Arkadaşım sizde kıbrısta donasyon mu aldınız
Icimi biraz olsun rahatlattin ama gerçekten çok tedirgin oluyorum öksürüğüm hiç kesilmiyor bugün ikinci gün birşey olacak tutmasını engelleyecek diye korkuyorum çok sarsıyor karnımı cunki
Canım sana yazdığım siyah turp kürü kardeşim çocuklarına yediriyor öksürüğü kesiyor bal ve turp tutmasını engellemez bilakis tutmasına yardımcı olur netten araştır istersen, canım yumurtaların kıbrıstan deyilmi donasyon la oldu deyilmi kaç yumurta koydular

Evet donasyon oldu 2 tane koydular bakalim hayırlısı

Bugün 2. Gün ben hiçbirşey hissetmiyorum kızlar sizde daha önce okumuştum yeni yaptıranlar bi kaç sıkıntılardan bahsetmislerdi normal mi yok sa ileri ki günlerde bende de başlar mi anlamdım

Donasyonun 2. 3. Gunlerinde birşeyler hisseden kızlar bilgilendirebilir mısınız beni birdeyeme içme de nelere dikkat ettiniz

Bugün 2. Gün ben hiçbirşey hissetmiyorum kızlar sizde daha önce okumuştum yeni yaptıranlar bi kaç sıkıntılardan bahsetmislerdi normal mi yok sa ileri ki günlerde bende de başlar mi anlamdım
Herkezde aynı belirtiler olmuyor. Bazen hiç bir şey hissetmeden ikiz gebelik oluyor, bazen her şey yaşanıyor maalesef olmuyor..O yüzden belirtilere hiiiiçç takılma arkadaşım...Bence en önemlisi kendini stresten uzak tut...Mutlu olacağın komik bir şeylerle uğraş..Bahçeci nin sitesinde 5. gün embriyorsunun ilk iki günde tutunduğunu okumuştum..Ondan sonra yerleşmeye çalışmalar, hcg salgılamalar, büyümeler başlıyormuş. İnşallah iyi olacak arkadaşım...

Ben son transferimde her şey hisetim sonuç negativ oldu
rahat ol inşallah gebesin

Çok sağol mavisufi gerçekten içimi rahatlattin arkadaşım inşallah yolunda gider herşey

Hic oyle dusunme cnm, bende yok olmadi heralde diyordum 7-8. gunlerde bile hic birsey hissetmemistim. Sonra ikiz oldugunu ogrendim. daha once daha cok belirtim olmustu mesela ama kimyasal oldu o da. o yuzden bence her seferinde herkeste farkli belirtiler olabiliyor. Kendini dinlememeye calis. saglikli beslenmeye calis. bol meyve sebze. Arada kisa yuruyusler acik havada stresinide azaltir hem. insallah hamilesin.

Donasyonun 2. 3. Gunlerinde birşeyler hisseden kızlar bilgilendirebilir mısınız beni birdeyeme içme de nelere dikkat ettiniz
BEnce de belirtilere takılma. Zaten gebelikten mi ilaçlardan mı belirti olur bilmiyoruz ki. Rahat ol 2. Gündesin. 10 gün kalmış bile bak hadi hayırlısı inşallah

İnşallah ikiside tutar canım bebişlerine kavuşursun genetiğine baktırdınmı kıbrısta hangi klinikğe gitmiştiniz canım ne kadara maal oldu bnde yaptıracağım için araştırıyorum
Canm genetigine onların baktığını söyledi hemşire gyno lifemurat beye gittik fiyat olarak da 5bin 450 euro tuttu konaklama icinde

Inşallah arkadaşım inşallah söylediğiniz gibi olur herşey sen kaç tane koydurdun ikiz oldu

Merhaba, siteye yeni üye oldum.

Sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum.

2012 Yılında ilik nakli oldum, hastalığı atlattım çok şükür, 2014 yılında ise evlendim. Evlenmeden önce eşimle her şeyi konuşup evlendik.

Nakil olduğum için menepoza girdim. 6 Yıldır Adet olmuyorum kemoterapiden dolayı yumurtalarım yanmış ve yumurta olmadığı için kesinlikle tüp bebek imkanım yok. Bu sebeple eşimle karar verdik Kıbrıs da YUMURTA DONASYONU yaptıracağız.

Bu yaz düşünüyoruz, hastane araştırmaya başladık fakat çok seçenek var karar veremedik ve maalesef maddi açıdan da çok ucuz değil. Bu yüzden iyi araştırıp doğru karar vermemiz lazım, sonrasın da hamili kalırım veya kalamam bilemiyorum ama hastaneyi iyi seçmek lazım diye düşünüyorum.

SİZLERDEN RİCAM YUMURTA DONASYONU YAPTIRAN OLUMLU VEYA OLUMSUZ SONUÇ ALAN KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN KİM VARSA BANAYARDIMCI OLABİLİRSE ÇOK SEVİNİRİM.

Cevaplarınızı rica ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…