum yeni yaptıranlar bi kaç sıkıntılardan bahsetmislerdi normal mi yok sa ileri ki günlerde bende de başlar mi anlamdım
Çok sağol mavisufi gerçekten içimi rahatlattin arkadaşım inşallah yolunda gider herşeyHerkezde aynı belirtiler olmuyor. Bazen hiç bir şey hissetmeden ikiz gebelik oluyor, bazen her şey yaşanıyor maalesef olmuyor..O yüzden belirtilere hiiiiçç takılma arkadaşım...Bence en önemlisi kendini stresten uzak tut...Mutlu olacağın komik bir şeylerle uğraş..Bahçeci nin sitesinde 5. gün embriyorsunun ilk iki günde tutunduğunu okumuştum..Ondan sonra yerleşmeye çalışmalar, hcg salgılamalar, büyümeler başlıyormuş. İnşallah iyi olacak arkadaşım...
Herkezde aynı belirtiler olmuyor. Bazen hiç bir şey hissetmeden ikiz gebelik oluyor, bazen her şey yaşanıyor maalesef olmuyor..O yüzden belirtilere hiiiiçç takılma arkadaşım...Bence en önemlisi kendini stresten uzak tut...Mutlu olacağın komik bir şeylerle uğraş..Bahçeci nin sitesinde 5. gün embriyorsunun ilk iki günde tutunduğunu okumuştum..Ondan sonra yerleşmeye çalışmalar, hcg salgılamalar, büyümeler başlıyormuş. İnşallah iyi olacak arkadaşım...
Herkezde aynı belirtiler olmuyor. Bazen hiç bir şey hissetmeden ikiz gebelik oluyor, bazen her şey yaşanıyor maalesef olmuyor..O yüzden belirtilere hiiiiçç takılma arkadaşım...Bence en önemlisi kendini stresten uzak tut...Mutlu olacağın komik bir şeylerle uğraş..Bahçeci nin sitesinde 5. gün embriyorsunun ilk iki günde tutunduğunu okumuştum..Ondan sonra yerleşmeye çalışmalar, hcg salgılamalar, büyümeler başlıyormuş. İnşallah iyi olacak arkadaşım...
Sağol zaza inşallah arkadşım hicbirimizin emeği boşa gitmesinBen son transferimde her şey hisetim sonuç negativ oldu
rahat ol inşallah gebesin
Hic oyle dusunme cnm, bende yok olmadi heralde diyordum 7-8. gunlerde bile hic birsey hissetmemistim. Sonra ikiz oldugunu ogrendim. daha once daha cok belirtim olmustu mesela ama kimyasal oldu o da. o yuzden bence her seferinde herkeste farkli belirtiler olabiliyor. Kendini dinlememeye calis. saglikli beslenmeye calis. bol meyve sebze. Arada kisa yuruyusler acik havada stresinide azaltir hem. insallah hamilesin.Bugün 2. Gün ben hiçbirşey hissetmiyorum kızlar sizde daha önce okumuştum yeni yaptıranlar bi kaç sıkıntılardan bahsetmislerdi normal mi yok sa ileri ki günlerde bende de başlar mi anlamdım
BEnce de belirtilere takılma. Zaten gebelikten mi ilaçlardan mı belirti olur bilmiyoruz ki. Rahat ol 2. Gündesin. 10 gün kalmış bile bak hadi hayırlısı inşallahDonasyonun 2. 3. Gunlerinde birşeyler hisseden kızlar bilgilendirebilir mısınız beni birdeyeme içme de nelere dikkat ettiniz
İnşallah ikiside tutar canım bebişlerine kavuşursun genetiğine baktırdınmı kıbrısta hangi klinikğe gitmiştiniz canım ne kadara maal oldu bnde yaptıracağım için araştırıyorumEvet donasyon oldu 2 tane koydular bakalim hayırlısı
Canm genetigine onların baktığını söyledi hemşire gyno lifemurat beye gittik fiyat olarak da 5bin 450 euro tuttu konaklama icindeİnşallah ikiside tutar canım bebişlerine kavuşursun genetiğine baktırdınmı kıbrısta hangi klinikğe gitmiştiniz canım ne kadara maal oldu bnde yaptıracağım için araştırıyorum
Inşallah arkadaşım heyecanla bekliyorumBEnce de belirtilere takılma. Zaten gebelikten mi ilaçlardan mı belirti olur bilmiyoruz ki. Rahat ol 2. Gündesin. 10 gün kalmış bile bak hadi hayırlısı inşallah
Inşallah arkadaşım inşallah söylediğiniz gibi olur herşey sen kaç tane koydurdun ikiz olduHic oyle dusunme cnm, bende yok olmadi heralde diyordum 7-8. gunlerde bile hic birsey hissetmemistim. Sonra ikiz oldugunu ogrendim. daha once daha cok belirtim olmustu mesela ama kimyasal oldu o da. o yuzden bence her seferinde herkeste farkli belirtiler olabiliyor. Kendini dinlememeye calis. saglikli beslenmeye calis. bol meyve sebze. Arada kisa yuruyusler acik havada stresinide azaltir hem. insallah hamilesin.
Merhaba buraya bir başlıkla konu yazmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım yardımcı olursanız sevinirimAllah yardımcın olsun. Bülent hoca çok iyidir. Ona da söyle korkuyoruz endişelerimiz var diye.
Merhaba, siteye yeni üye oldum.
Sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
2012 Yılında ilik nakli oldum, hastalığı atlattım çok şükür, 2014 yılında ise evlendim. Evlenmeden önce eşimle her şeyi konuşup evlendik.
Nakil olduğum için menepoza girdim. 6 Yıldır Adet olmuyorum kemoterapiden dolayı yumurtalarım yanmış ve yumurta olmadığı için kesinlikle tüp bebek imkanım yok. Bu sebeple eşimle karar verdik Kıbrıs da YUMURTA DONASYONU yaptıracağız.
Bu yaz düşünüyoruz, hastane araştırmaya başladık fakat çok seçenek var karar veremedik ve maalesef maddi açıdan da çok ucuz değil. Bu yüzden iyi araştırıp doğru karar vermemiz lazım, sonrasın da hamili kalırım veya kalamam bilemiyorum ama hastaneyi iyi seçmek lazım diye düşünüyorum.
SİZLERDEN RİCAM YUMURTA DONASYONU YAPTIRAN OLUMLU VEYA OLUMSUZ SONUÇ ALAN KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN KİM VARSA BANAYARDIMCI OLABİLİRSE ÇOK SEVİNİRİM.
Cevaplarınızı rica ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?